- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Sweetdimple
-
Tebrik ederim canımMerhaba
Başta Kadınlar Kulübüne ve Zayıflama gruplarını açan, emek harcayan herkese teşekkürlerimle...
Aslında diyet serüvenim bundan bi kaç yıl önce başladı. 15 kilo verip, son 6 kiloda 1 yıl takılı kalınca araştırma yaparken buraya rast geldim ve iyiki ama iyiki 5.takıma girdim, en güzel davetti benim için.
Burda verdiğim kilo, rakam olarak az olsa da, en zor kısmı idi.
Ama takımımın motivasyonu, arkadaşlarımın sevecenliği, sıkıntım olduğunda bile benimle üzülmeleri herşeyi o kadar kolaylaştırdı ki.
Ve şimdi hayallerimi yaşıyorum, istediğim kilodayım.
Başta canım kaptanımtoplight ve benim için
Dostluklarını en güzel gösteren ve ikinci kaptanımEl_Em ve pawlover kardelelen321 C Cagrihilal1 sizlere ayrıca teşekkür ederim.
Ve takımda olan diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. İyiki rastlaştı yolumuz ve dilerim hiç ayrılmaz
Hakkım varsa helal olsun tabikiMerhaba biraz geç oldu ama ben geçen Cuma mezunuyum ve hikayemi anlatmak istiyorum
Ben bu yola çıktığımda 2. doğumunun üzerinden 4 ay geçmişti ve bir gün bisiklet sürmek istedim, sürmedim. Fotoğrafımı çekmişler bisikleti tutuyorum yanındayım üzerinde bile değil. O fotoğrafı gördüğüm an diyete girmeye karar verdim. Meğer bana ne olmuş
Sonrasında burda 3. Takıma girdim 95,5 tan 74,6 e kadar düştüm.Günde 3 mille leslie ve 40 dk yürüyüş yaptım. Babamın ani vefatı dolayısıyla takıma gelemedim. O öylece kaldı.
Aradan 3 yıl geçti. Ben tekrar diyete girmeye karar verdim. 5. Takıma girdim 12 Nisan da 82,7 kg ile.. ve sonuç
Yaptıklarım abur cuburu kesmek,porsiyonlarımı küçültmek, bol su içmek, yeşil çay, bol zıpzira takımımızdaki zıp yarışlarında bi ismimiz vardı
Bu kısım teşekkür içerir;
Öncelikle kendime teşekkür ediyorum bu yola girdiğim, vazgeçmediğim için.
Diğer yandan sevgili 5. Takım, sizler için nasıl teşekkür etsem az
El_Em yüreği güzel kaptanım verdiğin emekler için çok teşekkür ediyorum, hakkını helal et hala birlikteyiz
Mehfam S Suskunhanim pacman EceZ Ceylansnn C Cagrihilal1 0zlem birsevgi pawlover Ve daha sayamadığım tüm arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeğiniz çok büyük
Tebrik ederim kuzum benim. Yüreği güzel arkadaşım benim. Herşeyin en güzelini hak ediyorsunMerhaba biraz geç oldu ama ben geçen Cuma mezunuyum ve hikayemi anlatmak istiyorum
Ben bu yola çıktığımda 2. doğumunun üzerinden 4 ay geçmişti ve bir gün bisiklet sürmek istedim, süremedim. Fotoğrafımı çekmişler bisikleti tutuyorum yanındayım üzerinde bile değil. O fotoğrafı gördüğüm an diyete girmeye karar verdim. Meğer bana ne olmuş
Sonrasında burda 3. Takıma girdim 95,5 tan 74,6 e kadar düştüm.Günde 3 mille leslie ve 40 dk yürüyüş yaptım. Babamın ani vefatı dolayısıyla takıma gelemedim. O öylece kaldı.
Aradan 3 yıl geçti. Ben tekrar diyete girmeye karar verdim. 5. Takıma girdim 12 Nisan da 82,7 kg ile.. ve sonuç
Yaptıklarım abur cuburu kesmek,porsiyonlarımı küçültmek, bol su içmek, yeşil çay, bol zıpzira takımımızdaki zıp yarışlarında bi ismimiz vardı
El_Em yüreği güzel kaptanım verdiğin emekler için çok teşekkür ediyorum, hakkını helal et hala birlikteyiz
Mehfam S Suskunhanim pacman EceZ Ceylansnn C Cagrihilal1 0zlem birsevgi pawlover Ve daha sayamadığım tüm arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeğiniz çok büyük
Bi emeğim varsa bilmeden olmuştur. Bilseydim kendime harcardım o emeğiMerhaba biraz geç oldu ama ben geçen Cuma mezunuyum ve hikayemi anlatmak istiyorum
Ben bu yola çıktığımda 2. doğumunun üzerinden 4 ay geçmişti ve bir gün bisiklet sürmek istedim, süremedim. Fotoğrafımı çekmişler bisikleti tutuyorum yanındayım üzerinde bile değil. O fotoğrafı gördüğüm an diyete girmeye karar verdim. Meğer bana ne olmuş
Bisiklet deyip gecmemwk gerekmis demek kiMerhaba biraz geç oldu ama ben geçen Cuma mezunuyum ve hikayemi anlatmak istiyorum
Merhabalar gecen cuma gunu yarismamizdan 18.4 kg vererek ilk mezuniyetimi alma hakki kazandim
Hikayeme gelecek olursak yillardir insulin direnci polikistik over duygusal aclik psikolojik tadeviler ve sikintilar, kilo alip verme seruvenleri vs derken tartida 120 kiloyu gorerek morbid obez sinirlarini astigimi farkettigimde bir seyleri degistirmeye karar verdim.
Oncelikle bir diyetisyene basvurdum fast food tarzi yeme bicimimi gece yemelerimi vs biraktim evde kendim yemek yapmaya yavas yavas spor ve egzersizi hayatima sokmaya basladim. Baslangicta hic kolay olmadi ama sonrasinda ise degisimi ve sonuclari gormeye basladikca aslinda ne kadar kolay oldugunu farkettim.
Beslenme bicimi olarak protein+salata ya da sebze+yogurt seklinde ogunlerimi duzenliyorum detoks sulari odem konusunda faydali oldu.
İnsulin direnci ve pcosa ragmen bu sureci hicbir ilac kullanmadan tamamladim. totalde 18.4 kilo vererek 100.6 kiloya indim cok sukurmoralim sagligim hayata bakisim vs duzeldi kendimi inanilmaz pozitif hissediyorum.
Su an sporu yasam bicimi haline getirerek duzenimi oturtturdum. Diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum.
yolum uzun heyecanim yuksek motivasyonum tam
Bu surecte baslangic kilom olmasa da 117 kusurde cektigim ve gecen cuma cektigim bir oncesi sonrasi bir resmimi de paylasayim
Eki Görüntüle 2706942
Uzerimde emegi olan tüm 9. takim arkadaslarima, su an uyesi oldugum 5. takim arkadaslarima destegini gordugum herkese ve cuma yarismasinin kurucusu sevgiliseaBahAR kaptanima emeklerinden bizlere harcadigi zamandan oturu cok teşekkür ediyorum iyi ki bu yarismaya katilmisim
yarismadan ayrilmiyorum yolum uzun dedigim gibi darisi 2. ve 3. mezuniyetime olur insallah
Cok sagolun kaptanim yorumunuz icin cok mutlu oldumGüzel düşüncelerin için çok teşekkürler.
Kilo verme başarın için de kocaman tebrikler!
Fotoğraflardaki değişim inanılmaz.
Tebrik ederim, hiç 100 kg gibi de durmuyorsunuz ayrıca.Merhabalar gecen cuma gunu yarismamizdan 18.4 kg vererek ilk mezuniyetimi alma hakki kazandim
Hikayeme gelecek olursak yillardir insulin direnci polikistik over duygusal aclik psikolojik tadeviler ve sikintilar, kilo alip verme seruvenleri vs derken tartida 120 kiloyu gorerek morbid obez sinirlarini astigimi farkettigimde bir seyleri degistirmeye karar verdim.
Oncelikle bir diyetisyene basvurdum fast food tarzi yeme bicimimi gece yemelerimi vs biraktim evde kendim yemek yapmaya yavas yavas spor ve egzersizi hayatima sokmaya basladim. Baslangicta hic kolay olmadi ama sonrasinda ise degisimi ve sonuclari gormeye basladikca aslinda ne kadar kolay oldugunu farkettim.
Beslenme bicimi olarak protein+salata ya da sebze+yogurt seklinde ogunlerimi duzenliyorum detoks sulari odem konusunda faydali oldu.
İnsulin direnci ve pcosa ragmen bu sureci hicbir ilac kullanmadan tamamladim. totalde 18.4 kilo vererek 100.6 kiloya indim cok sukurmoralim sagligim hayata bakisim vs duzeldi kendimi inanilmaz pozitif hissediyorum.
Su an sporu yasam bicimi haline getirerek duzenimi oturtturdum. Diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum.
yolum uzun heyecanim yuksek motivasyonum tam
Bu surecte baslangic kilom olmasa da 117 kusurde cektigim ve gecen cuma cektigim bir oncesi sonrasi bir resmimi de paylasayim
Eki Görüntüle 2706942
Uzerimde emegi olan tüm 9. takim arkadaslarima, su an uyesi oldugum 5. takim arkadaslarima destegini gordugum herkese ve cuma yarismasinin kurucusu sevgiliseaBahAR kaptanima emeklerinden bizlere harcadigi zamandan oturu cok teşekkür ediyorum iyi ki bu yarismaya katilmisim
yarismadan ayrilmiyorum yolum uzun dedigim gibi darisi 2. ve 3. mezuniyetime olur insallah
çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız içinTebrik ederim, hiç 100 kg gibi de durmuyorsunuz ayrıca.
Şunu da itiraf etmeliyim ki, 100 kg ile mezun olmak istemenizi anlayamamıştım. Gördüğüm resim resmen 70 kg, 2. mezuniyetinizi merakla bekliyor olacağım.
Sevgiler.
Kaptanim tebrik ediyorum masallah yaa fark muazzamMerhaba
Gecikmeli mezuniyet yazımıNamaria ya özenerek yazmak istedim :)) birazda zayıflayıp zayıflayıp yazmadığımız için cuma zayıflama yarışmasının gücü belli olmuyor olabilir diye düşündüm :)
Yarışmaya 2018 yılında 5.takımdamorordek kaptanımla başladım benim bu platforma ısınmamdaki en büyük sebep kendisidir başlangıç kötü olsaydı biliyorumki şuan buralarda olmazdım herşey için teşekkür ederim harika bir kaptandı
Daha sonra izne çıktım geldim +10 küsür kg sanırımbeni 5.takımın kapısından sokmazlar derken gönlü büyük şahane insan toplight kaptanım beni tanımadığı halde listeyi alt üst etmeme rağmen bekletmeden aldı beni listesine iki kaptanımında bende yeri ayrı onlardan çok şey öğrendim herşey için teşekkür ederim
Mezuniyet karnemde başlangıç kg
72 olsada ben izinden 82 olarak dönmüştüm82 den 60 a maceram izin sonrası 11 ay gibi bir sürede bitti dostlar bu yolda bana destek olan o zamanın listesinde bulunan arkadaşlarım Mehfam kardelelen321 C Cagrihilal1 dennisgo Tempus vee tüm 5. Takım dostlarıma iyiki varsınız
Son olarak bıkmadan usanmadan bizle uğraşanseaBahAR kaptanıma herşey için sonsuz teşekkürler
Birkaç fotoğrafta paylaşmak istedim okuyan gören bir arkadaşıma bile bu yolda motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu bana
Sevgilerle
Eki Görüntüle 2708030
Eki Görüntüle 2708031 Eki Görüntüle 2708032
Teşekkür ediyorum canımKaptanim tebrik ediyorum masallah yaa fark muazzam
vucut yasi en az 10-15 yas geclesmis ozellikle ikinci sirada olan resimde cok bariz fark
simdi de ben sana ozendim canimdaim olsun hep fit kal
Yaa canım benim unutmamışsın beni deMerhaba
Gecikmeli mezuniyet yazımıNamaria ya özenerek yazmak istedim :)) birazda zayıflayıp zayıflayıp yazmadığımız için cuma zayıflama yarışmasının gücü belli olmuyor olabilir diye düşündüm :)
Yarışmaya 2018 yılında 5.takımdamorordek kaptanımla başladım benim bu platforma ısınmamdaki en büyük sebep kendisidir başlangıç kötü olsaydı biliyorumki şuan buralarda olmazdım herşey için teşekkür ederim harika bir kaptandı
Daha sonra izne çıktım geldim +10 küsür kg sanırımbeni 5.takımın kapısından sokmazlar derken gönlü büyük şahane insan toplight kaptanım beni tanımadığı halde listeyi alt üst etmeme rağmen bekletmeden aldı beni listesine iki kaptanımında bende yeri ayrı onlardan çok şey öğrendim herşey için teşekkür ederim
72 olsada ben izinden 82 olarak dönmüştüm82 den 60 a maceram izin sonrası 11 ay gibi bir sürede bitti dostlar bu yolda bana destek olan o zamanın listesinde bulunan arkadaşlarım Mehfam kardelelen321 C Cagrihilal1 dennisgo Tempus vee tüm 5. Takım dostlarıma iyiki varsınız
Son olarak bıkmadan usanmadan bizle uğraşanseaBahAR kaptanıma herşey için sonsuz teşekkürler
Birkaç fotoğrafta paylaşmak istedim okuyan gören bir arkadaşıma bile bu yolda motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu bana
Sevgilerle
Eki Görüntüle 2708030
Hep birlikte başardıkYaa canım benim unutmamışsın beni deÇok mutlu oldum. Ne güzel gayret ettin ve başardın muhteşem gözüküyorsun maşallah maşallah
Kaptanımm müthiş değişim tebrik ederim.Merhaba
Sevgilerle
Eki Görüntüle 2708030
İçime mi doğmuş nedir yine haftalar sonra bi KK’ya bakayım dedim ve mezuniyet hikayeni okudum, çok mutlu oldum emnisimMerhaba
Sevgilerle
Eki Görüntüle 2708030
Amin canım bekliyoruz mezunlar yanına senideKaptanımm müthiş değişim tebrik ederim.Ben de 72 ye düşüp sonra 82 ye çıkmış ve yola yeniden başlamış biri olarak hemen kendime pay çıkarttım aynı yolun yolcusu olmak temennisiyle
Kaptanım çok sağolunİçime mi doğmuş nedir yine haftalar sonra bi KK’ya bakayım dedim ve mezuniyet hikayeni okudum, çok mutlu oldum emnisiminan senin de yerin bende ayrı, her zaman seni azimli ve kararlı biri olarak anımsayacağım. İstedin ve başardın, bundan sonra da istediğin kiloyu koruyacağına eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?