- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Çok teşekkür ederim
10. TakımdanLovedreams 29 haftada 11 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-52030783
Selamın Aleyküm arkadaşlar
Sizlere ufak bir şey danışmak istiyorum
Şimdiiiiii .... Daha önce 7.takımda yarışmış olan bir yarışmacı ( 254. Etapta geri dönmek üzere 95.6 kg ile yarışmadan ayrılmış hatta not da düşülmüş geri dönmek üzere diye ) bizim takımda kilo verme serüvenini sürdürmek istiyorbu durumda tekrar 7.takımdan transfer olmak istiyor diye belirtmeye gerek yok dimi birde kilo alarak döndü ve bu kilosunun %6 gibi bir oran bu durumda bu hafta kendisini hemen listeye alabilirmiyim yoksa aldığı kiloyu vermek zorundamı ?
Şimdiden sorayım da cumaya kadar sıkışmayalım dedim
.
Selamın Aleyküm arkadaşlar
Sizlere ufak bir şey danışmak istiyorum
Şimdiiiiii .... Daha önce 7.takımda yarışmış olan bir yarışmacı ( 254. Etapta geri dönmek üzere 95.6 kg ile yarışmadan ayrılmış hatta not da düşülmüş geri dönmek üzere diye ) bizim takımda kilo verme serüvenini sürdürmek istiyorbu durumda tekrar 7.takımdan transfer olmak istiyor diye belirtmeye gerek yok dimi birde kilo alarak döndü ve bu kilosunun %6 gibi bir oran bu durumda bu hafta kendisini hemen listeye alabilirmiyim yoksa aldığı kiloyu vermek zorundamı ?
Şimdiden sorayım da cumaya kadar sıkışmayalım dedim
.
Ve aleyküm selaaamm
İzinden dönen yarışmacı dilediği takımdan yarışmaya devam edebilir . Transfer olmasına gerek yok.
6 aydan uzun süre izinde olup %5 den fazla kilo aldığı için beklemesine de gerek yok .
Ausencia kaptanım doğru bir şekilde yanıtlamış.
Ancak ben başka bir şeye dikkat etme istiyorum.
Sorduğun soruların cevapları karar defterinde var. Lütfen kuralları öğrenmek için biraz zaman ayır kendine.
Bak mesela bir örnek:
Etap listesinde, üyenin durumu "x takıma transfer olmak istiyor" notuyla belirtilir. Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine "x takımından transfer oldu" notuyla dahil edilir.
Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.
İlgili işleyiş sadece aktif üyeleri kapsar. İzinli üyeler, izin dönüşlerinde istedikleri takımdan devam edebilirler.
Sorunun cevabı açıkça burada var.
Diğer sorunun cevabı da karar defterinde var.
Lütfen, daha önce de söylediğim gibi, aradığın cevabı öncelikle karar defterine bakarak bulmaya çalış. Karar defterine bakma alışkalığını edindikçe, kuralları da öğrenmiş olursun. Ki bir takım kaptanı olarak bu senin en önemli sorumluluğun.
Tedirginlik yaşıyorsun mutlaka, hata yapmamak adına danışıyorsun. Eğer böyleyse, bu da bilgisizlikten kaynaklanır. Şunu önerebilirim. Senden sıklıkla soru geldiği için bu öneride bulunmam gerektiğini düşünüyorum.
Sen elbette ki dikkate alıp, almama özgürlüğündesin.
Önce karar defterine bak. Cevabı bul. Emin değilsen, tecrübeli bir kaptandan bir olura ihtiyacın varsa, cevabı içeren şekilde soru sormayı dene. Mesajını okuyan, senin karar defterine hakim olduğunu düşünmeli..
Tabii bunlar tamamen benim şahsi fikrim. Doğru olduğuna inandığım şeyler.
Canim rakibem tebrik ederim seni azmettin ve başardın.insallah bende basarabilirim ve kurtulurum bu kilolardan
Teşekkür ederim..
12. TakımdanSily 8 haftada 8,9 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-60#post-52048247
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?