bişey değil hayatım ama ilk kullandığın için yanıcaktır bu böyle 3-4 gün sürer ben ilk gün kaşıntıda duramamıştım ama hemen cilt emiyor ek olarak düzenli kullanmalısın dışarı çıkacaksan sürme ben okula giderken sürmüyodum geldiğimde bide yatacakken sürüyodum inşallah sanada fayda eder canım
Bi foto koyabilir misin farkı görebilmemiz için ben çok merak ettim.
Bende acneylse kullanıyorum hemde çok çok sürüyorum ama öle aman aman bi soyulma olmuyo.
Benim cildimde geniş gözenekler var bide lekeler cilt tonum eşit değil cildimde yağlı güneş vurunca terleyince pütürlü pütürlü oluyo.
Acaba bende kullansam mı yosun yağını ne dersin? Sade temizi lekesiz bi ten istiyorum ama olmuyo((
hayatım eskiye ait bi fotom yok ama ben hergün aynanın içine giren bi insan olarak söylüyorum . Acnelyse bendede kaçgündür tık yok ilk 2 gün falan soydu anlamadım bende diğer ilaçlara atladım ahh canım etraftakilere sorsan benim yüzümde bişey yok .B enim yüzümde sivilce yok siyah nokta yok lekede yok tek çukurlar var araştırdım çabaladım ve yavaş yavaş yüzeysel oldular ha bu arada benim izlerim bayağ derin yüzeyselleşmesi benim için muhteşem bişey inşallah bu sene onlardan kurtulucam çok isterdim bende eski halini görüp moral almak ama siz zaten kullandığınızda hemen birşeyler hissedeceksiniz ben herzaman makyajsız bi güzellik istedim sade halimle beğenmelerinin peşindeyim bütün çabam bu yüzden inşallah sende nasiplenirsin bu ilaçtan ben ek olarak doktorumun önerisi olarak isotrexin ve sivex losyon kullanıyorum ama araştırma yaparken acnelyse kram dikkatimi çekti onu da aldım inancım eğer bu ilaçlar bi araya gelir ve düzenli kullanılırsa sonucun muhteşem olacağına inanıyorum
şu an yüzüm pek anlaşılır değil parlak belli olmaz ama musait bi zamanda atıcam resim ben şu an dediğim gibi acnelys yosun yağı sivez losyon isotrexin
bunları bi gün kulalanıp bi gün başka kullanıyorum bence yosun yağı kullan . nasıl kullandığımı daha detaylı söyleyeyim şimdi bi gün isotrexin kullanıyorum ama bana doktorum akşam yatmadan önce kullan dedi sizde öyle yapım ertesi gün sivez ertesi gün acnelyse yosun yağına gelince onu istediğim zaman sürüyorum hemececik kuruyoda tavsiyem bunlar bide eğer yüzünüz yağlıysa bi sabun alın zaten yosun yağıyla bu ikisi yeter