- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
- Konu Sahibi EternaaLLove
Kendince şifre mi verdi acabaa
Yamaç anlar
Yamaç anlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah yemin ederim dizi harikalar diyarı zerre anlamadım işte tek bı yerde zibroski dedi onun anlamında bilmiyorum zatenKız onu bende anladım hhahaa sonradan bişeyce konuştu da neyce hhaha
Yarilmakk istiommm bennnnYarılma cevap ver
Tamam yaril ama çok değil bakYarilmakk istiommm bennnn
Kızım hasta yine o beni de hasta etti herkes yatak döşek giremiyorum çok fazla o yüzdenNerdesin sen saat kaç oldu dizi bitti
Aslında varya aliconun kafasından istiyorum ya kaynanam için eltim için kayinpederim için onları delirtmek içinKendince şifre mi verdi acabaa
Yamaç anlar
Yamaç ölürse show tv nin önüne kendimi zincirlerim. Büyük ihtimal ymaç patlattı arabayı mümkün değil yani ölmesiYamac ölemez kimse bizi kandırmasın
Biladerim için biladerim içinAslında varya aliconun kafasından istiyorum ya kaynanam için eltim için kayinpederim için onları delirtmek için
Valla yamaç bize kendinle ilgili öyle bı güven verdi ki bu dizi bu rahatlıkla tek tek baş rolleri öldürür ama biz hala ihtimal vermeyizYamac ölemez kimse bizi kandırmasın
İsteeeee gelmiş benim deli yorumlara bak heleYamaç ölürse show tv nin önüne kendimi zincirlerim. Büyük ihtimal ymaç patlattı arabayı mümkün değil yani ölmesi
Oy geçmiş olsun kuzum havada pis bı salgın var yaKızım hasta yine o beni de hasta etti herkes yatak döşek giremiyorum çok fazla o yüzden
1 aydır sürekli aralıklarla hasta bi ara toparlıyo sobra daha da şiddetli devam ediyoOy geçmiş olsun kuzum havada pis bı salgın var ya
Bak olabilir ama baygın gözüküyordu iki dk öncesinde kactı ve sansına patladı benceYamaç ölürse show tv nin önüne kendimi zincirlerim. Büyük ihtimal ymaç patlattı arabayı mümkün değil yani ölmesi
Durun canım yamac daha kendi kuzenini öldürecek gerci selimde öldürücek akını gibi geliyor bilemiyorum belki kombo yaparlarValla yamaç bize kendinle ilgili öyle bı güven verdi ki bu dizi bu rahatlıkla tek tek baş rolleri öldürür ama biz hala ihtimal vermeyiz
Ölmez kuzum ölmez daha senanin başını yedi yeni karilarla hayal kurmaya başladı sukumsuz bu yamac ayı canlıBak olabilir ama baygın gözüküyordu iki dk öncesinde kactı ve sansına patladı bence
Ben bekledim ki akın arkasından konuşurken şakağından akan delikten kan fışkırsın ne gada pis bi bebeymiş ya o.!Bak olabilir ama baygın gözüküyordu iki dk öncesinde kactı ve sansına patladı bence
Evet ona bende hayret ediyorum hic aklından sena gecmiyor bir sildiler senayı pir sildiler halbuki dizi senayla baslamıstıÖlmez kuzum ölmez daha senanin başını yedi yeni karilarla hayal kurmaya başladı sukumsuz bu yamac ayı canlı
Derleme yapicaklar akına bir yandan selim sunepesi bir yandan yamaç bir yandan cumoşDurun canım yamac daha kendi kuzenini öldürecek gerci selimde öldürücek akını gibi geliyor bilemiyorum belki kombo yaparlar
Bide kusura bakma amca amcaannn seyapsın seniBen bekledim ki akın arkasından konuşurken şakağından akan delikten kan fışkırsın ne gada pis bi bebeymiş ya o.!