canım zaten şu anda listede olan bir üye olduğu için listeye alsın gene çünkü ne diye çıkaracaksın haftaya daha büyük sorun olur keşke bu işi perşembeye değil de pazartesi falan halletseydiniz son dakikaya sıkışmasaydıOyle dusundum
Madem 3 gun kalmasi gerekiyor o zaman kalsin bu hafta listeye almaz kaptan
Kaptan yogun olunca bu zamana kaldim banada soylemedi bende persembe baslatalim havada kalmasin diye dusundum. Kafam karisti valla napcam diyecanım zaten şu anda listede olan bir üye olduğu için listeye alsın gene çünkü ne diye çıkaracaksın haftaya daha büyük sorun olur keşke bu işi perşembeye değil de pazartesi falan halletseydiniz son dakikaya sıkışmasaydı
Böyle tatlı minnoş yazışa o kar yağmazsa ben yağdırıcam. Hiç de sevmem kar ama yağsııııııınnnnnnnn
Benim yükler hep tuttuğum kayıtlara ilişkin bu nedenle ancak arada ekstrem durumlar olursa yardım talep ederim sağ ol..acaba diyorum senin iş yükünü azaltmak için başka neler yapabiliriz
analizler vs için senin nerdeyse 10 yıldır tuttuğun kayıtlar var onun harici senin yükünü azaltabilecek ne olablir diye düşünüyorum bu işlerin hepsi ile sen uğraştığın için sen daha iyi bilirsin istersen karar defteri güncelemeleri konusunda yardımcı olabilirim takım yönetim listesi sonuç hazırlama listeleri falan olabilir
Bu konuda bende hazırım ... daha önce de söyledim gerçi , el atılabilecek bir karar defteri var .. onun dışında her şey o arşivlerle bağlantılı .
Sen zaten ellimilyonyüz baloncukla uğraşıyorsun, sağ ol kaptanım..Bu bölümle ilgili sadece konu taşıma , konu kapama , şikayetlerle ilgilenebiliyorum , malum burası dışında 9 diyet alt başlığı daha var kontrolümde olan .
Ama Bahar'ın şunu pas edebilirim dediği ne varsa , buralardayım mesajımı bırakayım şuraya ..
Benim vaktimle senin gruplar içindeki tecrübelerini birleştirerek , yük azaltabiliriz mümkün mertebe kaptanım ...
İtirazı olan kaptan çıkmaz sanırımKanguru_ ..madem karar defterinde hala yazıyor ... alttaki maddeyi hatırlatayım .
Bu hatırlatma için teşekkürler..Sonra geçmişe dayalı emsallere baktığımızda , o etap böyle uygulanmamış riski ile karşılaşıyoruz .
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
Arşiv bilgisini veriyorum:
cok cok kolay gelsin şimdidenSon olarak şahsi bir bilgi paylaşmalıyım..
Evin balkonunu yaptırıyorum.. hafta sonu işçiler olacak.
Ben yine de elimden geleni yapacağım, ola ki listeleri yetiştiremezsem panik butonuna basmayınız.. sonra uf oluyorum ben.
hedef kilosuna çok mu yakın canım normalde de revize edebiliyorsun yakı degilse çok yakınsa bir kg daha versin daha fit olsunArkadaşlar şu an farkettiğim bir hata hakkında bilgi almak istiyorum. Takımımızda olan bir üyenin hedef kilosu 53 iken ben yanlışlıkla burada 52 olarak bildirmişim. Bunu düzeltme şansımız var mı.
12. Takımın 1. sayfasında herkesin hedef kilosu görünüyor orada 53 yazmışım.
Ben kefılımBildirimlerden dolayı arada kalacak belki ama gerekirse tekrarlarım sorun değil. 6.takımın kaptanlığı içinKanguru_ için referans talep etmekteyiz. Gerekli metni aşağıya ekliyorum
.. takım Kaptan adayı ..... kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Takım kaptan yardımcılarının seçimi, takım kaptanlarının inisiyatifindedir.
Bildirimlerden dolayı arada kalacak belki ama gerekirse tekrarlarım sorun değil. 6.takımın kaptanlığı içinKanguru_ için referans talep etmekteyiz. Gerekli metni aşağıya ekliyorum
.. takım Kaptan adayı ..... kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Takım kaptan yardımcılarının seçimi, takım kaptanlarının inisiyatifindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?