Gözüm kulağım burda aus kaptanım cezanın bitmesine kaldi 2Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ... Özellikle ilk 3 e giren takımları ve takımlardaki rekor yüzdeleri
Onun dışında 9 takımın nota alacağı bir hafta olmuş ... bayram sonrası adaptasyon zorluğu yaşanmış sanırım .. Eminim tüm takımlar toparlanacaktır ...
Bir dip notta ; 10.takım için ... gözlemlediğim üzere 2 haftadır takım boş ..cansutr kaptanım ... takımların kapanma noktasına gelmeden toparlanmasında fayda var ...
Son olarak 524. etap için ;
524. Etap (30 Haziran 2017) => 1. Takım (Performans uygulaması cezası 2. hafta)
Hatırlatmasını bırakıp , gideyim ...
Gözüm kulağım burda aus kaptanım cezanın bitmesine kaldi 2
9.takım adına teşekkürler cnmKilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ... Özellikle ilk 3 e giren takımları ve takımlardaki rekor yüzdeleri
Onun dışında 9 takımın nota alacağı bir hafta olmuş ... bayram sonrası adaptasyon zorluğu yaşanmış sanırım .. Eminim tüm takımlar toparlanacaktır ...
Bir dip notta ; 10.takım için ... gözlemlediğim üzere 2 haftadır takım boş ..cansutr kaptanım ... takımların kapanma noktasına gelmeden toparlanmasında fayda var ...
Son olarak 524. etap için ;
524. Etap (30 Haziran 2017) => 1. Takım (Performans uygulaması cezası 2. hafta)
Hatırlatmasını bırakıp , gideyim ...
Banucum mesajına seabaharı etiket yaparsan daha iyi olur, görmeyebilirAcaba karar defterine kaptan yardımcısına ilave olarakDiademe arkadaşımı ekleyebilirmisiniz aslında kaptan yardımcısı olarak geçiyordu ama bir arkadaşı daha ekleyelim derken arada kaynamış her hafta hatırlatacağım bende unutuyorum :)
Evet çentik atıyorum takımda hemdeduvara çeltikte atıyor musunhadi kolay gelsin canım sana
Sonuç listeleri hazır kilo veren herkesi özellikle tebrik ediyorum baya kilo alan takımda var ama bayram haftası enkazı olmuş diyelim haftaya inşallah artı çıkan tüm takımlar bomba gibi döner
Bu arada 6. Takımla çok uğraştım listeleri silindi yüz defa düzenleme yaptım ısrarla listeyi eklemedi ama sonunda basardimumarım bir hatam yada gözümden kaçan biri yoktur diyor ve kaçıyorum
Ellerine emeğine sağlık cnmSonuç listeleri hazır kilo veren herkesi özellikle tebrik ediyorum baya kilo alan takımda var ama bayram haftası enkazı olmuş diyelim haftaya inşallah artı çıkan tüm takımlar bomba gibi döner
Bu arada 6. Takımla çok uğraştım listeleri silindi yüz defa düzenleme yaptım ısrarla listeyi eklemedi ama sonunda basardimumarım bir hatam yada gözümden kaçan biri yoktur diyor ve kaçıyorum
Ellerine sağlık :)Sonuç listeleri hazır kilo veren herkesi özellikle tebrik ediyorum baya kilo alan takımda var ama bayram haftası enkazı olmuş diyelim haftaya inşallah artı çıkan tüm takımlar bomba gibi döner
eline sağlık canımSonuç listeleri hazır kilo veren herkesi özellikle tebrik ediyorum baya kilo alan takımda var ama bayram haftası enkazı olmuş diyelim haftaya inşallah artı çıkan tüm takımlar bomba gibi döner
Teşekkür ederım.Geliyorum hemen
ellerine saglık canımSonuç listeleri hazır kilo veren herkesi özellikle tebrik ediyorum baya kilo alan takımda var ama bayram haftası enkazı olmuş diyelim haftaya inşallah artı çıkan tüm takımlar bomba gibi döner
Arkadaşlar 10.takımın kaptanlığını daha önce farklı bir takıma yaptığım gibi gönüllü olarak alabilirim.SevgiliseaBahAR Ausencia ve diger Kaptan arkadaslarima güzel bir Haftasonu dilerim 10. Takim Kaptanligini özel sebeplerden dolayi birakmak zorundayim. Severek yaptigim Kaptanlik görevini hidden paradise arkadasimizda yapmak isterse basarili olacagini düsünüyorum...aksi takdirde Takim kapanmak zorunda kalabilir.
Bugüne kadar hep beni destekleyen, arkamda duran Kaptan YardimcimlarimEnise07 , Cansu-S ve Nesli Han cok tsk ederim Benimle birlikte Kaptan yardimcilarim hem yarismadan + yardimciligi birakiyorlar. @keptinn Kardes Takimimizin Kaptanina ayrica tsk ederim.... gercek bir Takim kardesligi yaparak bize destek oldugu icin...
Diger Kaptanlara ve Takimlara bu yollarinda basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?