Hayırlı olsun canım..Hayırlı olsun miulego. Çok iyi yapacağına eminim.
zuhal canım teşekkür ederim :)
sağol akrep kaptanımHayırlı olsun canım..
EYLÜL 2017 ANALİZ DÖNEMİ NOTLARI / 2. HAFTA
3. TAKIM :
Karne notu 36 olduğu için sınıfı geçemedi, bir sonraki analiz döneminde başarılar diliyoruz.
Analiz raporu:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-40#post-52846202
4. TAKIM :
Karne notu 60 olduğu için sınıfı geçti, bir sonraki analiz döneminde de başarılarının devamını diliyoruz.
Analiz raporu:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-40#post-52846224
Sevgili Kaptanlarim,
Listeye gireli daha 2 ayi dolmamis fakat annesinin saglik sorunlari dolayisiyla izine cikmak isteyen bir arkadasimiz var takimda. Bu durumda ne yapmamiz gerekiyor ?
kendi istegi ile ayrildi notu ile ayrilmasi gerekmez mi normalde istisnai durum var mi bu konuyla ilgili bende bilmiyorum:/Sevgili Kaptanlarim,
Listeye gireli daha 2 ayi dolmamis fakat annesinin saglik sorunlari dolayisiyla izine cikmak isteyen bir arkadasimiz var takimda. Bu durumda ne yapmamiz gerekiyor ?
Anladim kaptanim tesekkur ederimHamilelik ekstrem durumu dışında , 2 aydan önce izne ayrılması kural dışı kaptanım .. o sebeple kendi isteği ile ayrıldı notu düşülecek ... ya da bir şekilde bildirim için girecek sadece vs .. gibi aranızda halledeceğiz yollar bulunacak.
artik ya bildirim icin gelecek yada ayrilacak baska care yok. Tesekkur ederim kaptanimkendi istegi ile ayrildi notu ile ayrilmasi gerekmez mi normalde istisnai durum var mi bu konuyla ilgili bende bilmiyorum:/
rica ederim, aus kaptanimin engin bilgilerinden birsey daha kaptimm :))Anladim kaptanim tesekkur ederim
artik ya bildirim icin gelecek yada ayrilacak baska care yok. Tesekkur ederim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?