• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

Yavrucum tüm pencereleri açmışsın süpersin sen :)) :nazar:

Bu arada göğüslü bayanlara beyaz atlet ne kadarda yakışıyor :)

Damla protezin farkını 2.günlük göğüslerinde üstlerin dolu dolu haliyle bir kez daha ben ve tüm kızlar görmüş oldu. Mükemmel seçim. İyi günlerde kulan cicilerini :) :82:

Yavrucum tüm pencereleri açmışsın süpersin sen :)) :nazar:

Bu arada göğüslü bayanlara beyaz atlet ne kadarda yakışıyor :)

Damla protezin farkını 2.günlük göğüslerinde üstlerin dolu dolu haliyle bir kez daha ben ve tüm kızlar görmüş oldu. Mükemmel seçim. İyi günlerde kulan cicilerini :) :82:

canım o kadar cok msj aldımkı ılk halını gormek ısteyenlerden
ben cıcılerımı yaptırmadan once kımse benı kırmadı resım yolladılar albumlerını gormeme ızın verdıler
sımdı ben yapmazsam haksızlık olur dıye duşundüm.
begenmene sevındım

Canım valla bombe gibi olmuşsun,çook begendim,eminim zamanla yerine oturunca dahada güzel görünecek,güle güle kullan cicişlerini.Darısı benim başıma,son 1 gün:62::52::92::21::12::8::16:

Canım valla bombe gibi olmuşsun,çook begendim,eminim zamanla yerine oturunca dahada güzel görünecek,güle güle kullan cicişlerini.Darısı benim başıma,son 1 gün:62::52::92::21::12::8::16:

hadı bakalım sıra sende aramıza katılmana saatler kaldı artık
bız senı mutlu kendıne guvenen bı kadın olarak beklıyoruz
sımdıden cooooook gecmış olsun

geçmiş olsun cuburcum eminim güzel olmuştur.sakıncası yoksa benide eklermisin.banada 350cc ye 325cc yuvarlak high profil kas altı kondu.damlayı merak ettim açıkçası.doktorum 375de olurmuş aslında dedi.zaten bana bu bile büyük görünüyor.elime ayağıma dolanıyor alışık olmayınca hehe

hadı bakalım sıra sende aramıza katılmana saatler kaldı artık
bız senı mutlu kendıne guvenen bı kadın olarak beklıyoruz
sımdıden cooooook gecmış olsun

Evet canım,hayırlısıyla yarın ameliyatımı olup aranıza katılıyorum inşallah.Kendine güvenen,evli mutlu çocuklu,üçlemesini tastik edip onaylıyorum.yani öncedende mutluydum ama,şimdi dahada mutlu olacagım kesinlikle.Öpüyorum sen arkadaşım,mutlu haberlerle görüşmek dilegiyle:54:

geçmiş olsun cuburcum eminim güzel olmuştur.sakıncası yoksa benide eklermisin.banada 350cc ye 325cc yuvarlak high profil kas altı kondu.damlayı merak ettim açıkçası.doktorum 375de olurmuş aslında dedi.zaten bana bu bile büyük görünüyor.elime ayağıma dolanıyor alışık olmayınca hehe

canım cok tesekkurler .... ekledım senı bak bakalım memeışlerıme begenecekmısın

kızlarrrrr bılıyorum bu cok buyuk nankorluk ama hergecen gun daha kucuk gelıyorlar gozume :96:

cubur,bence kücük olmus diye üzülme.benim de silikonlarım gözüme cok büyük görünüyo ve psikolojimi bozdu bu durum.cıkarttırmayı bile düsünüyorum . cok büyük olunca hantal görünüyor bence.senin göğüslerini görmedim ama yine de zamanla gözüne büyük geleceğinden eminim

cubur,bence kücük olmus diye üzülme.benim de silikonlarım gözüme cok büyük görünüyo ve psikolojimi bozdu bu durum.cıkarttırmayı bile düsünüyorum . cok büyük olunca hantal görünüyor bence.senin göğüslerini görmedim ama yine de zamanla gözüne büyük geleceğinden eminim

evet canım bencede oyle ama hala alısamadım heralde sureklı bakıyorum bıraz daha buyuk olsa daha mı ıyı olurdu dıye dusunuyorum. bugune kadar hıc yoktu ya sımdı olunca, sasırdım ne yapacagımı
bence sende sorun etme emınım cok guzeldır buyu goğüs hepımızın hayalı degılmıydı?

çok güzel olmuş canikom.damla çok güzel durmuş.güle güle güzel günlerde ve sağlıkla kullan canım.benimde birine 350cc birine 325cc takıldı ama yinede biri diğerine göre küçük kaldı.bende zaman zaman buna takılıyorum ama benimkilerde güzel oldu cenk tokat saolsun.seninkiler süperr maşallah nazar değmesin

kızlarrrrr bılıyorum bu cok buyuk nankorluk ama hergecen gun daha kucuk gelıyorlar gozume :96:

cubur şaka de:53: yahu süperler. Daha büyük nasıl sığar ki incecik görünüyorsun zati.. Hiçö böyle şeyler düşünme canım. Bence çok harikalar..

çok güzel olmuş canikom.damla çok güzel durmuş.güle güle güzel günlerde ve sağlıkla kullan canım.benimde birine 350cc birine 325cc takıldı ama yinede biri diğerine göre küçük kaldı.bende zaman zaman buna takılıyorum ama benimkilerde güzel oldu cenk tokat saolsun.seninkiler süperr maşallah nazar değmesin

cubur şaka de:53: yahu süperler. Daha büyük nasıl sığar ki incecik görünüyorsun zati.. Hiçö böyle şeyler düşünme canım. Bence çok harikalar..

Cuburcum Gözün Alışıyor gayet orantılı gayet güzeller içine sinsinn

cuburcum şimdi onlar çok yeni oldukları için daha şekil alamadılar..şekil aldıklarında gözüne daha dolgun ve büyük gözükebilir,çünkü bana öyle olmuştu..

offff kızlar haklısınıız sacmaladım henuz 6.gunumde bunları soylemem sacma arada gelıyolar bana :77:

Yaa bide düşünsene :1: Büyük Çookk Büyük Daha Büyük En Ennn ENNN Büyüükkk Nereye Kadar Bunun birde İlerisi var Sarkıcak Edicek Pörsicek Boşver Tatlişkom Gayet iyi böyle oarantıdır AsıL Bence gerisi Fasa Fisa Mujuukkssss Muuuaahhhhh :48:

cubur canım,resimlerine baktım gercekten cok güzel göğüslerin.dekoltenden tut,göğüslerinin arasındaki mesafe dahi cok güzel hesaplanmış belli ki.şuan alt lob üst loba göre daha dar gibi görünse de,bikaç hafta sonra tamamen alt lob dolacak.meme ucundan itibaren daha dolgun bir hal alacak.bende de 325 cc var.ilk halleri benim de böyleydi hemen hemen.şuanki hali daha değişik ve gören herkes cok beğeniyor.doktorlarımız alanlarında en iyi doktorlar.ellerinden çıkan iş de bukadar güzel oluyor işte :71: tekrardan geçmiş olsun canımbenim

Back