- Konu Sahibi EternaaLLove
Biraz çukur saçmalıyor gibi karıştırdılar dünkü cocugun eline çukuru verdiler bizim kafamizda karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ama yigenini görmek istiyorum şuan nasıl sıkıla bunala yapiyodur yavrum yaAllah annelerine yardım etsin 1. Sınıfların
Annem uyudu diyorki "oohh ne güzel anneannem uyudu hıh" diyo güle güle öldümYaaa ama yigenini görmek istiyorum şuan nasıl sıkıla bunala yapiyodur yavrum ya
Oooo dilos hanım nerelerdesiniz akına uyuzum varya bı yamacla Cumali bulusaydi iyiydiBiraz çukur saçmalıyor gibi karıştırdılar dünkü cocugun eline çukuru verdiler bizim kafamizda karıştı
Yaaaaa yeriiiimmm amaAnnem uyudu diyorki "oohh ne güzel anneannem uyudu hıh" diyo güle güle öldüm
Çok cadı yaa görmen lazım kikirik Bi gülüşü var eritiyor insanıYaaaaa yeriiiimmm ama
Burdayım bitanem çukura kitlendim duşa bile gidemdim bende uyuz oldum o akına artık gıcık kız o sultan ana ne halt yiyor sorması ayıp evin erkeği sensin izin almadan kalkabikirsn fln sen ne işe yarionnn bak sinirlendimOooo dilos hanım nerelerdesiniz akına uyuzum varya bı yamacla Cumali bulusaydi iyiydi
Oys mesajınız var de ısır yerime Allah bağışlasın kuzumÇok cadı yaa görmen lazım kikirik Bi gülüşü var eritiyor insanı
Bu akını yamaç varya .......Burdayım bitanem çukura kitlendim duşa bile gidemdim bende uyuz oldum o akına artık gıcık kız o sultan ana ne halt yiyor sorması ayıp evin erkeği sensin izin almadan kalkabikirsn fln sen ne işe yarionnn bak sinirlendim
DikecekkkkBu akını yamaç varya .......
Tamam canım resim çizmiş diyor ki annesine "anne bak bu tulparr teyzem bağırıyorrr bağırıyorrr ama dersi de yaptırıyor" hhahhhahahaa güle güle öldürdü beniOys mesajınız var de ısır yerime Allah bağışlasın kuzum
Hâlâ izleyemedim ya laaaaC CiNNET NUR kuzuuuu
Yaaaa kızım eritme beni gece gece durum analizi yapiyo yavrum şimdiler çok fena yaTamam canım resim çizmiş diyor ki annesine "anne bak bu tulparr teyzem bağırıyorrr bağırıyorrr ama dersi de yaptırıyor" hhahhhahahaa güle güle öldürdü beni
Sen bir küçük sado kılıklı nasıl olurda izlemezssin ayağa kalk silkelen artikkkHâlâ izleyemedim ya laaaa
O cumalinin elindeki boynuzu varya ben bı tek akına yakıştırıyorum kuzuDikecekkkk
Evvvvettt sen hoşgeldinBennnnn
Hemen geldim. Selammmmm@SiyahPatikli Cadi gel cukurcu gel