- 18 Şubat 2010
- 16.163
- 19.964
- 823
Hahaha cok iyiBugün 2 tane browni kurabiye dışında bir kaçamağım olmadı inşallah yakıyoruzdur
Ben kacamaksiz 14. Güne gectim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha cok iyiBugün 2 tane browni kurabiye dışında bir kaçamağım olmadı inşallah yakıyoruzdur
Sabah aç karınla 4 kurabiye yuttumHahaha cok iyi
Ben kacamaksiz 14. Güne gectim![]()
Sabah aç karınla 4 kurabiye yuttum![]()
Şuan hiç iyi bir kiloda değilim inanbenim kilomda az olsa ben de yutardım
![]()
Benim.kadar deglsin inanŞuan hiç iyi bir kiloda değilim inan
Kaç kilosun inşallah vereceğiz fit olacağız vücudum çok güzeldi şuan karbonhidrat yiye yiye bıngıl bıngıl kalçamda selülitimsi görüntü çıkmaya başladıBenim.kadar deglsin inan![]()
Ahahha cok kiloyum benKaç kilosun inşallah vereceğiz fit olacağız vücudum çok güzeldi şuan karbonhidrat yiye yiye bıngıl bıngıl kalçamda selülitimsi görüntü çıkmaya başladı90 71 92 ölçülerdeydim
Olsun veririz hiç sorun değilAhahha cok kiloyum benhic sorma
tabiki ben başladım kendimi de sıkmıyorum diyet programımı da alıştım 3. haftamdayım ve güzel gidiyor valla zorlanmadım hiçOlsun veririz hiç sorun değil![]()
ayy benim de en sevdiğim eski kıyafetlerimi denemek ve hüsrana uğramakPofucum bugün hurçları falan boşalttım falan anılarımın olduğu çok eski sakladığım kıyafetlerim çıktı ortaya bak şuan üzerimde bi ceket var denedim önüm kapanmıyor öylece açık önüm yani yahu 34 beden xs diye bir beden giyiyordumhatta bi tanesini atayım komedi gibi geliyor bana
Süpersin ben dün akşam koca bir dilim pasta bu sabah da dışarıda kahvaltı yarın inşallah dengelerimtabiki ben başladım kendimi de sıkmıyorum diyet programımı da alıştım 3. haftamdayım ve güzel gidiyor valla zorlanmadım hiç
her hafta değişiyor bu daha da güzel hep aynı şeyleri yemiyorum
ayy bi de bugün -300 daha gördümmutluyumm
hayır hiç olmyor ben de böyle şeylerSüpersin ben dün akşam koca bir dilim pasta bu sabah da dışarıda kahvaltı yarın inşallah dengelerimya sende oluyor mu ben aç kalinca titriyorum kollarımda güçsüzlük oluyor kanıma baktırdım insülin direncim de iyi çıktı ama bu durum çok zorluyor beni
Ben şimdi bir tanesi ile kendimi fotoğraf çekicem o kadar zayiflamak istemiyorum ama o zamanki halim de kötüydü 38 40 beden arası iyi 34 bildiğin safinazdımayy benim de en sevdiğim eski kıyafetlerimi denemek ve hüsrana uğramak![]()
![]()
Bu hafta istikrarlı gidicem evde kurabiye vardı yedim dışarıya da çıkınca yendi protein aslında ben çok alıyorum yumurta, yoğurt, et hep çok tükerim aslındahayır hiç olmyor ben de böyle şeyler
protein eksikliği olabilir
sen maşallah hep yiyosun bu arada bence bi dur demen lazım ama yine de sen bilirsin
ama pasta kurabiye gibi boş kaloride cabası :SBu hafta istikrarlı gidicem evde kurabiye vardı yedim dışarıya da çıkınca yendi protein aslında ben çok alıyorum yumurta, yoğurt, et hep çok tükerim aslında
bence en güzel motivasyon kaynağı o oluyor :) bende çekmiştim 2 ay sonra tekrar çekicem :)Ben şimdi bir tanesi ile kendimi fotoğraf çekicem o kadar zayiflamak istemiyorum ama o zamanki halim de kötüydü 38 40 beden arası iyi 34 bildiğin safinazdım
Evet tabii canım her zaman yemiyorum tâbiama pasta kurabiye gibi boş kaloride cabası :S