Hacetini gör demek ne demek ya ...hic uygun bir anlatım değil
Kadın on gün niye kirli olsun hadi oldu koca ne oluyor peki?
Bi açıklama yapicam bari düzgün kelimeler le yap ... Cumbeli hoca...
Yok kadın 10 gün kirli olmuyor , eğer eşiyle 10 günde bir ilişki yaşarsa kirli olurmuş . Ama neden , niçin bilemedim ...
Erkek için konuşmaya gerek yok , bizde din kadın üzerinden gidiyor .
cuma günü yapılmazmıymışYok kadın 10 gün kirli olmuyor , eğer eşiyle 10 günde bir ilişki yaşarsa kirli olurmuş . Ama neden , niçin bilemedim ...
Erkek için konuşmaya gerek yok , bizde din kadın üzerinden gidiyor .
cuma günü yapılmazmıymış
cuma günü yapılmazmıymış
aynen bende öyle anladım,adam cuma günleri yapabilirsiniz sünnet diyorben bugün o vaazı dinledim lalegül tv de . cübbelide istediğin vakit yapılır demek istedi zaten. ama hayırlı olan ve olmayan günleri söyledi. bence yanlış anlaşılmış.
bir kadın hocada öyle bir şey söylemiş onada tepki gösterdi ne saçmalık diye.
Zırvalamış birde manyaklıklarına Peygamber efendimizi alet etmiş. Nerden bilmiş sünnet olduğunu. Peygamberimiz su içerken yavaş yudum yudum içmiş herkes görmüş ashabı da öyle içmeye başlamış. Peki Peygamberimiz herkesin içinde halvet olmaz ki nereden sünnet olmuş. Tımarhanedeki deliler Ahmet Mahmut Ünlü den akıllı.cuma günü yapılmazmıymış
aynen Gülycım..Zırvalamış birde manyaklıklarına Peygamber efendimizi alet etmiş. Nerden bilmiş sünnet olduğunu. Peygamberimiz su içerken yavaş yudum yudum içmiş herkes görmüş ashabı da öyle içmeye başlamış. Peki Peygamberimiz herkesin içinde halvet olmaz ki nereden sünnet olmuş. Tımarhanedeki deliler Ahmet Mahmut Ünlü den akıllı.
Cumada cimalaşabilirsin rahat ol yani
Amaan sevişin gitsin işte.nasıl yani hiç bir şey anmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?