- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 33
- Konu Sahibi EternaaLLove
Burdayım gözümmÇukura son 3.5 saat nerdesiniz loooo
Çukurdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım gözümmÇukura son 3.5 saat nerdesiniz loooo
Yeni bölüm baslicak ahali yok ne sesi kız uyumadı mi zilloslarKızları yatırdım güya ama odanın içi yıkılıyor sesten
Yok bacım hala uyanık cadılarYeni bölüm baslicak ahali yok ne sesi kız uyumadı mi zilloslar
Oy yerim onları ozaman kaç yasindalar kuzumYok bacım hala uyanık cadılar
Biri 5 buçuk diğeri de 4 yasında ❤❤❤reklam diye bi gittim uyumuş ikisideOy yerim onları ozaman kaç yasindalar kuzum
Nicten anlamam lazımdı oy yerim ama onları tam yemelikBiri 5 buçuk diğeri de 4 yasında ❤❤❤reklam diye bi gittim uyumuş ikiside
Sorma ya az kalmıştı yamaca okadar yakinlasmisti kiBu aliço içimi parçalıyor ya
Kuuzm yaa annemlerdeydim yeğenime ders yaptırıyordum sabah tlf dan izliyecemTulparr nerdesin kuzu
Bende diyorum ki neden bu kızın sesi cikmiyoKuuzm yaa annemlerdeydim yeğenime ders yaptırıyordum sabah tlf dan izliyecem
Ela ala lale al.Bende diyorum ki neden bu kızın sesi cikmiyo
Oooo tulparim sen farklı bı cukurdasin Allah kolaylık versin kuzum ya ama olsun onun tadı da ayrı yaEla ala lale al.
Ela Lale el ele.
Ala ela al.
Diye diye boğazım ağrıdı inan Allah ablama ve tüm 1. Sınıf annelerine yardım etsin
Allah annelerine yardım etsin 1. SınıflarınOooo tulparim sen farklı bı cukurdasin Allah kolaylık versin kuzum ya ama olsun onun tadı da ayrı ya
Bunun altından da akın çıktı ya o değil pusu kurdu akinla timsah ama yamacta ölmez sanmamÖlmediği çok belliydi ki fragmandan anlamıştım ben
E Bi zahmetBunun altından da akın çıktı ya o değil pusu kurdu akinla timsah ama yamacta ölmez sanmam