Ay beste yapın bari biriniz cano nerde
hiçbirinizde hiçbi güzel bişİ olmadıMI bugün yaaaaaaaaaaaaaaaav
malesef cnm şu ana kadar güzel birşey olmadı bende hiç.
hatta olacaktı olamıyo..
güya bugün istifa edecektim adam sabahtan beri gene toplantıda.zaten çıkmasın toplantıdan çıkıncada gıcık gıcık konuşuyo.valla burda hiç çalışasım yok benim.tüm şevkimi patron denen asalak alıyo zaten
luteinize edici hormon (lh)
folliküler faz 1.1 - 11.6 mıu/ml
ovülasyon fazı 17 - 77 mıu/ml
[ı]luteal faz 0 - 14.7 mıu/ml[/ı]
menopoz 11.3 - 39.8 mıu/ml
olması gereken değerler. medi hani senin ovulasyon testin hep silik gösteriyorduya değerinin yüksek olmasından gösterebilir çünkü genelde 10-20mıu/ml değerinde ikinci çizgiyi çıkarıyor testler:44:
bu beste mediye gelsin
sıkabilirim sıkabilirim preseedimi sıkabilirim
kalabilirim kalabilirm hamile kalabilirim..
Içebilirim içebilirim soğan da içebilirim
yeterki o gelsin 9 ay yatabilirim:26:
bu beste mediye gelsin
sıkabilirim sıkabilirim preseedimi sıkabilirim
kalabilirim kalabilirm hamile kalabilirim..
içebilirim içebilirim soğan da içebilirim
yeterki o gelsin 9 ay yatabilirim:26:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam canım 2 gündür evdeyim salı akşamı evde banyoda kayıp düştüm ve başımı küvete çarptım arksını ve onun üzerinden biraz zaman geçti rahatsızlaştım başım felaket dönmeye başladı neyse gitmedim dünde akşama kadar öyleydim yine geçer dedim ama bu sefer baş ağrısıyla birleşince mahvetti beni dün akşam doktora gittim tomografi çektiler sonra bişey yok ama önlem amaçlı ödem azltıcı serum ve iğneler yaptılar şimdi bi uzman beyin cerrahına gidicem bakalım o ne dicek. öğleden sonrada ona gidecem 72 saat içinde kendini gösteren beyin kanamaları olabiliyormuş.. gözlerimde de bulanıklık var oda çarptığım yer göz merkezinin olduğu yermiş. offf inşallah bişey çıkmaz dua edin bnm için.
canım şebnemcim çok çok geçmiş olsun...Oluyor böyle görünmeyen kazalar, inşallah kötü bişey yoktur ferah tut kalbini...
bi de kafam karıştı ben hormon tahlili yaptırırken doktor ille de adetin 3. günü olmalısın demedi
kan bölümü 3. katta git kanını ver gel dedi
3. gün muhabbeti ne oluyo o zmaan benim doktorun bilmediği bişi mi var:26:
tannselim canselim hogeldin nasılsın?
iyi gidiyo inşallah tedavi sürecin
sen ne zaman hormon testi yaptırdın kız?
doktorun 3.gün dememiş ama 3.kat demiş..
bence olay 3de bitiyo demekki
akıllıbıdığım merhaba;
İyiyim Allaha şükür..karından iğnelere devam ediyorum.cumaretsi doktorla randevum var yumoşların durumuna bakıcak..Allahım herşeyin hayırlısını versin ne diyeyim..Moralim iyi, işlerimde biraz yoğundu bu hafta..gelecek haftayı genelde evde geçireceğim biraz dinlenmek iyi gelcek...sen nasılsın canım..doktora felan gittinmi anlat bakalım...
Sevgil crafty sevenler kulübü üyeleri
ben kaçar
canlar
öptüm siziiiiiiiiiiiiiii
özleyin beni anacım
benim adete 2 gün var ama ne belirti ne bişey
2 gün önce felaket bi diş ağrım vardı dişçiye gitmeden önce kan testi yapayım ona göre davransın dişçi dedim yaptırdım
0.35 çıktı
yani yok bebek mebek...
yarın günüm ama olmıcak çünkü olmadan 4-5 gün önce kasık ağrım olurdu bu ay tık yok, bebek de yok
bana doktor yolu göründü
iç-dış bi baksın bakalım
bu ayda bebiş olayı olmazsa git canım doktora, hatta eşinide al git..kontrol olun ikinizde..
evet canım gidicem ama adeti beklemeliyim yoksa hemen gideyim mi ona karar veremedim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?