Önceki birleştirmeler de o tek etap numarasi yazdığımız için o sorma gereği duydum bütün takımların etap numarasını düzelttim 2,4 ,6 . Takımlar 2 ye bölmüş lakin not eklememisler sorun olmazsa onuda ekleyebilirim
Yok canım ne zahmeti 2 dakika mı almazEvet bende birleştirilmiş etaplarda yazılıyor diye anımsıyordum ama 534. etap olarak anılacakmış :) bizde öyle analım .
6 takım düzeltiyor şimdi sanırım . en son bi kontrol etmek gerekecek sanıırım .
sorun olmaz canım , zahmet olur sana sadece
toplight kaptanım ben bişey soracaktım
şimdi bizde bir üye var 532. etapta ameliya oldu bildirim yapmadı. Geçen hafta cuma diye bildirim yapmıştı. Bir de 531. Etap bildirimi var. Hangisini alayım sence. 531, alıp 3 e mi böleyim.
Canim ben bakana kadar aus kaptanim halletmis bileGeçen haftaki kilosu hariç , iki seçenek var . 531. baz alıp 3 e bölmek .. ya da en temizden önümüzdeki hafta girişini yapmak .
İki şekilde de kural dışı ya da adaletsiz bir durum yok bence
Çok teşekkür ederim kaptanlarım.. Ellerinize sağlık. Benim ayrıldığım kilom 63.1 ama yuzdem doğru. Sorun olur mu acaba..
Arkadaşlar kızım kaydıraktan düştü. Hastaneye geldik. Sorun yok ama CP li olduğu için bekletiyorlar. Listemi hazırlayamamıştım. Benim kilom 62.3. 529. Etapta izne ayrılmıştım 63.1 ile. Rica etsem ilgilenebilir misiniz?
Aaa evet değişiyormuş çok teşekkür ederim hakkını helal et her hafta uğraşıyorsun..yüzden değişiyor düzelteyim
Rica ederim kaptanimGecmis olsun anka kaptanim.umarim muhim bisey yoktur.
askrhpozitif kaptanim not eklemissiniz cok tesekkurler
Aaa evet değişiyormuş çok teşekkür ederim hakkını helal et her hafta uğraşıyorsun..
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinAaa evet değişiyormuş çok teşekkür ederim hakkını helal et her hafta uğraşıyorsun..
Geçmiş olsunArkadaşlar kızım kaydıraktan düştü. Hastaneye geldik. Sorun yok ama CP li olduğu için bekletiyorlar. Listemi hazırlayamamıştım. Benim kilom 62.3. 529. Etapta izne ayrılmıştım 63.1 ile. Rica etsem ilgilenebilir misiniz?
Tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?