• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Bu arada tüm dereceye giren takımları canı gönülden tebrik ediyorum :KK68::KK68::KK68::KK68:

Özellikle kendi takımımı iki kere arka arkaya dereceye girebildiğimiz için ayrı tebrik ediyorum :KK48: Şeytanın bacağını kırdık hem patır patır kilolar gidiyor hemde hedeflerimize ulaşmak için daha motive olmuş şekilde devam etmek için bize gaz olarak dönüyor :21::21::21:
maşallah size banucum siz bu azimle gittikten sonra hepiniz mezun olacaksınız

maşallah size banucum siz bu azimle gittikten sonra hepiniz mezun olacaksınız

İnşallah canım yoksa kaç senedir buralardayım emekli olacağım sonunda :D
Kızlar istekli olunca bende çok daha azimli oluyorum ;)

sen ne yapmışsan güzel yapmışsındır diye bağlayayım ben:confused: , neyi kaldırdıysan da doğru kaldırmışsındır :KK200:
:KK200:

Bu arada tüm dereceye giren takımları canı gönülden tebrik ediyorum :KK68::KK68::KK68::KK68:

Özellikle kendi takımımı iki kere arka arkaya dereceye girebildiğimiz için ayrı tebrik ediyorum :KK48: Şeytanın bacağını kırdık hem patır patır kilolar gidiyor hemde hedeflerimize ulaşmak için daha motive olmuş şekilde devam etmek için bize gaz olarak dönüyor :21::21::21:

Tebrikler tatlım :nazar: :nazar: :46:
Sevgili kaptan arkadaşları ve seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye. 25. tur 5. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Bu haftaki sonuçlar aşağıdaki linktedir. Umarım hatam yoktur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-52900801
Ellerine sağlık kaptanım..

Yavaştan karnelere başlayayım dedim ama kupaları hazırladığım imaj sitesi gümlemiş. Düzelir mi bilemiyorum.
Şimdilik başka bir çözüm düşündüm.
Gelecek yenilikleri bekliyoruz demiştim. İçime doğmuş resmen :halay:

Gelecek yenilikleri bekliyoruz demiştim. İçime doğmuş resmen :halay:
ya yok öyle matah bir şey değil..
kupa fotosu bulup paint dosyasında açıp metin ekledim üstüne..
imaj sitesindeki kadar güzel olmadı. şimdilik idare edelim.

imaj sitesi düzelmiş oleeeyyyyy :spor::spor::spor:

göklerdeki annem beni duyuyorsan eğer bak ne kadar ufacık şeylerle mutlu oluyorum.. büyüdüm ben. akıllandım bi de.
Deme öyle sulugözlünğn tekiyiz burda biz..

Of

Sarılıp öpebiliyor muyuz seabahar şimdi şuan seni:KK74:

Selam arkadaşlar
Ben burda yeniyim kilo vermek istiyorum kilo verme yarışmasında. Yardımcı olurmusunuz?
Yaşım 22 kilom 64 boy 1.68
Hedef 55 kilo
Öğrenci
Canım yarışmaya katılmak isteyenler konusuna yazarsan yönlendirirler :)

Ben yine de söyleyeyim.. 4. Takıma gidebilirsin:KK200:

sampa7f5a7cb55d1766b.jpg

7. Takımdan Triplimelek Megi Triplimelek Megi 6 haftada 9,9 kilo vererek mezun olmuştur.

Karnesi:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-63#post-52908242

Back