Cübbeli Ahmet Hoca'dan bomba seks yorumu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Cübbeli Ahmet Hoca, seksin kuvvetli bir sünnet olduğu yönünde açıklama yaptı. Cübbeli Hoca cuma günü de seks yapılabileceğini söyledi.
Sitene Ekle

Cübbeli Ahmet Hoca, bir kadın hocanın "10 günde bir kocasıyla cima (eski dilde seks) ederse bir kadın o kirli sayılır" sözlerine sert çıktı: E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri şöyle:

CİMA CUMANIN SÜNNETİDİR

Cuma günü nikah günü, cima günü, helalinle birleşme günü. Eşinizle cuma günü de mi cima etmekten acizsiniz. O kadar da aciz olmayın bu cumanın sünnetidir. Ama cima olmasa da gusül edersin o da kuvvetli sünnettir. Ama cima etmet kuvvetli sünnet. Aciz misiniz diyor? Şimdi bir hoca hanım ne demiş? 10 günde bir kocasıyla cima ederse bir kadın o kirli sayılır yani. E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani? Nasıl bir fetva veriyorsun burada? Resulullah Aleyhisselam buyuruyor ki, hafta bir cumayı geçirmekten aciz misiniz o kadar da yani? Cumayı geçirmeyin.

AKLINA TAKILIRSA KADİR GECESİ BİLE SEVAPTIR

Bu işler böyle konuşulur kardeşim müptezelliğin lüzumu yok. Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl. milliyet

Hacetini gör demek ne demek ya ...hic uygun bir anlatım değil

Kadın on gün niye kirli olsun hadi oldu koca ne oluyor peki?

Bi açıklama yapicam bari düzgün kelimeler le yap ... Cumbeli hoca...

Hacetini gör demek ne demek ya ...hic uygun bir anlatım değil

Kadın on gün niye kirli olsun hadi oldu koca ne oluyor peki?

Bi açıklama yapicam bari düzgün kelimeler le yap ... Cumbeli hoca...

Yok kadın 10 gün kirli olmuyor , eğer eşiyle 10 günde bir ilişki yaşarsa kirli olurmuş . Ama neden , niçin bilemedim ...
Erkek için konuşmaya gerek yok , bizde din kadın üzerinden gidiyor .

Yok kadın 10 gün kirli olmuyor , eğer eşiyle 10 günde bir ilişki yaşarsa kirli olurmuş . Ama neden , niçin bilemedim ...
Erkek için konuşmaya gerek yok , bizde din kadın üzerinden gidiyor .

Bende onu demek istedim eksik yazmisim.kadın kirli erkek ne ya bunu merak ettim.bu din adamlarının bu tarz konuşmaları inanın şaşırtıyor...

Hadi bunlar konusuyor da ya soru sorunlara ne demeli eşiyle birlikte olmanın günü gecesi akşamı sabahimi olur.

Anlamıyorum

ben bugün o vaazı dinledim lalegül tv de . cübbelide istediğin vakit yapılır demek istedi zaten. ama hayırlı olan ve olmayan günleri söyledi. bence yanlış anlaşılmış.
bir kadın hocada öyle bir şey söylemiş onada tepki gösterdi ne saçmalık diye.

aynen bende öyle anladım,adam cuma günleri yapabilirsiniz sünnet diyor
hatta kandil günleri kadir geceside yapılabilir yazıyor,neyi yanlış anlaşıldıysa artık.

cuma günü yapılmazmıymış
Zırvalamış birde manyaklıklarına Peygamber efendimizi alet etmiş. Nerden bilmiş sünnet olduğunu. Peygamberimiz su içerken yavaş yudum yudum içmiş herkes görmüş ashabı da öyle içmeye başlamış. Peki Peygamberimiz herkesin içinde halvet olmaz ki nereden sünnet olmuş. Tımarhanedeki deliler Ahmet Mahmut Ünlü den akıllı.

aynen Gülycım..

bütün dinler hurafelerle kandırmacalarla doludur...hep erkek çıkarı gözetir..kadın itaat etmeli erkek kadına gel dedimi gelmeli git edimi gitmeli..3 kere boş ol dedimi hemencecik boşanıyor...4 kadın alma hakkı var-mışşşşş..

'kirli' olmak ne demek? Ben onu anlamadım..

ÀDAM HAKLİ DAGİLİN :) Saka bi yana Ya neden lafi anlamak istediginiz gibi anliuorsunuz...Kadinin biri cikmis on gun araliklarla en fazla cima edebilirsiniz yoksa kirli sayilirsiniz yani gusulsuz sayilirsiniz diye sacmalamis..Hocadaki kendisinin muridi falan degilim oyle sacma sey mi olur CUMA GUNU BİLE YAPİLİR ( musluman cuma gunu ibadetini artirmsindan yola cikarak soyluyor ) hatta cok canin istediyse kadir.gecesi bile istegini giderebilirsin ( hacetini gidermek burda bu anlama geliyor ku anadoluda biz cok kullaniriz yadirgamadim ) diyor....Yani bayan hocanin sacmaligini duzeltmeye calisiyor burda..Fislemeyin hemen...

Kardeşşş koca benim, nefis benim. resmisinden tut dinisine kadar nikahta benim. İstediğim saatte istediğim günde istediğim kadar sevişirim. Kime neee yaa aaaa. Milletin özeline de karışmayın artık bi zahmet. Çok kızdırıyolar beniiii çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…