- Konu Sahibi EternaaLLove
İdrisemi söylediİsim vermedi kzuum sadece bı cicuk daha var söyleyelim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrisemi söylediİsim vermedi kzuum sadece bı cicuk daha var söyleyelim dedi
Yok kuzum emmiye söyledi İdris öldükten sonra cezaevine gitmisti o ara söylediİdrisemi söyledi
Sessiz gecmisti o anı diye hatırlıyorum ben nası kacırmısım kesin kardesidir ozaman sürekli yamacı kurtaranYok kuzum emmiye söyledi İdris öldükten sonra cezaevine gitmisti o ara söyledi
Bnde severdi cetoyu konusmasi gülüsü vartoli adam zaten diziye renk katan bi vartoli bi kemaldiValla benim kara kuzulardan tek fovarim ceto idi hıhı anam babam kocavalilardan ise vortoli ve cumaali tabi Kemal'i de unutmamak lazım yamaç çok kasinti ya
Öldu gbi ama biz öldügnu hic gormedik. Yamaci kurtarana bak elinde siyah eldiven oda öyle takardi birde youtu. Yorunlarda herkes mahsun diyorAaaaa mahsun ölmemismiydi gitmismiydi bak o hic aklıma gelmemisti
Bakacam simdi youtuyaÖldu gbi ama biz öldügnu hic gormedik. Yamaci kurtarana bak elinde siyah eldiven oda öyle takardi birde youtu. Yorunlarda herkes mahsun diyor
Fragmanı izlemedim kuzum hemen bakıyorum
Döndümü öldümüüüüü anlamadımmmm
Hahhaa onu birimi vurdu noldu oradaaDöndümü öldümüüüüü anlamadımmmm
Yamac vurmus gibi geldi bana amaHahhaa onu birimi vurdu noldu oradaa
Öldürmeyen senarist öldürmüyor işte anam babam
Babasını öldürmesi ne kötüydü yaaaÖldürmeyen senarist öldürmüyor işte anam babam
Sorma ya ona bende çok uzulmustumBabasını öldürmesi ne kötüydü yaaa
Babasının kim oldugunu ögrensin diye yardım etmisti yamac ona ondan oda kurtarıyordurSorma ya ona bende çok uzulmustum
Bence işin içinde başka bı iş varBabasının kim oldugunu ögrensin diye yardım etmisti yamac ona ondan oda kurtarıyordur
Neler geciyor aklından senin bakayımBence işin içinde başka bı iş var
Mesela mahsun cetoyu vurduktan sonra bi yüzüklü omuzunu ovmustu hatirliyomusun başka bı olay bekliyorum ondan yamacın ölmesini istememesinin sebebi başka biseydir yoksa sena ölmüş yamaç neden yaşasın ki mahsun için unutmayalım ki sena mahsunda tutukluluk yapmıştıNeler geciyor aklından senin bakayım
Aaa evet düsmanlık beklerken dostluk yapmasıda sasırtıcı kimdi acaba o adam hic bıraktıkları yerden devam etmedilerki yeni sezona kafam acılamadı birMesela mahsun cetoyu vurduktan sonra bi yüzüklü omuzunu ovmustu hatirliyomusun başka bı olay bekliyorum ondan yamacın ölmesini istememesinin sebebi başka biseydir yoksa sena ölmüş yamaç neden yaşasın ki mahsun için unutmayalım ki sena mahsunda tutukluluk yapmıştı
Bu sezon bütün cevapları bulcaz kuzumAaa evet düsmanlık beklerken dostluk yapmasıda sasırtıcı kimdi acaba o adam hic bıraktıkları yerden devam etmedilerki yeni sezona kafam acılamadı bir