Çözümü yok sanırım

Genelde başlarda erkekler kendilerini belli ederler benim eşim ilk günden beri istekliydi iki senedir hiç değişmedi hala aynı.Giyiminize kilonuza falan dikkat ediyor musunuz? İlla ki bi zafı olduğunu düşünüyorum sağlıklı bir erkekte bu kadar isteksizlik bana pek inandırıcı gelmedi

Çalışıyorum. Yoruluyorum da aslında ama

Fiziksel olarak beni beğendiğini söyler hep. Dikkat de ederim aslında.

Canım şükret diyesim geldi...Biz 3 haftada bir hatta bazen ayda bir yapanlardaniz yani diyeceğim şu ki ben de bazı zamanlar çok tepki koyuyordum hatta suçu hep kendimde aradım bakımlı mi değilim vs...en sonunda kabullendim ne yapalım

Cinsellik olmayınca bir süre sonra ev arkadaşından farkı kalmıyor çiftlerin. Bu konuda şikayet etmekte çok haklısınız. Cinsel terapi konusunda eşinizi ikna etmelisiniz. Anca bir uzman yardım edebilir. Terapiye sıcak bakmazsa da boşanmam dediğiniz için siz kendi kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz. Ki bence bu boşanmayı haklı kılacak bir sebep. Hem kanunen hem de dinen eşler cinsel olarak birbirlerine yetmiyor ve bunun için çabalamıyorlarsa gayet de boşanabilirler. Oruç vs gibi yollarla kendi isteğinizi bastırmaya çalışmayın. Bunun yerine bir sürü farklı cinsel oyuncak alın kendinize, kendinizi iyi hissettirecek gecelikleri/çamaşırları giyin ve yetişkin filmleri izleyerek kendinizi tatmin edin. Eşiniz duysun, görsün hiç önemsemeyin. Bırakın kendini yetersiz hissetsin yani. Bir erkek olarak kendi eşine yetersiz kaldığını deneyimleyerek öğrensin.

Kabullendikten sonra ona kızgınlığınız geçti mi peki. Gerçekten aranızda sorun olmaktan çıktı mı onu merak ettim. Ben de kabullensem aslında

Buda cinsel bir sorun ama önce bunu kabul edin, yani beslenmesini bu yönde onu güçlendirecek isteğini arttıracak şeyler ekleyerek biraz arttırabilirsiniz.
O yiyecekleri kürleri araştırın. Ona çok belli etmeden kahvaltıya akşam yemeklerine sorması çay saatlerine eklemeler yapın.
Hevesinizi kaybetmeyin kesinlikle işte o zaman istemediğiniz sonuç ılur ve evliliğini biter çünkü evlilik temel direği cinselliktir.
İnanın siz bu tepkileri veriyor olsaydınız ve eşiniz sağlıklı olsaydı o bunu çoktan sorun haline getirirdi, bunun sorun olmamasının tek sebebi onun bu konuda isteksiz olması.

Aslında tatlı meyve çerez çok sever ama ben çalıştığım için yapıp önüne koyamıyorum. Bu konunun üzerine bi düşeyim bakalım. Bi de onu denemek lazım.

Aslında tatlı meyve çerez çok sever ama ben çalıştığım için yapıp önüne koyamıyorum. Bu konunun üzerine bi düşeyim bakalım. Bi de onu denemek lazım.
Gerçekten kuvvet veren şeyler var aktarlara bir bak.

Sen calisiyor musun? Eger hayir ise cevabin bi is bul calis, bu kadar sarmazsin herife. Yazini okudum ama sen her sekilde mutsuzmussun zaten.. haftada 3 bile yetmemis her gun istiyormussun.. ee cinsellige doyup cocuk yapsaydiniz madem?! Cocuktan sonra ne bekliyordun? Yani gebelik
Dogum bunlar insan hayatinda onemli degisikler.. eskisi gibi olamazsin hemen.

Kabullendikten sonra ona kızgınlığınız geçti mi peki. Gerçekten aranızda sorun olmaktan çıktı mı onu merak ettim. Ben de kabullensem aslında
Hiç bir zaman büyük sorun etmedim bunu.. tepki koydum onu da dille aktardım kendisine gayet sakin bir şekilde.çocuktur iştir güçtür gerçekten strese girdi mi erkekler biraz farkediyor canım.Fakat tatile oraya buraya gittik mi stresten uzaklaştık mı herşey çok güzel.O yüzden sizin yaklaşımıniz da biraz onemli etki oynuyor eşinizin üzerinde ben oyle farkettim kendimde

Hergün istediğim zamanlar ilk aylardı. Daha yeni keşfettiğim ve bu yüzden tatmin olmadığım için hergün olsun istiyordum. İki ay sonra tatmin olmaya başladım o zamanda haftada bire düştü yani doyamadım ve takıntı yaptım bu durumu. Şuanda o ne zaman istese o zaman yapılıyor çünkü beni reddeder diye kesinlikle yanaşmıyorum. Kendimi hep bastırırken buluyorum. Sürekli bi frenleme durumu beni strese sokuyor. Bi de farkındayım takıntı haline geldi bu durum.

Çalışıyorum bu arada deli gibi yorgun olduğum zamanlar bile reddetmiyorum. Ama hemen hayır diyebiliyor. Bundan sonra ben de hayır demeye yorgunum demeye karar verdim.

Çalışıyorum bu arada deli gibi yorgun olduğum zamanlar bile reddetmiyorum. Ama hemen hayır diyebiliyor. Bundan sonra ben de hayır demeye yorgunum demeye karar verdim.
Bence öyle yapmayın. Daha da kötüye gider. Zaten az geliyor diyorsunuz bu kez hiç olmamaya başlayacak, siz de uzak durunca bunu normal karşılayacak. Belki onun hiç umrunda bile olmaz siz yıpranırsınız. Onun yerine eşinizi teşvik etmeye çalışın

Öyle ihtimal yok bildiğim kadarıyla
Kilo almak istiyorsa afrodizyak gıdalar vermeniz çok kolaylaşıyor, keçi boynuzu özünden fayda görüldüğünü duymuştum burada, kan değerlerini de yüksektir, yanında incir çekirdeği ya da çörekotu yağı deneyebiliesiniz. Hem değerleri yükselmeye başlar hem enerjisi artar. Emek harcanacak şeyler de değil. Günün uygun bir saatinde bir çorba kaşığı keçiboynuzu özü ya da pekmezi içebilir. Yağlardansa günde bir çay kaşığı yeterli, bir de bunu deneyin. Çok zayıfsa toparlanmasına da faydaları olacaktır

Reddedilmek kotu tabii..ama sende red edersen o zaman elindekindende olursun

Bende benzer seyler yasiyorum. Ve biktim artik acikcasi. Arkadaslarim kendi kocalarinin ne kadar cok istekli oldugundan, onlari cinselligi kullanarak birseylere ikna etmelerinden bahsettikce artik kiskanclik hissetmeye basladim. Ne desem bilemiyorum. Hormonlarina vs baktirsin.

Tamda bunun icin yapiyolar emin ol bizim kadinimizin en sacma ozelligi kocasinin cinsel performansiyla penisiyle hava atmak..yani eger cok iyi olsa bahsetmeye korkarlar nazar degmesin diye kiyas yapmak cok sacma bu konulari.. her insanin ihtiyaclqri farklidir sonucta.. ayni sekilde yemek yemiyorsak ayni sekilde cinsellikte olamaz bence. Baskalariyla kiyas edip kendini uzmeyi birak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…