- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi EternaaLLove
Belki kosarken biri vurdu dustü yamacda yzünü actı. Belki sora alip tedavi ettirir yamacc bakalimmmmYamac vurmus gibi geldi bana ama☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki kosarken biri vurdu dustü yamacda yzünü actı. Belki sora alip tedavi ettirir yamacc bakalimmmmYamac vurmus gibi geldi bana ama☹
İnsallah öyle umuyorumBu sezon bütün cevapları bulcaz kuzum
Kemalin gidisinden sora reytingin düsecegini düsünen senarist mahsunu soktu hemenÖldürmeyen senarist öldürmüyor işte anam babam
Hersey olabilirrrr fragmanlar dogrusunu vermiyor cünküüüBelki kosarken biri vurdu dustü yamacda yzünü actı. Belki sora alip tedavi ettirir yamacc bakalimmmm
Hahahahahaha kalleş senarist ya peki karacaya ne demeliKemalin gidisinden sora reytingin düsecegini düsünen senarist mahsunu soktu hemen
İstemem yan cebime karacaHahahahahaha kalleş senarist ya peki karacaya ne demeli
Oda vuruldu azere. benim ablamin adida azerHahahahahaha kalleş senarist ya peki karacaya ne demeli
ŞakaOda vuruldu azere. benim ablamin adida azer
Harbii
Kız nolcak ilk bı kulağa dizi dolayisiyla garip geliyo ama sonra normallesiyoHarbii
Bizede dizide duyunca tuaf gelmisti ne dalga gecdik amaKız nolcak ilk bı kulağa dizi dolayisiyla garip geliyo ama sonra normallesiyo
Kıyamam ya kadınla baya ugrasmissinizdir aaammmmaaaa bugün çukur günü ey topik sakinleriBizede dizide duyunca tuaf gelmisti ne dalga gecdik ama
Ya çok komik ikisi ya bayılıyorum diyaloglarina kız niye şaşırıyon sen banaMedeeeeet medeeeeet
2. Fragmanı izledinizmi
Halada ugrasyoruz haydi ekran basinaaKıyamam ya kadınla baya ugrasmissinizdir aaammmmaaaa bugün çukur günü ey topik sakinleri
2 saat özet ya ne var yani özet olmadan direk yeni bölümü verselerHalada ugrasyoruz haydi ekran basinaa
Bende tekrar tekrar youtubetan ikisini izleyip krizlere girebiliyorum Neye sasırmısımmki bakmam lazımYa çok komik ikisi ya bayılıyorum diyaloglarina kız niye şaşırıyon sen bana
Ya ben alman veledine bittim yaBende tekrar tekrar youtubetan ikisini izleyip krizlere girebiliyorum Neye sasırmısımmki bakmam lazım
Nasıl sarıldı kuzumYa ben alman veledine bittim ya