- Konu Sahibi EternaaLLove
İsimleri gercek degil herhalde yanılmıyorsamYok ya şimdi netten baktım da Esra Erol'un kayinpederinden bahsediyolar kurt İdris diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsimleri gercek degil herhalde yanılmıyorsamYok ya şimdi netten baktım da Esra Erol'un kayinpederinden bahsediyolar kurt İdris diye
Bilgi icin tesekkürler iyi gecelerKızlar şimdi muhabbete turp sıkmak istemem ama yatıyorum telefona şaşı bakmaya başladım hayırlı uğurlu çukurlu geceler diyorum :)
Bu arada dizi Narcos adlı diziden esinlenmiş senaryo babında. Escobarı koruyan damdan dama atlayan gençler varmış. Her yerden esinlenmişler yni
İyi geceler pitircigim valla nerden esinlemdiler bilmiyorum ama ben cidden izlerken keyif alıyorum yasayana Allah yardım etsin uydurdularsada çok iyi uydurmuslar yaKızlar şimdi muhabbete turp sıkmak istemem ama yatıyorum telefona şaşı bakmaya başladım hayırlı uğurlu çukurlu geceler diyorum :)
Bu arada dizi Narcos adlı diziden esinlenmiş senaryo babında. Escobarı koruyan damdan dama atlayan gençler varmış. Her yerden esinlenmişler yni
Valla bilmiyom ki kuzum int yalancısıyım yaşayana geçmiş olsun Cumali gibi vartolu gibi veya yamaç gibi oğlu varsa yasayaninda ben evlenmeden önce nerdeydiler derimİsimleri gercek degil herhalde yanılmıyorsam
Kuzum bugün komsuma gittim esimle izlemezdik oglanlari pur dikkat esimide almis aralarina cukur izliyor sendemi alistin dedim gülüyor bizde çukurlu olacaz galiba.Gel tatlişim gel bir gün sende izliyceksin ben sana bı ballandıra ballandıra anlaticam açıp intten ilk sezondan izliyceksin
Hadi hayırlı olsun tatlişim bağımlılık yaratiyi bilgineKuzum bugün komsuma gittim esimle izlemezdik oglanlari pur dikkat esimide almis aralarina cukur izliyor sendemi alistin dedim gülüyor bizde çukurlu olacaz galiba.
Cio sıfır bir deydi oraya gectiya bakarim inşallah belki alışirsak bastan izleriz eşimleHadi hayırlı olsun tatlişim bağımlılık yaratiyi bilgine
Kesinlikle en ii erkek oyuncu ödülünüde aldi ve gercekten sonuna kdr hakediyor adam resmen oynamiyor , yasiyorBence Türkiyenin en iyi erkek oyuncusu
Adam binbir çeşitin içine giriyor
O andan sora selimi sevmeye basladim orasida muhtesemdii ya her bir dksi ayri güzel ayri heyecanSelim'in döve döve aptal ederim çocuk seni demesi
Pek begenemdim yaa ilk bolumu. Bi bebenin yuzunden ne hale geldiler
Hahha deli yaaaValla bilmiyom ki kuzum int yalancısıyım yaşayana geçmiş olsun Cumali gibi vartolu gibi veya yamaç gibi oğlu varsa yasayaninda ben evlenmeden önce nerdeydiler derim
Sormaaa yaaaa akın kimki dedesini öldürtecek ama akının sonunu selim yapacak görürsünüzPek begenemdim yaa ilk bolumu. Bi bebenin yuzunden ne hale geldiler
Bana da öyle geldiSormaaa yaaaa akın kimki dedesini öldürtecek ama akının sonunu selim yapacak görürsünüz
Uuuuu cok iddaliii niyazi olsn bence deSormaaa yaaaa akın kimki dedesini öldürtecek ama akının sonunu selim yapacak görürsünüz
Niyazi kimdi kafa acılmadıUuuuu cok iddaliii niyazi olsn bence de
Hani diolr ya ne sehit oldu ne gazi b.k yoluna gitti niyazi diye ondan dedimNiyazi kimdi kafa acılmadı
Allah seniiiHani diolr ya ne sehit oldu ne gazi b.k yoluna gitti niyazi diye ondan dedim