tut ki doktorun kendisi gördü bu yazdıklarını (ona inanmak istiyorum yoksa bir başkası aracılığıyla dr.unun bu yazdıklarından haberdar olması ihtimali bile berbat bi durum) yorumlayıp "bu ameliyata büyük anlamlar yüklemşssin,bilseydim senın ameliyatını yapmazdım demesi bence çok yanlış.sonuçta sen ameliyatını olmuşsun ve şu anda "hasta"sın.ameliyat sonrası psikoloji diye bişeyin varlığından en çok dr.lar haberdar olmalı halbuki.ki senin yazdıklarında "aa kızlar ben ameliyat olucam çook güzel bi kız olucam,herkes peşimde dolanıcak,şuna benzicem,şöyle güzel olucam böyle iyi olucam" anlamı yoktu ki bu ameliyata büyük anlamlar yükledin densin.bu laf yukardaki gibi durumda söylenebilir ancak.budur yani.yaaa hadi bi yanlışlık olmuş yanlış anlamış dr.un dicem ama o zamnda bu düşüncelerini sana daha sonra belirtmesi gerekirdi.ameliyatın ertesi değil.üst üste hata mı olur canm.
canım ben senin adına gerçekten üzüldüm bi o kadarda sinirlendim ama sen ameliyatını atlattın,şimdi önünde meşakkatli ama çok güzel bi yol var.Allah yanında olsun.Herşey gönlnce olur inşallah.