Ben belırtmek ıstedımberilceee 491. Etapta hastalık sebebiyle izine ayrıldı ibaresi yok sadece izine ayrıldı yazıldığından dolayı dönerken de sağlik durumu belirtmeye gerek yok 6 ayı geçmiş ve %5 üzerinde kilo almış zaten
Bu nazardan korktum yenı degısıklık yspmıyomBugün üstümde nazar varlisteyi paylaşırken 6.takımın ortalamasını havaya uçurmuşum nasıl yaptıgım konusunda hiçbir fikrim yok hemen düzeltiyorum
sorun olursa seabahar etap raporunda uyarır zaten olanı söylemiş bahar sadece
Tamamdır kaptanımBildirim notları ne kadar net ve anlaşılır olursa seabaharın işi kolaylaşır sadece berilce kaptanım ...
Mesela 6 ayı aşan izin süresinden , %5 i aşarak geri dönen üye için ...
491.etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü.Yüzdesi 32'ye bölündü .
Belli notlar için ortak bir dil kullanımı her zaman makbuldur
Bu nazardan korktum yenı degısıklık yspmıyom
Olur böyle kuzum ınsanız
0.15 değil de virgulden sonra 3 basamak paylaşıyoruz. 0.150 olacak.Kizlar bir yanlışım var mı yüzde de ?
Canım yuzdeniz doğru ama rzgrcee uyenizin kilosu yok sabite yada bildirim yapmadiysa belirtilmeli yanında aynı şekilde adacixeginin yaninada sabit yazılmalıKizlar bir yanlışım var mı yüzde de ?
10. Takımda yok ki onlar. 6. Takımda var.Canım yuzdeniz doğru ama rzgrcee uyenizin kilosu yok sabite yada bildirim yapmadiysa belirtilmeli yanında aynı şekilde adacixeginin yaninada sabit yazılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?