• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma namazı izni mahkemelik oldu

o olmaz, bizim genlerimize ters Olivia.. namaz için demiyorum, şöyle düşün; yeni yıla girerken yapılan haberlerde ilk 3 içinde "bu sene kaç gün tatil yapacağız" haberi illa 1 kere geçer :) ne demiş Recep İvedik: çalışmak bizim genlerimizde yok :KK53:
Valla cok dogru. 1 gunluk Cumhuriyet bayramini bile 5 gun tatil yaptilar.. Her yil 10 gunden kisa dini bayram kalmadi gibi birsey..:KK48:
Aklima Muzaffer Izgu'nun "Deliye hergun Bayram" adli hikayesi geldi bak simdi..:KK70:

Yahu arkadaslar neden hemen böyle alinganlasiyorsunuz, gerek yok. Burada arti ve eksileri konusuyoruz, sizler öbür dünya icin yatirim yapip, sevaplarinizi düsünürken.
Bende bu dünya icin yapmamiz gereken seyleri konusuyorum, düsünüyorum. Bilinki insanlik namina sorumluluk bilinci yüksek olan biriyim, öyle yetistim ve insan sorumlulugu benim icin cok önemli.
Hadi tibbi gecelim, peki o büyük sirada beklemeler ne olacak ? Bütün isler aksayacak ?
Yukarida arkadasin dedigi gibi kardes hayirdir seni Cuma namazinda göremedik olacak. Yani bence eski sistem kalmaliydi, yine yasak falan yoktu ve isteyen Zaman gidiyordu.

dün akşam tam yemekteyiz misafirimiz var, güzel sohbet muhabbet derken eşime telefon geldi, olay var gel diye, yemeği ve misafirleri bırakıp gitti, ki akşam yemeği yemek farz değildi yani :) görev ahlakı bu

Sarem benim gafam yaniyiii musadenle azcık çıkayım topikten. Çünkü daha sandviçle namaz arasindaki farkları ve benzerlikleri düşünmem lazım. Gafam yaniyiii gafam

Yahu arkadaslar neden hemen böyle alinganlasiyorsunuz, gerek yok. Burada arti ve eksileri konusuyoruz, sizler öbür dünya icin yatirim yapip, sevaplarinizi düsünürken.
Bende bu dünya icin yapmamiz gereken seyleri konusuyorum, düsünüyorum. Bilinki insanlik namina sorumluluk bilinci yüksek olan biriyim, öyle yetistim ve insan sorumlulugu benim icin cok önemli.
Hadi tibbi gecelim, peki o büyük sirada beklemeler ne olacak ? Bütün isler aksayacak ?
Yukarida arkadasin dedigi gibi kardes hayirdir seni Cuma namazinda göremedik olacak. Yani bence eski sistem kalmaliydi, yine yasak falan yoktu ve isteyen Zaman gidiyordu.

Şöyle yapalim mi olivvv herkes kendi hayatini düşünsün. Sen çok kafa yorma mesela benim namazima ben de senin sandviçle arandaki iliskine yormayayim. Sonuçta iş ahlaki ile ilgili bir durum bu. Yani kaytaracak adam cuma namazi izni olmasa da kaytarir isten yani. Bir kaç arkadaş bahsetti mesela tuvalete gidip de yarim saat boyunca cikmayanlardan. O zaman is basindayken tuvalete gidilmesini de yasaklayalim

Hiç kimse kafa yormasın ben konuyu bir temiz kapatayım, zaten dini konular yasak ama yok ben yasağa rağmen açacağım denilince kusura bakmayın böyle 7-8 sayfa didişmek durumunda kalıyorsunuz;)

Back