henüz süre var paylaşım için , rahat ol ..stres yapma canımKaptanlarım ben paylaşım yapana kadar bekleyebilir misiniz? Şimdi yapıyorum 10 dk filan sürebilir
henüz süre var paylaşım için , rahat ol ..stres yapma canım
Yok kaptanım nedense hep buraya taşıdığımda liste çorba oluyor ben onu düzeltene kadar başka bir takım paylaşıyor sil baştan tekrar hazırlamak zorunda kalıyorumhenüz süre var paylaşım için , rahat ol ..stres yapma canım
derken speedy gonzalesmişsin :)
Teşekkürler.. hele evde bir de aşağıdaki bu haydutoğluhaydut varsa:cok cok kolay gelsin şimdidentadilat işleri cok zor
Bahsettiğin mesajın linkini verirsen ben listemde düzeltirim, mesele kalmaz tatlım.Arkadaşlar şu an farkettiğim bir hata hakkında bilgi almak istiyorum. Takımımızda olan bir üyenin hedef kilosu 53 iken ben yanlışlıkla burada 52 olarak bildirmişim. Bunu düzeltme şansımız var mı.
12. Takımın 1. sayfasında herkesin hedef kilosu görünüyor orada 53 yazmışım.
Ay bende renkleri düzeltim boyutları düzelttim falan sonra baktım 8 ı geçerek paylaşmış görünüyorum aslında 10 kala paylaşmıştım neyseki şahitim varmisarkadaşlar saat geçtimi bilmiyorum benim pc ye göre geçmemişti açıklamada düzenleme yapıldı rakamsal birşey yok bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?