Sivilceli Ciltler Çukurlara Doğal Çözüm Hadi Gelin !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ArasAsk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
31
0
16
İstanbul
Arkadaşlar yüzünüzdeki çukurlara çözüm bulduk biraz sabır biraz doğallıkla bu işi çözücez .
Yapmanız gereken tek şey soru sormak hadi sorun ! Ayrıca ciltteki lekeler için acnelyse ile ilgili gözlemlerimi sizinle
paylaşacağım

Son düzenleme:
yüzüm bildiğin mayın tarlası... :))
merak ettim şahsen..ilaç mı? lazer mi?

Arkadaşlar lazer falan değil duymuşsunuzdur yosun yağını bir kaç aydır kullanıyorum sonuç çok muhteşem gözle görülür şekilde bi azalma var sadece biraz sabır gerekli ben ek olarak acnelyse ve İsotrexin kullannıyorum acayip derecede yüzümü soydu kullanımı ile ilgili soruları beklerim :d

Ben zannetmiyorum.güzellik merkezlerndeki bayanlarn yüzü berbat ötesi.kelin ilacı olsa kendi başına olrdu....

Katılıyorum ilk başta bende inanmadım ama cildinizin deri atması demek yeni bir cilt yeni bir yüz demek sizi aldatmak veya umutlandırmak değil amacım bu ürün yosun yağı yüzünüzü hem yumuşatıyor hemde soyuyor ben bu konuyu çok araştırdım sadece biraz sabır gerekiiyo ben bunu 6 aydır falan kullanıyorum ve derin izlerim yüzeyselleşmeye başladı . galiba bi kaç ay daha düzenli devam edersem onlar gidecek
Ek olarak gözüme acnelyse takıldı onuda araştırdım dikkatli kullanımla yüzümü çok iyi soydu zaten bu süreçte sizi bilgilendireceğim

bahseder misiniz biraz

BU yağı ocak ayında kullanmaya başladım zaten adınıda burada duymuştum blogdada kullanırsanız sonuçlarını yazın demişler bende kullanmaya başladım sonuçu hiç böyle ummamıştım ilk başta yağı sürdüğünüzde yanıyor bu böyle 2-3
gün sürebilir ama aşırı bi yanma varsa bırakın derim . daha sonra yüzüm yumuşacık olu sivilceniz varsa onu kurutuyor ama hemen değil bi bakıyosunuz
2-3 gün sonra kabuk olmuş kabuğu soyuyorsunuz ve altında hiç birşey yok izde kalmıyo
daha sonra eğer ek temizliyicilerde kullanırsanız ben clearskin blackhead clearing kullanıyorum siyah noktalarınıza veda edin ama kesin çözüm değil cildinizi temiz tutarsanız geri dönmüyolar .
Daha sonra diyelim yağı süreli bi 10 -15 gün oldu cildiniz soyulmaya başlıyor bu duru sizi biraz zor durumda bırakabilir
soyulan bi cildi gördüğünde insanların tepkisi komik oluyo size bi tavsiye hatta tavsiye değil ömenli nor bu ilaçla dışarı çıkmayın
sonra bide güneş yanıklarıyla uğraşmayalım şimdilik bu kadar soru sormaya devam

bunlar kullndığım siyah nokta temizleme ürünleri tavsiye ederim

Son düzenleme:
bunlar akne izleri için geçerli mi? benim yüzümde skar izleri var siyah nokta yada sivilce değil.

evet evet onlar içinde geçerli nasıl olsa deriniz soyuluyor ve altından yeni deri cıkıyor cildiniz zaten
bi zaman sonra bembeyaz oluyo bu arada nemlendirici kullanmanızda fayda var

evet evet onlar içinde geçerli nasıl olsa deriniz soyuluyor ve altından yeni deri cıkıyor cildiniz zaten
bi zaman sonra bembeyaz oluyo bu arada nemlendirici kullanmanızda fayda var

Merhaba canım. Benim cildimde genç kızlıktan kalma sivilce lekeleri var.sivilce hala devam ediyor özellikle adet döneminde ama a z. Ben tabi sıkıyorum.lekelere devam.bu bahsettiğin ürünü doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldın? Kullanımını fiyatını tam yazar mısın?

ablacım bu ilaç değil bi yağ tamamen doğal fiyatı 5 veya 6 tl . Eğer bu izler çukurlardan bahsediyorum yıllardır duruyosa geçmesi düzenli kullanmıla 1 yıl alır ama birde şu yönden bakalım gün geçtikçe yüzünüz iğleşiyor zaten 1 ay falan geçtiğinde yüzünüz yumuşacık olacak ve parlayacak beni gören herkez yüzüne nur inmiş diyo kızarıklık geçer diye umuyorum bendede vardı ama kaç günde gitti hatırlamıyorum ama sizde sivilcelerinizi sıkacaksanız bile bi buhar da 10 -15 dk bekletin yüzünüzü zaten gözenekleriniz açılır kazasız belasız sivilceden daha kolay kurtulursunuz

ablacım bu ilaç değil bi yağ tamamen doğal fiyatı 5 veya 6 tl . Eğer bu izler çukurlardan bahsediyorum yıllardır duruyosa geçmesi düzenli kullanmıla 1 yıl alır ama birde şu yönden bakalım gün geçtikçe yüzünüz iğleşiyor zaten 1 ay falan geçtiğinde yüzünüz yumuşacık olacak ve parlayacak beni gören herkez yüzüne nur inmiş diyo kızarıklık geçer diye umuyorum bendede vardı ama kaç günde gitti hatırlamıyorum ama sizde sivilcelerinizi sıkacaksanız bile bi buhar da 10 -15 dk bekletin yüzünüzü zaten gözenekleriniz açılır kazasız belasız sivilceden daha kolay kurtulursunuz

Sağol canım.araştırayım bu yağı biraz.ismi yabancı gelmedi.benim yüzümde çukur falan yok.sadece leke ve yağ bezesi var.nasıl kullanımı peki bunun? Akşamları mı, her banyo sonrası mı vs vs vs? Yüzü temizledikten sonra sürüyoruzdur herhalde..aktardan aldın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…