Arkadaşlar yüzünüzdeki çukurlara çözüm bulduk biraz sabır biraz doğallıkla bu işiçözücez .
Yapmanız gereken tek şey soru sormak hadi sorun !
Arkadaşlar yüzünüzdeki çukurlara çözüm bulduk biraz sabır biraz doğallıkla bu işiçözücez .
Yapmanız gereken tek şey soru sormak hadi sorun !
yüzüm bildiğin mayın tarlası... :))
merak ettim şahsen..ilaç mı? lazer mi?
yüzüm bildiğin mayın tarlası... :))
merak ettim şahsen..ilaç mı? lazer mi?
bahseder misiniz biraz
evet evet onlar içinde geçerli nasıl olsa deriniz soyuluyor ve altından yeni deri cıkıyor cildiniz zaten
bi zaman sonra bembeyaz oluyo bu arada nemlendirici kullanmanızda fayda var
Merhaba canım. Benim cildimde genç kızlıktan kalma sivilce lekeleri var.sivilce hala devam ediyor özellikle adet döneminde ama a z. Ben tabi sıkıyorum.lekelere devam.bu bahsettiğin ürünü doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldın? Kullanımını fiyatını tam yazar mısın?
ablacım bu ilaç değil bi yağ tamamen doğal fiyatı 5 veya 6 tl . Eğer bu izler çukurlardan bahsediyorum yıllardır duruyosa geçmesi düzenli kullanmıla 1 yıl alır ama birde şu yönden bakalım gün geçtikçe yüzünüz iğleşiyor zaten 1 ay falan geçtiğinde yüzünüz yumuşacık olacak ve parlayacakbeni gören herkez yüzüne nur inmiş diyo kızarıklık geçer diye umuyorum bendede vardı ama kaç günde gitti hatırlamıyorum ama sizde sivilcelerinizi sıkacaksanız bile bi buhar da 10 -15 dk bekletin yüzünüzü zaten gözenekleriniz açılır kazasız belasız sivilceden daha kolay kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?