Ellerine saglikSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 24. tur 4. hafta performans listeleri hazırlanmıştır . aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. 10. takım kapandığı için performans listesinden çıkarılmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-21#post-52115237
8. TAKIM
doga3 ile ilgili olarak;
Üyemizin listede kayıtlı olan hedef kilosu 75.
Aynı mı bırakıyorum, değişiklik var mı?
Ellerine ve emeğine sağlık canımSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 24. tur 4. hafta performans listeleri hazırlanmıştır . aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. 10. takım kapandığı için performans listesinden çıkarılmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/performans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-21#post-52115237
Çok teşekkürler caniimmBen vanillav a kefilim herhangi bir sorun cikarsa yardimci olurum
Ben vanillav a kefilim herhangi bir sorun cikarsa yardimci olurum
Çok teşekkür ederim Rzgrece
Çok teşekkürler caniimm
Hayırlı olsun diyeyim ben inşallah ikiniz icindekızlar merhaba ben 14.takım kaptanlığını(ne yazıkki) bırakıyorum
14 .takım yeni kaptanıVelvette olacak eğer itirazı olan yoksa
sizlerden de referans istiyorum
Ben kefılımHayırlı olsun diyeyim ben inşallah ikiniz icinde
Bende çok tanımıyorum ama devrettiğine göre sen güveniyorsun demektir bu durumda bende kefil olurum
Sen bana tanımadığın halde kefıl olmustunÇok teşekkürler caniimm
Hayırlı olsun diyeyim ben inşallah ikiniz icinde
Bende çok tanımıyorum ama devrettiğine göre sen güveniyorsun demektir bu durumda bende kefil olurum
Ben kefılım
Yerı geldıgınde tüm gorevını üstlenmeye hazırım
Çok tesekürler kızlar emin olun hakkıyla yerine getiricek gorevini bende yardımcı olcam takildigi yerdeSen bana tanımadığın halde kefıl olmustun
Ben senı tanıdığım ıcın kefıl olurum
Hayırlı olsun diyeyim ben inşallah ikiniz icinde
Ben kefılım
Yerı geldıgınde tüm gorevını üstlenmeye hazırım
Çok tesekürler kızlar emin olun hakkıyla yerine getiricek gorevini bende yardımcı olcam takildigi yerdeVelvette
Düğün hazirliklarim olduğu için ilgilenemiyorum takimla o yüzden mecbur kaldım yoksa asla birakmazdim
Keptincim pek fazla tanımıyorum seni ama tanıdığım kadarı ile sevdiğim kişilerdensin. Evlilik hazırlıkları için bırakıyorsun sanırım. Çok çok mutlu olman dileğiyle.kızlar merhaba ben 14.takım kaptanlığını(ne yazıkki) bırakıyorum
14 .takım yeni kaptanıVelvette olacak eğer itirazı olan yoksa
sizlerden de referans istiyorum
çok sevindim canım ömür boyu mutlu olursunuz umarım herşey gönlünce olsunÇok tesekürler kızlar emin olun hakkıyla yerine getiricek gorevini bende yardımcı olcam takildigi yerdeVelvette
Düğün hazirliklarim olduğu için ilgilenemiyorum takimla o yüzden mecbur kaldım yoksa asla birakmazdim
hayırlı olsun kaptanlığın canım önemli değil tabikiHepinize ayrı ayrı çok teşekkürler kaptanlarım
Çok teşekkürler canım bende gördüğüm bildiğim kadariyla sende çok iyi sevdiğim kaptanlardansinKeptincim pek fazla tanımıyorum seni ama tanıdığım kadarı ile sevdiğim kişilerdensin. Evlilik hazırlıkları için bırakıyorsun sanırım. Çok çok mutlu olman dileğiyle.
kaptinn mutluluk lar dilerim ❤
Çok teşekkürler kızlarçok sevindim canım ömür boyu mutlu olursunuz umarım herşey gönlünce olsun
hayırlı olsun kaptanlığın canım önemli değil tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?