Eşiniz için isteksiz demek doğru olmayabilir. O da sizin fazla istekli olduğunuzu düşünüyordur. Bunun normali hangisi, ne sıklıkla olmalı bilemeyiz. Kimimiz daha fazla ihtiyaç duyuyor, kimimizin aklına bile gelmiyor. Keşke uyumlu çiftler bir araya gelse. Performansınızı, isteğinizi arttırabilecek şeyler bulmaya çalışın. Örneğin ben de eşim de yorgun olduğumuz zaman (sadece bedenen değil bazen zihnen) isteksiz oluyoruz. İşten geldiğimizde birbirimizi özlemiş oluyoruz, o an istekli oluyoruz, ama yemek ye bulaşık yıka falan derken ağırlık çöküyor. Günün yorgunluğuyla birleşince sevişmek cazip gelmiyor. Duş almaya da üşeniyoruz, sabah erken kalkmaya da. Kilo da etkiliyor. Fit olunca hem daha özgüvenli olur, hem daha çevik, enerjik olur. Hantal vücut nasil hareket etsin tabi yorulmak istemez. Buna benzer hormonlarımızı etkileyen bir sürü şey var. Belki eşinizin zaafları vardır, en çok hoşlandığı şeyler, gecelik gibi, bazı fanteziler gibi. Bunları kullanırsanız belki işe yarar. Ben de çok tecrübeli sayılmam, eşime göre daha istekliyim. Eşim kadar da yorulmuyorum. Bunu onunla da konuştuk. Yorulduğunu, sabahları erken kalkmak istemediğini söyledi. Ben de bunu bahane olarak görüyorum. Çünkü çok istekli olduğu zaman erken kalkmayı da yorgunluğu da umursamıyor. umarım cinsel hayatınız istediğiniz forma girer