Cuma namazı izni mahkemelik oldu

Değişen bir sey olmayacakki cinim. Saati artırmaya gerenk yok. Sadece cumartesi pazar değil de cuma cumartesi olacak tatil. Pazar da is başı diyorum. Anladın?
Aslinda olabilir. Dis ticaret yapan sirketlerin, ekonomi uzmanlarinin fikrini almak kaydiyla. Mesela ihracatci, ithalatci, menkul kiymetler piyasasi bundan nasil etkilenir? Isin ekonomik ve finansal boyutu var, dengeleri bozarsan bu isin sonunda ulkece toptan batmak da var.

Aaaa asil yazmak istedigimi unutmusum Ömer Faruk Eminagaoglu`yu cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Dilerim bu davayi kazanir. Biliyorum imkansiz ama yinede itirazimizi göstermemiz sart, herseyide ammena diyip kabul edemeyiz.
Burada feci bir esitsizlik var, o Zaman bayan iscilerede ayni Zamani hak görsünler, ister ibadeti yapar ister alisverise gider ama esit olmali.
Sadece erkekler cumalari ibadetini yaparsa ayni kosullar kadinlarada sunulmali. Ya hic ya hep !!!

Sanirim kadinlara da tatil olacak zaten. Yemek saatini degistireceklermis. Orada yemek saati zaten bir saat bildigim kadari ile. Burdaki gibi yarim saat degil. Turkiyede zaten calisma saatinde hersey serbest, adi calisma saati. Donuce yarim saat da isyerinde yerler, bir de ustune cay molasi. Pesinden ikindi okunur zaten. E o da namaz, birini yap birini atla olmaz. O yuzden diyorum, hic calismamak en iyisi.

Güneydogu sevdasi böyle devam ederse iyi görmüyorum gelecegi.
cuma namazı düzenlemesinin güneydoğu sevdasıyla ne ilgisi var?
ayrıca dünde dedim evet ibadetin yeri zamanı olmaz ama cuma namazı öyle bişi değil olivia, o vakitte yapılması lazım, farz yani farz anlatabiliyormuyum?

vallahi konuyu saptırıyosun, erkekler 2 saat izinli olacak yerine kadınlar çalışacakmı dediler sana? fena kandırmışlar ozaman

Sare Lavinya , peki bu farz olan seyi 100 senedir yapmiyorduk, o dönemler müslüman degilmiydik ?

Sare Lavinya 2 Saat demedimki ? dikkatli oku yazimi ayni zaman demisim.

saraylım ikindiyi kazaya bırakabilir ama cumayı bırakamaz, öyle de bi durum var.
bu konular o kadar derin ki.
bir ara da bir beyin cerrahının namaz saati geldiğinde ameliyatı bırakıp bırakamayacağı konuşuluyordu.
Gerekçe ise namazın kazası olmazdı.
Namaz kaçmasın ama insan ölsün.
Bu mudur?
Hani İslamiyet bilim diniydi hani hoşgörü diniydi.
Bu din konusunda işi abartanlar sayesinde biz de tiksinir olduk bu konulardan.

emin ol abartanlara bende karşıyım, herhalde bi cerrah hastayı ameliyat masasında bırakıp namaza gidemez, dine değil en başta mantığa aykırı zaten

ya evet dündern beri doktorlar cuma namazı ameliyat yapıyorda yarıda bıraksın cumaya koşsun diyoruz zaten biz. çok güzel biyere parmak bastın olivia

Namazin kazasi olmaz ama cem edilebilir. Yani iki namaz birlestirilerek kilınabilir. Namazin kazasi diye bir şey yoktur der kimi hocalar. Ama bu beyin cerrahinin ameliyati bitaktirmasini gerektirmez çünkü nafile namazlarla kilamadigim farz namazlarinin açığını kapatabilirsin diye de eklerler. Umarim yanlış bir şey yazmamisimdir. Yaniliyorsam uyariniz lütfen:)

Sare Lavinya Doktor misalini atlnatis yazdi bende devam ettim. Doktorlarin namaza gidip gitmediginden senmi sorumlusunki biliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…