rica ederim aus kaptanim
Çoook teşekkürler kaptanım7.takım Kaptan adayı @MiuLego kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
İş resmiyete döküldü haaÇoook teşekkürler kaptanım
rica ederim miu simdiden hayırlı olsun kaptanlığınÇoook teşekkürler kaptanım
rica ederim miu simdiden hayırlı olsun kaptanlığın
"7.takım Kaptan adayı muiLego kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Rica ederim :) hayirli olsun kaptanim
Teşekkür ederim
"7.takım Kaptan adayı muiLego kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Notlarımı aldım sevgili Ausencia.. sana keyifli emeklilikler dilerim. 9 ay deyince şaşırdım, sanki yıllardır buradaymışsın gibi hissettirdin. Katkıların, emeklerin için kocaman teşekkürler..
@MiuLego kaptanım, sana da hayırlı olsun.
İşte beni rahatlatan cümle..Teşekkürler Baharcım ..bende senelerdir buradayım gibi hissettim
Buralardayım , hatta daha sık buralardayım belki de , kaptanlık stresinden arınmış bir aus olarak ...her türlü yardıma hazır ve nazır
İşte beni rahatlatan cümle..
çok teşekkür ederim sevgili seaBahARNotlarımı aldım sevgili Ausencia.. sana keyifli emeklilikler dilerim. 9 ay deyince şaşırdım, sanki yıllardır buradaymışsın gibi hissettirdin. Katkıların, emeklerin için kocaman teşekkürler..
@MiuLego kaptanım, sana da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun miulego. Çok iyi yapacağına eminim.çok teşekkür ederim sevgili seaBahAR
Teşekkür ederim anka kaptanım.. İnşallahHayırlı olsun miulego. Çok iyi yapacağına eminim.
Hayırlı olsun miucum başarılar kolaylıklar cnmTeşekkür ederim anka kaptanım.. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?