13.takımı aç canım ,benim için sorun yokHıcbır bılgım yok
Ben bahara 13. Takım ıcın yazdım
Eğer böyleyse 13. Takım uğurlu ugursuz benım olur monım bır sorun olurmu senın ıcın
Sağol canım13.takımı aç canım ,benim için sorun yok
Hayırlı olsun herkeseSağol canım
11.TAKIM/46.ETAP dördüncüsü
dost27-İZİNLİ
KardelenMasaliM-(61.0/61.0/0.0/ 0 %)
sekey (70.0/70.0/0.0/ 0 %)
Silviya-İZİNLİ
biricik50 ( 66.0 /66.0/0.0 / 0 %)
kumralada-İZİNLİ
çiçek(63.3 / 62.2 / 1.1/ 1.74%)
astra -İZİNLİ
zehirli_yosun-İZNLİ
dilencii( 99.4 / 98.5 / 0.9 / % 0.91)
11. TAKIM TOPLAM KİLO(359.7/357.7/2.0/0.56 % )
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Teşekkürler ausum
Mevcutta kapalı bulunan 13.takımın açılması daha doğru olacaktır sevgilimoni ...
Sende hazır olduğunda eminim senin kaptanlığına ihtiyacı olan bir takım olacaktır mutlaka ...
Şahsi fikrim , yeni takımlar açmak yerine kopukluk yaşayan takımlara....istikrarlı ve motivasyonu yüksek kaptan , kaptan yardımcısı ...olarak devam edilmesi ...
berilceee 13.takım kaptanlığın hayırlı olsun
Aaa çok sevindimEl bırlıgıyle ınsallah canım
Sahgül sağol canımAaa çok sevindim
Hayırlı olsunn
Herzaman yanındayız tabıkı
9.takımdaki yazışmalara biraz göz attım ve sanırım üye çağırma gibi bi durum olmuş bu durumda 9.takım boş kalmış.. ben denk geldikce yeni üyeleri size yönlendiririm canımSevgili kaptanlarım hepinizin bildiği üzere 13. Takım açılıyor ve bizim 9. Takimdaki arkadaslarimizda oraya transfer olduğu için yarışma ya katılmak isteyen topigindeki üyeleri 9. Takıma yönlendirme yaparsaniz sevinirim listemizde transferler sonrası 1 üye kalmaktadir bir takım kurulurken diğer takım dağıtilmamalidir herkes umarım güzel kilolar verir
Teşekkürler canm9.takımdaki yazışmalara biraz göz attım ve sanırım üye çağırma gibi bi durum olmuş bu durumda 9.takım boş kalmış.. ben denk geldikce yeni üyeleri size yönlendiririm canım
Çok teşekkür ederım bunun ıcınSevgili kaptanlarım şimdi şöyle bir durum var geçen hafta bildiğiniz üzere 9. Takım paylaşıma liste paylasilmadigi için listeye giremedi ve deneme süresini bitirmiş olan bir üyemiz vardıPembe_patikli ve 13. Takıma gitmek istiyor lakin orda deneme süresi olacağı için berilceee benim listeye alıp hem yeni üye gibi işlem yapıp hem transfer etmemi istiyor bu mümkün müdür
Yada 13. Takımdan direk deneme süresiz baslayabilir mı 9. Takımdaki deneme süresi sayılarak şimdiden teşekkürler
Burda ek olarak su varSevgili kaptanlarım şimdi şöyle bir durum var geçen hafta bildiğiniz üzere 9. Takım paylaşıma liste paylasilmadigi için listeye giremedi ve deneme süresini bitirmiş olan bir üyemiz vardıPembe_patikli ve 13. Takıma gitmek istiyor lakin orda deneme süresi olacağı için berilceee benim listeye alıp hem yeni üye gibi işlem yapıp hem transfer etmemi istiyor bu mümkün müdür
Yada 13. Takımdan direk deneme süresiz baslayabilir mı 9. Takımdaki deneme süresi sayılarak şimdiden teşekkürler
Kesinlikle bende yönlendiririm cnmTeşekkürler canm
En yakın zamanda Toparlaniriz canım elbetteKesinlikle bende yönlendiririm cnm
Kısa zamanda toparlanır takım merak etme
Çok üzüldüm açıkcası
Mevcutta kapalı bulunan 13.takımın açılması daha doğru olacaktır sevgilimoni ...
Sende hazır olduğunda eminim senin kaptanlığına ihtiyacı olan bir takım olacaktır mutlaka ...
Şahsi fikrim , yeni takımlar açmak yerine kopukluk yaşayan takımlara....istikrarlı ve motivasyonu yüksek kaptan , kaptan yardımcısı ...olarak devam edilmesi ...
berilceee 13.takım kaptanlığın hayırlı olsun
Tamamen katılıyorum..
Analiz sonuçlarını hazırladığımda göreceksiniz ki bir çok takımda durumlar parlak değil.
Son dönemlerde yapılan yeni takım hamleleri yerine mevcut takımların iyileştirilmesi çok daha iyi olurdu.
Yine de elbette 12. takım gibi 13. takıma da hayırlı olsun diliyorum.. sağlıklı ve keyifli kilo vermeler.
9. Takım adına üzgünüm. Geçmiş dönemlerin üst üste analiz birincisi olan takımdı. Dilerim en kısa sürede durumunu toparlar.
Nihai amaç kilo verilmesini sağlamak ve bunun için de olabildiğince keyifli ve dayanışmalı ortamlar yaratmak. Bu sağlanamayınca da kurallar çerçevesinde olmak kaydıyla elbette hamleler yapılacaktır.
Şu anda karar defterimizde yazılı olan 12 takım limiti de dolmuş bulunmaktadır.
Yeni takım hamlesi yapacak olanlara duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?