- Konu Sahibi EternaaLLove
Lassa süyleseneeeeeniye öldürdü gi kacirdim orayıSelimin ne yapacagına birdaha spoyler vermem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lassa süyleseneeeeeniye öldürdü gi kacirdim orayıSelimin ne yapacagına birdaha spoyler vermem
Kiz adama herşeyi anlattı ya onun için öldürdü gerizekalı güya arkada bilen kişi birakmicakLassa süyleseneeeeeniye öldürdü gi kacirdim orayı
Geldim geldimEternaaLLove laaaa nerdesinnn gelseneeee baslicam uykunaaaa Nana bana bişey anlatmioo
Anaaaa çocuğu herşeyi anlattı diyemi öldürdü kıl kuyruk selimmm Allah seni davul etsinKiz adama herşeyi anlattı ya onun için öldürdü gerizekalı güya arkada bilen kişi birakmicak
Hoşgeldin gülüm ❤❤Geldim geldim
Ben olsam bende öldürürdum çiçeğim neden dicen sonradan o anlattıkları ya dilden dile geçerseAnaaaa çocuğu herşeyi anlattı diyemi öldürdü kıl kuyruk selimmm Allah seni davul etsin
O çocuğun günahı neydi alıştı bu alıştı geçen Ayşe'ye kayacakti ya bir oğlana bu da gitti sen Ayşe'ye nasıl vuracaksın diye bebeyi terasta bogduydu yaa
Husbuldum beyaHoşgeldin gülüm ❤❤
Haahahhqhqhqh. Hepsi yamacın garilariSeroooo gördün mübu yamacın kaydığı kız ile diğer yamaca kayacak olan kız ne ayak.laaaa
Hoş buldum balımHosgeldin cicegim
Seroooo gördün mübu yamacın kaydığı kız ile diğer yamaca kayacak olan kız ne ayak.laaaa
Hahahahahah tam yorum ama bu efsunaaaaa dokunmadıTövbe ya Rabbim dicem ama babasının oğlu
Bu arada hoşgeldinHoş buldum balım
Beynim çorba oldu limonda sıkın.tam olsunEvvveeet bu saatten sonra biter dizi yine beynimizi sulandirdiklari bi bölüm oldu
Ya Cumali ölmesin kız bu bölümBeynim çorba oldu limonda sıkın.tam olsun
Ya Cumali ölmesin kız bu bölüm
Valla nolcagi belli değil çukur bu sonuçtaÖlmez diye düşünüyorum