- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
- Konu Sahibi EternaaLLove
Hemde acayip daha Aliço yok ortalarda bakalım o nasıl gelecekGelisi muhteşem olucak yamacın kızlar demedi demeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde acayip daha Aliço yok ortalarda bakalım o nasıl gelecekGelisi muhteşem olucak yamacın kızlar demedi demeyin
Akın daha beter çıktıAcaba Selim'in dnasindan olan birinden ne bekliyodum
Ben bazen oluyorum valla cılgın kadın stileArada yamaç gibi olasim geliyor bizim apartmanda var bi tane kadın habire sabaha karşı oğluna sataşıyor avazinın çıktığı kadar bağırıyor direk kulaklığı takip kapisina dayanmak geliyor teyze yeter ulan ben dişi yamac desem nasil olur acaba :)))
Ben bazen oluyorum valla cılgın kadın stile
Haksızlıklara gelemeyen güzel delileriz biz Allah onların kaderini vermesin tabi cukur olayı gercekmis bilmeyen yoktur herhalde dimi?Arasın o deli sahnelerinde direk crazy man diyen tek ben değilim o zaman deli olmak güzeldir eğlencelidir zevklidir
Haksızlıklara gelemeyen güzel delileriz biz Allah onların kaderini vermesin tabi cukur olayı gercekmis bilmeyen yoktur herhalde dimi?
SaakaHaksızlıklara gelemeyen güzel delileriz biz Allah onların kaderini vermesin tabi cukur olayı gercekmis bilmeyen yoktur herhalde dimi?
Ben de doyamadım valla. Eşim çoktan horlamaya başladı ben kaldım burdaBitti ya ben doymadiydim diziye
Yuh duymadınmı gercekten balattaki ailenin hayatını isliyorlar dizide gercek
Yok ya şimdi netten baktım da Esra Erol'un kayinpederinden bahsediyolar kurt İdris diyeYuh duymadınmı gercekten balattaki ailenin hayatını isliyorlar dizide gercek