- Konu Sahibi EternaaLLove
Ahahahab söylenecek laf bulamadım yarıldım bacım yardin beniiYa Cumali bı bana mı minnoş geliyo yoksa bende mi bı sorun var dido şöyle şöyle bacina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahab söylenecek laf bulamadım yarıldım bacım yardin beniiYa Cumali bı bana mı minnoş geliyo yoksa bende mi bı sorun var dido şöyle şöyle bacina
Ben bekarim. Hepsini düşünme ozgurlugum mevcutEvli barkli kadının yani ben cumaliyi düşünür oldum ya ne biçim dizidir yahu
Başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmez vallaSen bir küçük sado kılıklı nasıl olurda izlemezssin ayağa kalk silkelen artikkk
Hoş buldum kuzum
Hoş buldumm
Yarılma cevap verAhahahab söylenecek laf bulamadım yarıldım bacım yardin benii
Senin o kafanı severim için acir deme öyleBaşıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmez valla
İşin iş tabi ozaman bacı benim yerime bı cumaliyi düşün bı yamacı düşün geç öteki kanala sen anlat Karadeniz'de ki tabiri düşün mucize doktora geç ordaki gök gözlü doktoru düşün yeterBen bekarim. Hepsini düşünme ozgurlugum mevcut
HelalBen anca görüyorum oysaki her Pazartesi çukurdayızzzz
Tamam kız. Senin için bu hafta hepsini dusuncem. Kendime alcam hepsiniİşin iş tabi ozaman bacı benim yerime bı cumaliyi düşün bı yamacı düşün geç öteki kanala sen anlat Karadeniz'de ki tabiri düşün mucize doktora geç ordaki gök gözlü doktoru düşün yeter
Ben neler siralamisim kendi kendime dur benimkinin tipine bakayimda kendime geleyimTamam kız. Senin için bu hafta hepsini dusuncem. Kendime alcam hepsini
Vartolu Saadettin yaa
Sonun da AliCo yaaaa
Yamaç beni al dedi sonra ziproski felan dediAliço ne dedi fragmanda
Nerdesin sen saat kaç oldu dizi bittiŞirib zıno zın nedir yahu ne dedi o?
Öhöm bu arada ben geldim kızlaaarrr
Kız onu bende anladım hhahaa sonradan bişeyce konuştu da neyce hhahaYamaç beni al dedi sonra ziproski felan dedi
Başka birini arayıp yardım istedi de kimi yamaca noldu yaRap söyledi Alico ama bende tam anlamadım