Çözümü yok sanırım

Temizlikçi haftada bir değil iki haftaya bir gelsin sen de performansını arttır dedi.
temizlikçiye ne alaka ya haha

Pazartesi perşembe oruç mu tutsam acaba bekarlara bu yönde öneride bulunuyorlar
sorun sizin çok istekli olmanız değil ki çözümü bu olsun. sorun eşinizin isteksiz olması.

Aile terapisti nasıl oluyor devlette var mı öyle uygulama özele gidecek param yok maalesef
temizlikçiyi iki haftada bir çağırın

Cinsellikle ilgili siz kendinizi frenleyeceğinize eşinizi doktora götürün

Nasil sorunu yok.Esiniz kaç yaşında ve ne iş yapıyor

Ay güldüm ya kusura bakmayın oruç tutmayı hiç duymadım bak neler öğreniyoruz ..

Eşiniz yorucu bi işte mi çalışıyor

Sertleşme ve erken boşalma sorunu yok anlamında dedim
Vallahi sağlıklı bir erkek hele ilk zamanlar çok istekli olur.Hergun veya gün aşırı birlikte olurduk biz ilk bir yıl hamile kalana kadar ayrıca hamilelikte eğer doktor yasaklamadiysa ki bize yasaklamadi normal devam ettik.

Ne bileyim herşeyin ilacı var bunun yok mu acaba..takviye gıda falan.

Libido seviyeleriniz uygun değil. Bence bu karakteristik bir özellik, zamanla değişse bile en sonunda insanın içinden geldiği kadar yapar. Bence çok libido nasıl sorun değilse az olan da sorun değil. Ortak noktayı bulmanız lazım ya da kendinizi kısacaksınız dediğiniz gibi.

Evet sorun bu tam olarak. Belki benim de önceden cinsel hayatım olsaydı bi doygunluk durgunluk olurdu. İlk yaşadığım için dibine kadar yaşayıp durulmak vardı yapamayınca içimde kaldı.

Başlarda haftada 3 kez oluyodu demişsiniz. Aslında bu normal. Sizin hergün olmasını beklemeniz sanırım etrafın anlattığı şeylerden dolayı. Her gün kısmı en fazla 1-2 hafta sürüyor. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama doğumdan sonra normal rutine dönmesi de biraz zaman alıyor. (biz de öyle oldu en azından) benim eşimde de son zamanlarda ciddi Bi isteksizlik vardı. İlk defa beni reddetti. Çok sinir bozucu bir durum, çok iyi anlıyorum.benimkinin de sebebi hep yorgunluktur. Bu aralar iyi çok şükür, sanırım düzeliyor. Belki sizinki de geçici bir süreçtir. İlişkilerinizde tatmin oluyor musunuz? Tatmin olmayınca insanın isteği geçmiyor ve sürekli cinsellik istiyor. E karşı tarafta köy çeşmesi değil her gün istemeyince beklentiler çatışıyor. Bu durum gerçekten her kadının canını sıkan, bunalıma sokan, adamdan soğutan bir durum. Umarım bir an önce düzelir

En büyük sebebi psikolojik ama üstüne giderek düzeltebileceğiniz bir şey değil bu. Hayat kalitesi, gıdalar, genetik bunların hepsi etken. Üroloji açısından hiç olmaması problem ayda bir haftada bir olması problem değil.Bizim gibi hemen hazır olamıyorlar organları kendi isteklerine göre çalışmayabiliyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ilaçlar var lokal anestezi kremi kullanan var ama eşinize hastalık gibi göstermemeniz önemli.

Valla bekarım hiç cinsel ilişkim de olmadı ama ben de ayda bi iki kez olsun isterdim herhalde eşiniz gibi çok istekli değilim Tabi evlenince değişebilir belki ama her gün ya da haftada üç dört kez oluyor dediklerin de çok şaşırmıştım oha o kadar mı çok mu olacak diye kendi içimde korkmuştum. Bu kişiden kişiye değişiyor kendinizi kötü hissetmeyin onunla alakalı bir durum. Ama çözüm olarak doktora gidiyorlar genelde isterseniz bir danışın.

8 yıllık evliyim, benim eşimde öyle ahım şahım istek hicbir zaman olmadı bende tartıştım, sordum, kendimde aradim, süslendim, giyindim ettim ama aynı, bahanede ayni yorgunum, halim yok, vs.. Ve ben pes ettim. İçimdeki tutku istek kayboldu. Bende istemiyorum artık kabullendim bu böyle herkesin libidosu arzusu farkli bunuda öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…