- Konu Sahibi EternaaLLove
İzlemedim bile oyüzden fragmanıYaaaa çukur yerine Roma bok tutar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemedim bile oyüzden fragmanıYaaaa çukur yerine Roma bok tutar ya
Önümüzdeki hafta nolcagini da göstermediler yaİzlemedim bile oyüzden fragmanı
Ay evet ya sinir oluyorum birkac haftadır göstermiyorlarÖnümüzdeki hafta nolcagini da göstermediler ya
Evet kuzumBalatlılarmıymıs onlar canım
SasırdımEvet kuzum
Yaaa bende mahsunun olduğunu zannetmiyorum kuzum evet ya Kemal'in ölmesi kötü oldu fragmanı da vermiyorlar ki cumaaliye noldunu bilelimSimdi yamaci kurtaran mahsun diyolar hep ama ben bilemedim olabilirmi cumalinin ölcegni sanmiyorum ölürse b.kunu cikarmis olurlar. Ve kemalimmmmmmmm gtiiiiiiiiiii
Herkes mahsun dyor ama bakalim kim cikicak.Yaaa bende mahsunun olduğunu zannetmiyorum kuzum evet ya Kemal'in ölmesi kötü oldu fragmanı da vermiyorlar ki cumaaliye noldunu bilelim
Valla benim kara kuzulardan tek fovarim ceto idi hıhı anam babam kocavalilardan ise vortoli ve cumaali tabi Kemal'i de unutmamak lazım yamaç çok kasinti yaHerkes mahsun dyor ama bakalim kim cikicak.
En sevdigim oydu dizide komikti gidisine üzüldüm kemalin. Bugun yarn verirler fragmanii bakalim neler olcakk
Sanmam kivanccimin gelmesini ama gelirsede iyi olur kiz aliconun abisi öldüyamaci kurtaran mahsun alicinun adami yada yamacin kardrsi . bu arada kivanc tatlitug gelecekmis
abisi degil adamiSanmam kivanccimin gelmesini ama gelirsede iyi olur kiz aliconun abisi öldü
Aaaaa mahsun ölmemismiydi gitmismiydi bak o hic aklıma gelmemistiSimdi yamaci kurtaran mahsun diyolar hep ama ben bilemedim olabilirmi cumalinin ölcegni sanmiyorum ölürse b.kunu cikarmis olurlar. Ve kemalimmmmmmmm gtiiiiiiiiiii
Yamacın kardesine takıldım o kimkiyamaci kurtaran mahsun alicinun adami yada yamacin kardrsi . bu arada kivanc tatlitug gelecekmis
meliha diyordu ya dayiya yacin kardesi diye isteYamacın kardesine takıldım o kimki
Yamacın yeni kardeşinin kim olduğunu çok merak ediyorum hameliha diyordu ya dayiya yacin kardesi diye iste
iste kivan tatli tug diyorlarYamacın yeni kardeşinin kim olduğunu çok merak ediyorum ha
Ben nasıl kacırdım anlamadım o sahneyi son bölümdeni söyledilermeliha diyordu ya dayiya yacin kardesi diye iste
İsim vermedi kzuum sadece bı cicuk daha var söyleyelim dediBen nasıl kacırdım anlamadım o sahneyi son bölümdeni söylediler