• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma namazı izni mahkemelik oldu

Izinmi verilmiyordu ? :KK57::KK57::KK57: Bu ne demek ???

kendi doktorumdan örnek vereyim, eğer kapısının önünde hasta kaynıyorsa namaza gitmiyor.. önce dışarı çıkıyor, bakıyor ki tanıdık hastalar ya rutin muayene için ya da aşı için dizilmiş öğle yemeği saatinde namaza gidip aç bir şekilde odasına geliyor garibim :) bizi de tanıdığı için muayene sonunda konuşurken bisküvi falan yiyor..

o değil de iyi ki doktor değilim ha..

Türkiye ekonomisi ve borclari yüzünden her saat her dakika calismali.

o olmaz, bizim genlerimize ters Olivia.. namaz için demiyorum, şöyle düşün; yeni yıla girerken yapılan haberlerde ilk 3 içinde "bu sene kaç gün tatil yapacağız" haberi illa 1 kere geçer :) ne demiş Recep İvedik: çalışmak bizim genlerimizde yok :27:

kendi doktorumdan örnek vereyim, eğer kapısının önünde hasta kaynıyorsa namaza gitmiyor.. önce dışarı çıkıyor, bakıyor ki tanıdık hastalar ya rutin muayene için ya da aşı için dizilmiş öğle yemeği saatinde namaza gidip aç bir şekilde odasına geliyor garibim :) bizi de tanıdığı için muayene sonunda konuşurken bisküvi falan yiyor..

o değil de iyi ki doktor değilim ha..
hayır hastasını mağdur edip gidiyorsa zaten bu doktorun acizliği zaten

Şahsen ben insanlara güvenmiyorum. "Şu an sistem çok yavaş, bekletiyorum" diyen 118li numaralar ya da müşteri hizmetleri nasıl yalan söylüyorlarsa, namaz olayında da fena suistimal olacağını biliyorum.
Yine insanlara güvenmediğim için dedikodu, fişleme, lan sen nasıl namaz kılmazsın cinayetleri de olacaktır, biliyorum.
Benim de korkum bu zamanında yaşadığım yerde oruç tutmayan bir üni öğrencisi sağcı öğrenciler tarafından öldürülmüştü neredeyse 20 yıl olacak hala unutamadım...
Dinin gerektirdiklerinin özgürce yerine getirilmesine karşı değilim ama şu mahalle baskısı olayı var ya işte o çok kötü... seni cumada göremedim... x kardeş y cumada yoktu falan gibi şeylerden korkarım
Keşke herkes birbirine saygı gösterebilse bu konularda
İsyerlerinde dini vecibelerini uygulaması bu konuda bana ters geliyor sadece insanlar ayristiriliyor kim bizden kim değil görelim bakalima dönüyor

Ak Parti yeniden tek başına iktidar olduktan sonra böyle oldu. Topatlayamadik bi daha kendisini :KK70: :KK70: cok fena kahkaha krizine girdim şu anda, kendi kafasi karışık benimkini de karıştıracak :)))
benim kafa gitti zaten, tüm mesajlarıma baktım neyi önerdim diye yada doktor hastasını bırakıp namaz kılsın mı dedim hesabımmı hacklendide haberim yok :D

office office inan doktorlar olsun veya dis hekimler olsun, ne ne Zaman gelisir bilemiyorsun. Tam hastam yok diyip söyle bir odama cekilip evdeki hazirladigim ekmek arasi sandvicimi yiyeyim diyorsun, tam kocaman isirirken birden kapi caliyor, cocuk bisikletten düsmüs süt disini repone etmeniz lazim oluyor, hemen agzini birak kagitla elinin tersiyle silip kosturuyorsun, cünkü bir süt disini repone etmek saniyeler mühim.
Burada sadece süt disini anlattim, öteki daha önemli seylere deginmedim bile.

office office inan doktorlar olsun veya dis hekimler olsun, ne ne Zaman gelisir bilemiyorsun. Tam hastam yok diyip söyle bir odama cekilip evdeki hazirladigim ekmek arasi sandvicimi yiyeyim diyorsun, tam kocaman isirirken birden kapi caliyor, cocuk bisikletten düsmüs süt disini repone etmeniz lazim oluyor, hemen agzini birak kagitla elinin tersiyle silip kosturuyorsun, cünkü bir süt disini repone etmek saniyeler mühim.
dün akşam tam yemekteyiz misafirimiz var, güzel sohbet muhabbet derken eşime telefon geldi, olay var gel diye, yemeği ve misafirleri bırakıp gitti, ki akşam yemeği yemek farz değildi yani :) görev ahlakı bu

çok haklısın, özel muayenelerde daha az sayıda doktor olduğu için durum farklıdır.. ama hastane ortamında onun yerine bakacak bir sürü kadın doktor, cerrah ya da namaza gitmeyen doktorlar oluyor zaten.. yoksa iş etiği diye bir şey var, kimse o tarz bir durumda hastayı bırakıp gitmez zaten dinen de o durumda gitmemenin bir yaptırımı yok..

Back