çok geçmiş olsun canım.Sevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
Çok geçmiş olsunSevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
Geçmiş olsunnSevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
Çok geçmiş olsun canımSevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
canım ben yuzdemizi duzeltebilir miyim ? bilgin var mıÇok geçmiş olsun canımistersen hazırlayabilirm listeyi diğer kaptanlar da müsade ederse
Listeyi hazirlicak kişi duzeltir canım sonuçları hazırlarken burda düzeltme olmuyodu galiba bende net bilmiyorum onu zaten kontrol ediliyo paylasilmadsn öncecanım ben yuzdemizi duzeltebilir miyim ? bilgin var mı
Tamam canım teşekkür ederim.Listeyi hazirlicak kişi duzeltir canım sonuçları hazırlarken burda düzeltme olmuyodu galiba bende net bilmiyorum onu zaten kontrol ediliyo paylasilmadsn önce
Galibasi yanlış yere yazdın canım :)SABAH
1 yumurtadan omlet
1 domates
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ÖĞLE
1 şeftali
AKŞAM
1/2 kase çorba
6 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Bugün de böyle bitti gelen dondurma,çikolata,pizza tekliflerine hayır dendi :)
Hahahahaha aynen selam vermiş olayım bari :)Galibasi yanlış yere yazdın canım :)
Ankacım saat 8 den sonra düzeltme yapılamıyorcanım ben yuzdemizi duzeltebilir miyim ? bilgin var mı
Teşekkür ederim canım. Ben de emin olamadım da ondan sordum.Ankacım saat 8 den sonra düzeltme yapılamıyor
Listeyi yapacak arkadaşı etiketleyip rica edersen Listeyi yaparken düzeltebilir
geçmiş olsun canimSevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
Sevgili takım kaptanlarım ve seabahar bugün son defa sonuç listesi hazırlama sırası bizde biliyorum ama bugün çok rahatsızım midem bulanıyor tansiyonum yerlerde sabahtan beri acildeydim eve zor geldim iyi olursam yarına listeyi hazırlayacağım ama haber vermek istedim geç kalma gibi bir durum olursa merak etmeyin
çok geçmiş olsun canım.ben hazırlayayım senin yerine istersen.
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsunn
bizim takım ortalamamız yanlış olmuş kaptanlarım düzeltebilir miyim
Çok geçmiş olsun canımistersen hazırlayabilirm listeyi diğer kaptanlar da müsade ederse
geçmiş olsun canim
teşekkür ederim hepinize daha iyi sayılırım dünden iyiyim en azındanÇok geçmiş olsun canımumarım şu anda biraz daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?