- 25 Ocak 2020
- 1
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Tugba arya
Değerli hocam Zahide hanımla hamileliğimin 7. Haftasında tanıştık. Kendisi ilk gidişimde beni çok güzel karşıladı çok tedirgin ve sürekli ağlamaklıydım. Kanamam oluyordu. Ses tonu o kadar sakin ki istemsiz güven veriyor size :) 14. Haftada birden gelişen yoğun bir kanama yaşadım hemen hastaneye koştuk randevum olmamasına rağmen hemen beni muayeneye aldı. Polip yüzünden kanamam olduğu görünce beni o şekilde eve göndermek istemedi ve hemen 2 saat içerisinde ameliyatımı organize etti. Çok şükür herşeyi atlattık her ay düzenli kontrollerimize gittik yaşadığım en ufak tedirginliğimde telefonla ya da bizzat giderek görüştüm. Doğumum korkuma rağmen çok güzel geçti zaten minik kuzumuza kavuşmak paha biçilemezdi. Doğumdan 2 ay sonra yaşadığım bi sıkıntı için hocama gittim yine aynı sıcaklıkla karşıladı beni hatta sonrasında yine telefonda sıkıntım ile ilgili görüşebildim. Kendinizi rahatça emanet edebilirsiniz her an ulaşabilirsiniz, ben doğum paketi almıştım çok da memnun kaldım. Ankara’da yaşayan ve özel hastane düşünüp doktor araştıranlara tavsiye ederim. Zahide küçük hastası olmak ayrıcalıktır. Birkez daha teşekkürler canım hocam.