crocu nun çeyizcikleri......:)

napıosunuzz kızlarrr..pikelere dalmıssınız smdide bakıormm:)
Nilişimmm hoşgeldnnn gördüğünn gibi yine aklımızz fikrmzz çeyizzz bebegmm

Gizoşmmm napiimm yaaaa yetişemiormm sizee bennnn Çekkkk yakalamada bii numarasınızz yemn edermm Ayhh bendee öğrenncemmm bunlarıı az cokkk blıorm daa daha sizin hızınıza yetişemedmm o daa olcakk olcakkk

canım 1 haftadır her topikte söledik ahhh sana yaaa ama merak etme yine bir çek olsun sana sölicem ilk turkuaz vermişti bizede sanırsam haberi kampanyalar bölümünden takipte ol bide taçında indidirim kuponu var şehir fırsatında yine hrhalde

isten geldm cnm bi hafta yılık izindeymm

vuvvv süper o zaman canım çok sevindim senin adına 1 haftayı iyi değelendir balım atakanın yanına gidicekmisin nilim

isten geldm cnm bi hafta yılık izindeymm
İyiiii tatillerrrr nilimmmmmm ohh ilaç gibi gelir bu şmdi sanaaa

Cnmm Taç'ı bliormm evett diğerni duymamışm nası oldu acabaa:26: Gözmden kaçms olmalı Olsnn bitanemm acelemizz yok 2013 hatta 2014e kadar yolmz varr

pike takımım varki:26: hala kafam karışık ne alcam ben yaa

pelincim bende haber veririm canım sana kuponları

birde benim çekim 250tl lik 500tl lik bişey alıp 250 ödicem

pelincim bende haber veririm canım sana kuponları

birde benim çekim 250tl lik 500tl lik bişey alıp 250 ödicem

Vaayyy canınaaaa çok hesaplı olucak snn içinn canımm:))

Çok sevinirimm tatlımm kuponları sölersennn

Yemek takımını çok sevdim cnm güle güle kullan hepsini. Henüz nişanlı değilmişsin şimdiden çeyiz almakla ne iyi yaptığını evlilik sürecindeki masraflar paşladığında çok daha iyi anlayacaksın, almaya devam et derim ben

teşekkürler canım beğenmene sevindim valla şimdiden yetişemiyorum ne alacağıma nişanlılık sürecim kısa olcağı için şimdiden alıyorum canım

kahvaltı seti süper miş. vee tupper ware saklama kapların. zate kk'nın çeyiz biölünü takip etmeye başladıktan sonra ben de almaya başladımm:)) hepsini aşkitonla güzel günlerde kullan şekerim

Çok güzel bir çeyiz. Gerçekten beğendim canım. Yakın zevklere sabihiz.
Yemek takımın ve oluşturduğun kahvaltı takımın çok zarif. Ütünü uzun süre ben de incelemiştim, iyi makine. daha sonra yine philips in başka bir modelini aldım.
çezvelerin, tupperlerın bir kısmı ve mor sarev nevresimlerimiz de aynı:) iyi günlerde sevdiceğinle kullanırsın inşallah

canım çok teşekkür ederim bende senin çeyizini çok beğeniorum zevklerimizin benzer olmasından kaynaklanıyor sanırım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…