- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
- Konu Sahibi EternaaLLove
Hoşgeldin çukur hatunuHemen geldim. Selammmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin çukur hatunuHemen geldim. Selammmmm
Evettt o boynuzdan bende Alicam lagzimm Sivrilticemm süs olsun diye evin bir köşesine asıcammkuzmmO cumalinin elindeki boynuzu varya ben bı tek akına yakıştırıyorum kuzu
Hosbuldum bebemHoşgeldin çukur hatunu
Evettt o boynuzdan bende Alicam lagzimm Sivrilticemm süs olsun diye evin bir köşesine asıcammkuzmm
Mutlakaaaa lazım olmami şekerimElbet lazım olur
Hoş geldin çiçeemmHemen geldim. Selammmmm
Edepsiz kızım biz kadınların ince topuk topuklu ayakkabıları var ama garibim Cumali napsinEvettt o boynuzdan bende Alicam lagzimm Sivrilticemm süs olsun diye evin bir köşesine asıcammkuzmm
Sitttt ben de de bir cumali ruhuuEdepsiz kızım biz kadınların ince topuk topuklu ayakkabıları var ama garibim Cumali napsin
Hosbuldum bebeğimHoş geldin çiçeemm
Ya Cumali bı bana mı minnoş geliyo yoksa bende mi bı sorun var dido şöyle şöyle bacinaSitttt ben de de bir cumali ruhuu
Sitttt ben de de bir cumali ruhuu
Aaaa alın size ozaman çıkarın boynuzlariniO ruh bende de mevcut galiba. Kız minnak topuklu dan ne olacak. Ben boynuzu tuttummmmm
İkiye bölme beynimi Cumali piskopatligini seviyorum yaEternaaLLove Cumali minnos amaa Vartolu Saadettin
İkiye bölme beynimi Cumali piskopatligini seviyorum ya
Evli barkli kadının yani ben cumaliyi düşünür oldum ya ne biçim dizidir yahuTimam. .
Anlatılmaz yasatilirÇiftleri napcaniz kız