temizlikçiye ne alaka ya hahaTemizlikçi haftada bir değil iki haftaya bir gelsin sen de performansını arttır dedi.
sorun sizin çok istekli olmanız değil ki çözümü bu olsun. sorun eşinizin isteksiz olması.Pazartesi perşembe oruç mu tutsam acaba bekarlara bu yönde öneride bulunuyorlar
temizlikçiyi iki haftada bir çağırınAile terapisti nasıl oluyor devlette var mı öyle uygulama özele gidecek param yok maalesef
Cinsellikle ilgili siz kendinizi frenleyeceğinize eşinizi doktora götürünYani şöyle bekarlara cinsellikle ilgili kendilerini frenlemeleri için oruç tutmaları öneriliyor ya belki duymuşsunuzdur nefsini bastırmak için. Eşimin bi sorunu yok derken de bazen eşler sertleşme ya da erken boşalma yaşadığı için eşinden kaçar biz de böyle bir durum yok bizimki yorgunluk gücünün yetmemesi
Nasil sorunu yok.Esiniz kaç yaşında ve ne iş yapıyorHerkese merhaba. Kendimi kötü hissediyorum ve buraya yazmamın sebebi de böyle şeyler kimseye anlatılmıyor. Biz nişanlıyken eşim çok istekli biri gibiydi. Gibiydi diyorum çünkü ben yanlış tanımışım. Şöyleki haftada bir gün buluşuyorduk onda da özlediği için yakınlaşıyorduk. Ben de zannediyorum ki çok istekli. Evlendik ben her gün olur diye beklerken haftada 3 oluyordu. Daha önceden cinsel hayatım da olmadığı için ve istekli biri olduğum için az geliyordu. Ona söyledim hafiften ama yoruluyorum gücüm yetmiyor dedi. Güçle mi alakalı bu olay bilmiyorum. Ben üzerine gitmedim öyle yetindim. Sonra hamilelik bebek derken aylarca birlikte olmadık ona da bir şey demedim. Sonuçta bebek var karnımda rahat hissetmiyor diye düşündüm. Ama oynaşma öpüşme de yoktu yine bir şey demedi. Doğumdan sonra patladım artık. Haftada bir kere bir hafta da adet olayı derken ayda 3 kere oluyordu. Takıntı yaptım, kavga ettim, küstüm. En sonunda 15 gün birlikte olmadık patladım. O da kendimi düzelticem söz dedi. Performansımı arttırmam lazım o zaman sen de arttır dedi. Temizlikçi haftada bir değil iki haftaya bir gelsin sen de performansını arttır dedi. Ne alakaysa. Tamam dedim. Bi hafta ben temizlik yaptım bi hafta temizliğe abla geldi. İki üç ay haftada 2 oldu ama yine eskiye döndük. Şuan yine ayda 3 oluyor. Burada benzer konulara çok baktım. Dedikleri şeyler ne yaparsan yap düzelmez. Kendini zorlasa da kısa süre sonra özüne döner. Nitekim de öyle oldu. İçten gelen şeyler için dışardan zorlamak hiç bir işe yaramıyormuş. Benim hayalim ve isteğim cicim aylarında hergün ilerleyen zamanlarda haftada iki. Yani şuan hergün istiyorum gibi bir algı oluşmasın. Çok rahat beni reddedebiliyor yorgunum erken kalkıcam diye ama tatil zamanları da bahaneleri oluyor. Aylardır kesinlikle ben başlatmıyorum reddebilmekten bıktığım için. O ne zaman istese o zaman oluyor. Ben de zaten özlediğim için her seferinde tamam diyorum. Dün gece çocuk annenesinde kaldı işlerimi 11 gibi bitirdim ikimizinde elinde telefon şimdi dedim yanaşsam yorgunum diyecek ( hastalığım yeni bitti bir buçuk haftadır beraber olmadık) canım sıkılacak. Hiç bulaşmadım. Gittim yattım saat bire geliyor yanaşmak istedi. Ben de saat geç oldu istemiyorum 11 den beri neredeydin dedim. İkimiz de yattık uyuduk. Eskiden olsa saat üç bile olsa karşı koymazdım. İçimdeki tutkuyu kaybetmek istemiyorum. Bi yandan da tutku olursa karşılık alamıyorum. İnsan neyi çok isterse olmazmış. Benim için cinsellik bekarken bile çok önemliydi. Kimseyle birlikte olmadım ama hevesim hayallerim çoktu. Ceyizime bir sürü gecelikler almıştım hiç birini giymiyorum giyemiyorum. Boşan demeyin boşanamam bu sebebten. Eşimi seviyorum. Onu bu sebebten kaybetmek istemiyorum. Bunu takmak hayatı kendime ve ona zehir etmek istemiyorum. Pazartesi perşembe oruç mu tutsam acaba bekarlara bu yönde öneride bulunuyorlar. Bu arada eşimin cinsel bi sorunu yok. Okuduysanız teşekkürler.
Sen temizlikte yoruluyorsun ben de seksde mantığıyla söyleditemizlikçiye ne alaka ya haha
sorun sizin çok istekli olmanız değil ki çözümü bu olsun. sorun eşinizin isteksiz olması.
temizlikçiyi iki haftada bir çağırın
Sertleşme ve erken boşalma sorunu yok anlamında dedimNasil sorunu yok.Esiniz kaç yaşında ve ne iş yapıyor
Ay güldüm ya kusura bakmayın oruç tutmayı hiç duymadım bak neler öğreniyoruz ..Yani şöyle bekarlara cinsellikle ilgili kendilerini frenlemeleri için oruç tutmaları öneriliyor ya belki duymuşsunuzdur nefsini bastırmak için. Eşimin bi sorunu yok derken de bazen eşler sertleşme ya da erken boşalma yaşadığı için eşinden kaçar biz de böyle bir durum yok bizimki yorgunluk gücünün yetmemesi
Eşiniz yorucu bi işte mi çalışıyorHerkese merhaba. Kendimi kötü hissediyorum ve buraya yazmamın sebebi de böyle şeyler kimseye anlatılmıyor. Biz nişanlıyken eşim çok istekli biri gibiydi. Gibiydi diyorum çünkü ben yanlış tanımışım. Şöyleki haftada bir gün buluşuyorduk onda da özlediği için yakınlaşıyorduk. Ben de zannediyorum ki çok istekli. Evlendik ben her gün olur diye beklerken haftada 3 oluyordu. Daha önceden cinsel hayatım da olmadığı için ve istekli biri olduğum için az geliyordu. Ona söyledim hafiften ama yoruluyorum gücüm yetmiyor dedi. Güçle mi alakalı bu olay bilmiyorum. Ben üzerine gitmedim öyle yetindim. Sonra hamilelik bebek derken aylarca birlikte olmadık ona da bir şey demedim. Sonuçta bebek var karnımda rahat hissetmiyor diye düşündüm. Ama oynaşma öpüşme de yoktu yine bir şey demedi. Doğumdan sonra patladım artık. Haftada bir kere bir hafta da adet olayı derken ayda 3 kere oluyordu. Takıntı yaptım, kavga ettim, küstüm. En sonunda 15 gün birlikte olmadık patladım. O da kendimi düzelticem söz dedi. Performansımı arttırmam lazım o zaman sen de arttır dedi. Temizlikçi haftada bir değil iki haftaya bir gelsin sen de performansını arttır dedi. Ne alakaysa. Tamam dedim. Bi hafta ben temizlik yaptım bi hafta temizliğe abla geldi. İki üç ay haftada 2 oldu ama yine eskiye döndük. Şuan yine ayda 3 oluyor. Burada benzer konulara çok baktım. Dedikleri şeyler ne yaparsan yap düzelmez. Kendini zorlasa da kısa süre sonra özüne döner. Nitekim de öyle oldu. İçten gelen şeyler için dışardan zorlamak hiç bir işe yaramıyormuş. Benim hayalim ve isteğim cicim aylarında hergün ilerleyen zamanlarda haftada iki. Yani şuan hergün istiyorum gibi bir algı oluşmasın. Çok rahat beni reddedebiliyor yorgunum erken kalkıcam diye ama tatil zamanları da bahaneleri oluyor. Aylardır kesinlikle ben başlatmıyorum reddebilmekten bıktığım için. O ne zaman istese o zaman oluyor. Ben de zaten özlediğim için her seferinde tamam diyorum. Dün gece çocuk annenesinde kaldı işlerimi 11 gibi bitirdim ikimizinde elinde telefon şimdi dedim yanaşsam yorgunum diyecek ( hastalığım yeni bitti bir buçuk haftadır beraber olmadık) canım sıkılacak. Hiç bulaşmadım. Gittim yattım saat bire geliyor yanaşmak istedi. Ben de saat geç oldu istemiyorum 11 den beri neredeydin dedim. İkimiz de yattık uyuduk. Eskiden olsa saat üç bile olsa karşı koymazdım. İçimdeki tutkuyu kaybetmek istemiyorum. Bi yandan da tutku olursa karşılık alamıyorum. İnsan neyi çok isterse olmazmış. Benim için cinsellik bekarken bile çok önemliydi. Kimseyle birlikte olmadım ama hevesim hayallerim çoktu. Ceyizime bir sürü gecelikler almıştım hiç birini giymiyorum giyemiyorum. Boşan demeyin boşanamam bu sebebten. Eşimi seviyorum. Onu bu sebebten kaybetmek istemiyorum. Bunu takmak hayatı kendime ve ona zehir etmek istemiyorum. Pazartesi perşembe oruç mu tutsam acaba bekarlara bu yönde öneride bulunuyorlar. Bu arada eşimin cinsel bi sorunu yok. Okuduysanız teşekkürler.
Vallahi sağlıklı bir erkek hele ilk zamanlar çok istekli olur.Hergun veya gün aşırı birlikte olurduk biz ilk bir yıl hamile kalana kadar ayrıca hamilelikte eğer doktor yasaklamadiysa ki bize yasaklamadi normal devam ettik.Sertleşme ve erken boşalma sorunu yok anlamında dedim
Aç ayı oynamaz mantığı sanırımAy güldüm ya kusura bakmayın oruç tutmayı hiç duymadım bak neler öğreniyoruz ..
Yorucu çalıştığı dönemler de oldu yarım gün çalıştığı şekilde de oldu ama hep aynıydıAy güldüm ya kusura bakmayın oruç tutmayı hiç duymadım bak neler öğreniyoruz ..
Varsa da macun falan tüketmesi lazım iki kullanıp bırakıyorlar onların sorunu değil sonuçtaNe bileyim herşeyin ilacı var bunun yok mu acaba..takviye gıda falan.
Evet sorun bu tam olarak. Belki benim de önceden cinsel hayatım olsaydı bi doygunluk durgunluk olurdu. İlk yaşadığım için dibine kadar yaşayıp durulmak vardı yapamayınca içimde kaldı.Libido seviyeleriniz uygun değil. Bence bu karakteristik bir özellik, zamanla değişse bile en sonunda insanın içinden geldiği kadar yapar. Bence çok libido nasıl sorun değilse az olan da sorun değil. Ortak noktayı bulmanız lazım ya da kendinizi kısacaksınız dediğiniz gibi.
Evet düşündüm kaç kere konuştuk böyle olmaz dedim ne düzeliyor nede beni bırakıyor kısır bir döngünün içindeyim anlayacağın.Boşanmayı hiç düşündün mü peki. Böyle de çok zor.
Valla bekarım hiç cinsel ilişkim de olmadı ama ben de ayda bi iki kez olsun isterdim herhalde eşiniz gibi çok istekli değilimHerkese merhaba. Kendimi kötü hissediyorum ve buraya yazmamın sebebi de böyle şeyler kimseye anlatılmıyor. Biz nişanlıyken eşim çok istekli biri gibiydi. Gibiydi diyorum çünkü ben yanlış tanımışım. Şöyleki haftada bir gün buluşuyorduk onda da özlediği için yakınlaşıyorduk. Ben de zannediyorum ki çok istekli. Evlendik ben her gün olur diye beklerken haftada 3 oluyordu. Daha önceden cinsel hayatım da olmadığı için ve istekli biri olduğum için az geliyordu. Ona söyledim hafiften ama yoruluyorum gücüm yetmiyor dedi. Güçle mi alakalı bu olay bilmiyorum. Ben üzerine gitmedim öyle yetindim. Sonra hamilelik bebek derken aylarca birlikte olmadık ona da bir şey demedim. Sonuçta bebek var karnımda rahat hissetmiyor diye düşündüm. Ama oynaşma öpüşme de yoktu yine bir şey demedi. Doğumdan sonra patladım artık. Haftada bir kere bir hafta da adet olayı derken ayda 3 kere oluyordu. Takıntı yaptım, kavga ettim, küstüm. En sonunda 15 gün birlikte olmadık patladım. O da kendimi düzelticem söz dedi. Performansımı arttırmam lazım o zaman sen de arttır dedi. Temizlikçi haftada bir değil iki haftaya bir gelsin sen de performansını arttır dedi. Ne alakaysa. Tamam dedim. Bi hafta ben temizlik yaptım bi hafta temizliğe abla geldi. İki üç ay haftada 2 oldu ama yine eskiye döndük. Şuan yine ayda 3 oluyor. Burada benzer konulara çok baktım. Dedikleri şeyler ne yaparsan yap düzelmez. Kendini zorlasa da kısa süre sonra özüne döner. Nitekim de öyle oldu. İçten gelen şeyler için dışardan zorlamak hiç bir işe yaramıyormuş. Benim hayalim ve isteğim cicim aylarında hergün ilerleyen zamanlarda haftada iki. Yani şuan hergün istiyorum gibi bir algı oluşmasın. Çok rahat beni reddedebiliyor yorgunum erken kalkıcam diye ama tatil zamanları da bahaneleri oluyor. Aylardır kesinlikle ben başlatmıyorum reddebilmekten bıktığım için. O ne zaman istese o zaman oluyor. Ben de zaten özlediğim için her seferinde tamam diyorum. Dün gece çocuk annenesinde kaldı işlerimi 11 gibi bitirdim ikimizinde elinde telefon şimdi dedim yanaşsam yorgunum diyecek ( hastalığım yeni bitti bir buçuk haftadır beraber olmadık) canım sıkılacak. Hiç bulaşmadım. Gittim yattım saat bire geliyor yanaşmak istedi. Ben de saat geç oldu istemiyorum 11 den beri neredeydin dedim. İkimiz de yattık uyuduk. Eskiden olsa saat üç bile olsa karşı koymazdım. İçimdeki tutkuyu kaybetmek istemiyorum. Bi yandan da tutku olursa karşılık alamıyorum. İnsan neyi çok isterse olmazmış. Benim için cinsellik bekarken bile çok önemliydi. Kimseyle birlikte olmadım ama hevesim hayallerim çoktu. Ceyizime bir sürü gecelikler almıştım hiç birini giymiyorum giyemiyorum. Boşan demeyin boşanamam bu sebebten. Eşimi seviyorum. Onu bu sebebten kaybetmek istemiyorum. Bunu takmak hayatı kendime ve ona zehir etmek istemiyorum. Pazartesi perşembe oruç mu tutsam acaba bekarlara bu yönde öneride bulunuyorlar. Bu arada eşimin cinsel bi sorunu yok. Okuduysanız teşekkürler.