• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

kızlar dün birde bunu aldım hem yemek takımımla hem kahvaltı takımımla uyumlu olacağını düşünüyorum;
$pembe.webp

güle güle kullan canım çok güzeller. sepetini ne kadara aldın söyler misin? chakranın sitesine baktım ama fiyatlarda indirim görünmüyordu
sen mağazasından aldın sanırım:31:

teşekkürler canım evet mağazdan aldım.sepetler her sezonda olan ürünlermiş o yüzden indirime girmiyomuş en büyüğünü aldım 160tl canım

canım bence çok güzel bu modelin adı ne metrocitydekiler hiç yardımcı olmadı boyutu neydi seninkinin ordakiler boyutlarnı bile bilmiyorlardı

modelin adı pembe keten masa örtüsü:9: valla canım bende telefonla aradım ayırttırdım pazar günüde gidip aldım canım 160*220 olması lazım

modelin adı pembe keten masa örtüsü:9: valla canım bende telefonla aradım ayırttırdım pazar günüde gidip aldım canım 160*220 olması lazım

çok güzel cnm masa örtün yakından görmüş biri olrK çok da beğenmiştm..güle güle kullan..çok zevklisin gerçekten:)

ama öylesn napiym bohçalarndan belli:29::32::7:

çoook teşekkür ederim tatlım yüzümde kocaman gülümseme yaptı sözlerin:38: bu ara habire çeyize bişiler alıp duruyom aynen senin gibi kendime bişey almaz oldum canım yaa bende ara vericem indirimler çıkmazsa karşıma:9:

kızlar dekorasyon.comdan aldığım sarev saten nevresim takımımı beğenmedim.değiştirmeyi düşünüyorum.yerine aşağıdaki ürünlerden iki tanesini seçebiliyorum.sizce hangilerini almalıyım?
$Dior_medium.webp$Eliza_medium.webp$Plaid-Darkblue_medium.webp$Snowdrop-Rose_medium.webp$YORGANTerapiaYAKIN_medium.webp

teşekkürler kızlar fikirleriniz için:) sanırım bunların hiçbirini almıcam. tam bir ayrangönüllüyüm :9: annem sarevden nevresim seti beğendi birde yorganım yok penelope yorgan alcam sanırım:9:

teşekkürler kızlar fikirleriniz için:) sanırım bunların hiçbirini almıcam. tam bir ayrangönüllüyüm :9: annem sarevden nevresim seti beğendi birde yorganım yok penelope yorgan alcam sanırım:9:

tam nevresimlerin altında yorganı gördüm crocu yorganı almalı dedim yani bir adet kaz tüyü yorgan güzel olurda kaz tüyü yastık sakın alma emi :)))))))) yorgan ve nevresimle kapayabilirsin off ben hala kullanmadım çekimi canım ben ne alcam senin şu 3 ve 4 beğenmiştim bende paylaştıklarından

tam nevresimlerin altında yorganı gördüm crocu yorganı almalı dedim yani bir adet kaz tüyü yorgan güzel olurda kaz tüyü yastık sakın alma emi :)))))))) yorgan ve nevresimle kapayabilirsin off ben hala kullanmadım çekimi canım ben ne alcam senin şu 3 ve 4 beğenmiştim bende paylaştıklarından

bende onları beğenmiştim canım annem ablam caydırdı basit buldular:( neyse bende biran önce alıp kurtulmak istiyorum şu çek olayından. hiç bukadar karasız kalmamıştım ne alcam ne alcam diye:9:

son kararımı vermiş bulunarak bunları sipariş ettim.bundan sonra her beğendiğimi değilde ihtiyacım olanı almaya karar verdim artık:20:yorganım yoktu iyi oldu:16:
$YORGANTerapia_medium.webp$1109000134674_medium.webp

son kararımı vermiş bulunarak bunları sipariş ettim.bundan sonra her beğendiğimi değilde ihtiyacım olanı almaya karar verdim artık:20:yorganım yoktu iyi oldu:16:
Eki Görüntüle 366058 Eki Görüntüle 366057

Canımm güle güle kullan inşallah. Çok beğendim:)

Turkuaz-siyah çok güzel kombin edilmiş, yorganın kaz tüyü mü? Markaları nedir?

Bu arada iade ettiğin Sarev morlu saten olan mı?

Off çok soru sordum kusuruma bakma e mi crocum:1:

Back
X