alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...
çok geçmiş olsun, şu korkumu yenebilirsem bende istiyorum.
Cuburcum herseyden önce memelerinin sekli cok guzel, yani birbirine yakiliklari, dogalliklari, bayildim canim, boyut sana super olmus gercekten, masallah yeniden!
canım beni de eklermisin çok merak ediyorum bende olmayı düşünüyorum yılbaşından 1-2 gün sonra..
cok tesekkur ederım artn bıraz gec oldu ama ekledım canım bakalım beyenecekmısın.
alış veriş yapmak coooooooooooook zevkliiiiiiiiiiiiiiiiii ( 34 bedensın ama gögüslerının masallahı var )
bu sözleri duyabılmek cok keyıflı sırf göğüs kısmı kucuk geldı dıye kıyafetı bırakacagım ruyaydı benım ıcın...
Herşeyin özeti bu. Bu tür şeyleri duyunca cesaretlenip bıçak altına yatası geliyor insanın.
evet geç oldu.çok beğendim. o kadar doğal duruyor ki ! forumunu baştan okuttun bana bu mutluluğu inşallah ben de tadacağım
tesekkur ederım beyeenmene sevındım en kısa zamanda senıde aramıza beklıyoruz:)) en guzel memışlerle
inşallah cuburcum. iyi ki varsınız, iyi ki kk var. 20 küsür senedir her gün her dakika ağladım, ağlıyorum...hayattan, yaşama sevinci veren herşeyden uzak kaldım. mutluluklarım hep yarım oldu, çünkü ben hep eksiktim. o büyük günden sonra da artık göğüslerimin varlığını düşünmek istiyorum her gün ve her dakika... umarım her şey yolunda gider ve mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?