güüüüünaydın tatlı anniş aday adaylarım... nasılsınız bakem.. geçmişi tam okuyamadım... medi + şebo geçmiş olsun kızlar.. dikkat edin kendinize..
medim tarantulalara karşı yürüyüş yapalım :) bende öyle çok basıldım.... malum 5 ev aynı mahallede oturunca bir de dengesizlik olunca insanda habersiz gelirler yaaani..
craftym... senin de avatarını yiiim çok tatlı beya :)
çok uykum var .. stop. :)
silamın hello
kop kop hoşgeldin nerelerdesin
Şebooo
kocana naz yapıosundur len sen evde
elini işe de sürmezsin :)
adam bilg başından kalkmadığını bilse zopalar seni :)
Beklemede naber
sen buralara gelırmıydın yavvv
selam kızlar kaç gündür yazamadım kendimi eksik hissettim ya.. Ben bu bebek işini çıkardım kafamdan çünkü allah isterse veriyo biz ne yapsak boş öyle ayaklarımı dikip yatmıyorum artık hemen banyoya gidiyorum sıkıldım yaa üst komşum da hamile hemde 8 aylık kızı var daha küçük ve ayda bir kere ilişkiye girmişler ondada hamile kalmış artık iyice anladım ki bu işler kısmet işi allah ne dilerse o oluyo biz takla atsakta vermicekse vermiyo
selam kızlar kaç gündür yazamadım kendimi eksik hissettim ya.. ben bu bebek işini çıkardım kafamdan çünkü Allah isterse veriyo biz ne yapsak boş öyle ayaklarımı dikip yatmıyorum artık hemen banyoya gidiyorum sıkıldım yaa üst komşum da hamile hemde 8 aylık kızı var daha küçük ve ayda bir kere ilişkiye girmişler ondada hamile kalmış artık iyice anladım ki bu işler kısmet işi Allah ne dilerse o oluyo biz takla atsakta vermicekse vermiyo
kanky
senin kocişte bişi yoktu demi spermlerı normalmiydi?
Sana yürekten katılıyorum cnm.Ben de aynı noktaya geldim.Doktorlar ilaçlar iğneler en son film için çektiğim acı dan sonra hiçbir sorun çıkmayınca bıraktım artık.Ne anlamı var bu kadar zorlamanın demekki Rabbim uygun zaman da vericek diyorum.Bugün ovulasyonum başlıyor her ay bu dönemi atlamadan kendi halimde çalışacağım artık.
İnş. hayırlısıyla koklarız bebişlerimizi...
aç bebik açKızlar artık bir çoğunuzla neredeyse 4 aydır birlikteyiz...Her ay aynı umutları yeşertiyoruz artık üzülmememeyi de öğrendik sanırm.Artık piştik tabiri caizse kabullendik ve bu işin kafaya takmadığımız anda geleceğini biliyoruz.
Ben diyorum ki baştan başlayalım,Şubat topici açalım..Hem yeni arkadaşlar geliyor tanışıyoruz yeni tacrübeler okuyoruz.Hem hamiş haberleri yenilerden de olsa umut veriyor.Liste yapalım yine ...Yenilerde katılsın..MAvilere bürünelim.Olmaz mı??
Kankiler yine buluşur isterse...
aç bebik aç
gelirik oraya da aşkolsun :)
ama medi açmak ister mi ona soralım bi
ocak ı o başlattı ya
şubat devam edecekse önce ona soralım :)
Taam ben açarım liste de yaparız :)
Taam ben açarım liste de yaparız :)
oley o zaman len :)
tannsel le benim için liste tutmayın ama
şubat zor geçer bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?