Aman diyanet deme Aus.Haftaya bu konunun Cuma hutbesine alınmasını talep ediyorum diyanetten .
Bu kadar büyütülecek mesele değilken , tepkiler dolayısıyla çığ oldu mübarek .
Bence Cuma gunleri toptan tatil olsun. Cuma Hutbesi okumasi var, 16 rekat namazi, namazin iki rekatlik basindan sonra ezanin tekrar okunmasi, sonra devam.. Ogle namazi icinde.. Kisin zaten iki saat sonra ikindi okunuyor, pesinden iki saat sonra aksam.. Oglen yemegi ne ara yiyecen? Ne ara daireye donup is yapican? Devlet daireleri ve bankalar 4 gun acik, uc gun kapali olsun.. Yeter.. Alt tarafi azicik daha uzayiverir islem kuyruklari, o kadar..
Ömer Faruk Eminağaoğlu bal gibi bir insandır.Yakından tanıyanlar bilirler.
Hukuk yolu herkese açıktır neticede.
Yaşadığı şeylerden sonra kendisine kızacak yön bulamıyorum.
Ben kendisini tanıyorum ve ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyorum.Evet çok tatlı maşallah. Yalnız şekeri fazla kaçmış insanin içini yakıyor.
Hee.. Olur valla.. Turkiyede calisma saati haftada 45 saat. Diger gunler 11 er saat calisirlarsa neden olmasin?Katılıyorum. Cuma cumartesi tatil olsun. Misler gibi olur :)
Ben kendisini tanıyorum ve ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyorum.
Siz sevmeyebilirsiniz ama bu şekilde bana saldırmanız çok çirkin.
Hee.. Olur valla.. Turkiyede calisma saati haftada 45 saat. Diger gunler 11 er saat calisirlarsa neden olmasin?
Eskiden Türkiye müslüman degilmiydi, Cuma namazina gidilmiyordu o zamanlar ?Yargıçlar Sendikası eski Başkanı Avukat Ömer Faruk Eminağaoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?