- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
toplight kaptanım ben bişey soracaktım
şimdi bizde bir üye var 532. etapta ameliya oldu bildirim yapmadı. Geçen hafta cuma diye bildirim yapmıştı. Bir de 531. Etap bildirimi var. Hangisini alayım sence. 531, alıp 3 e mi böleyim.
Çok özür dilerim yeni üye olduğunu yazmamışım. Listeye bu gün girecek.anka paylaşımın alanındaki son bildirimi ne ise üyenin , onu baz almalsın . Takım içindeki bildirimi değil .
Bu durumda 531. etap alınıp 3 e bölünecek .
Çok özür dilerim yeni üye olduğunu yazmamışım. Listeye bu gün girecek.
Çok teşekkür ederim kaptanım. 3 e boleyim o zaman. Çünkü 7 ağustosta girmişti 1 ay oldu. Daha beklemesin. Listeye girmeden mezun olacak yazık.:))Geçen haftaki kilosu hariç , iki seçenek var . 531. baz alıp 3 e bölmek .. ya da en temizden önümüzdeki hafta girişini yapmak .
İki şekilde de kural dışı ya da adaletsiz bir durum yok bence
Bahar ablanin karar defteri guncellemesinde 534 yaziyor canim.onu baz aldim benSevgili kaptanlarım 533. Etap yazmayacakmiyiz sadece bazı kaptanlarım 533. Ve 534. Etap yazmış bazı kaptanlarım ise 533
Sevgili kaptanlarım 533. Etap yazmayacakmiyiz sadece bazı kaptanlarım 533. Ve 534. Etap yazmış bazı kaptanlarım ise 533
Bahar ablanin karar defteri guncellemesinde 534 yaziyor canim.onu baz aldim ben
Ben aslinda butun uyelerin yanina not dusmustum sonra baktim benden once paylasanlar yazmamis bende sildim. Hemen duzeltiyorum(*) Bayram tatili nedeni ile 533. ve 534. etap birleştirilmiştir ve 534. etap olarak anılacaktır.
Olarak not düşmüş Bahar ... 534. etap yazmak yeterli sanırım ... ama yüzde bölündüğünü mutlaka her takım not düşmeli . 2 ,4 ve 6. takımda 2'ye bölünme notu yok .
Önceki birleştirmeler de o tek etap numarasi yazdığımız için o sorma gereği duydum bütün takımların etap numarasını düzelttim 2,4 ,6 . Takımlar 2 ye bölmüş lakin not eklememisler sorun olmazsa onuda ekleyebilirim(*) Bayram tatili nedeni ile 533. ve 534. etap birleştirilmiştir ve 534. etap olarak anılacaktır.
Olarak not düşmüş Bahar ... 534. etap yazmak yeterli sanırım ... ama yüzde bölündüğünü mutlaka her takım not düşmeli . 2 ,4 ve 6. takımda 2'ye bölünme notu yok .
Cok tesekkur ederim ❤Önceki birleştirmeler de o tek etap numarasi yazdığımız için o sorma gereği duydum bütün takımların etap numarasını düzelttim 2,4 ,6 . Takımlar 2 ye bölmüş lakin not eklememisler sorun olmazsa onuda ekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?