- Konu Sahibi EternaaLLove
Kizlaaaa karaca azere vurdurmaya geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaa yaaa nanammHarika sahne var şuanda medet vartolu askııı
Kısa tuttular be dilom birazdan verirler sabırsızlıkla medetin o hareketini bekliyorum karaca konusundada haklısınHarikaaa yaaa nanamm
Heee karaca konusunda haklıyım kuzu sonu yatak odasıKısa tuttular be dilom birazdan verirler sabırsızlıkla medetin o hareketini bekliyorum karaca konusundada haklısın
Selimin saclara bayılıyorumHele Selim'in tipine bak iyicene deli etti kendini
Kimin kardeşi gi oha amca kimden yine yaptı bu bebeyiamcaya bakk her tespihi attığı kadın hamile kalmışBu cocuk olabilirmi kardesleri
Bunlar baba kız salak karaca sok etti beniKimin kardeşi gi oha amca kimden yine yaptı bu bebeyiamcaya bakk her tespihi attığı kadın hamile kalmış
Hosgeldin cicegimSelam çukur’un hatunları
Niye şok etti seni karaca ben azerin onu kacirdigi gün anladım bu buna vurdururr dedim bakışı bakış dehildiBunlar baba kız salak karaca sok etti beni
Yanlıs spoyler veriyoruz karaca vurdurmadı cocuk kardesi degilmis megerNiye şok etti seni karaca ben azerin onu kacirdigi gün anladım bu buna vurdururr dedim bakışı bakış dehildi
Selimin ne yapacagına birdaha spoyler vermemNanaaaaa
Oha noldu kız kız niye. Bunu öldürdü bu selim