Çözümü yok sanırım

Haftada 2 benim normalim. Bi de ilk başlarda tatmin olmuyordum hergün o yüzden olsun istiyordum. İki aydan sonra tatmin olma kısmında bi problem yaşamadım. Ama mast hala daha zevkli geliyor nedenini bilmiyorum. Daha zevkli gelmesine rağmen eşimi tercih ediyorum çünkü seviyorum onunla birlikte olmayı. Bebeğim iki yaşına girmek üzere. Dönemsel değil eşimin isteksizliği yani onun normali haftada bir.

Yani doktora gitse doktor normalsin diyecek ona

Mastürbasyona alışınca normal ilişkiden alınan zevk azalıyor. Onu bırakmaya çalışın. Sizi de anlıyorum, ilişki olmayınca mecbur mast yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama üstte biri daha demiş bu birazda karekter özelliği sanırım. Tıbben Bi problemi yok gibi görünüyor

Fiziksel olarak gizli şeker problemi olabilir.

Ve maddiyat. Eğer maddiyat sıkıntılı ise ya da işi çok stresliyse oluyor böyle. Biz de yaşadık ama atlattık. Şimdi de ben isteksizim nasıl olacak bilmiyorum.

Sana da ona göre biri denk gelir İnşaallah yoksa sen de bizim gibi sıkıntı yaşarsın. Bu sefer eşim çok istekli beni çok sıkıştırıyor dersin

Zaten bıraktım ki. Yaptığım zaman onunlayken tatmin olamıyorum. Ama dediğim gibi mast daha zevkli belki de eşimin tecrübesizliğinden çünkü ilişkimizde renk yok hep aynı öpüş koklaş sonuca ulaş. Özel bölgemle hiç işi yok. Sadece en son işlemde onun dışında hiç ellemez dokunmaz

Fiziksel olarak gizli şeker problemi olabilir.

Ve maddiyat. Eğer maddiyat sıkıntılı ise ya da işi çok stresliyse oluyor böyle. Biz de yaşadık ama atlattık. Şimdi de ben isteksizim nasıl olacak bilmiyorum.
Maddiyat yeni sıkıntıya girmeye başladı. Eskiden de böyleydi. Gizli şeker için dahiliye ye mi gitmek gerekiyor peki

erkekler kafalarına bir şey takmıyor vurdumduymaz diyoruz da gerçekten beyinleri ve cinsel organları koordineli çalışıyor. O beyin doluysa mümkünatı yok o organları kalkmıyor istemiyor. Beyin boş keyifleri yerindeyse hep ayakta geziyorlar. Tuhaf hayvanlar.

Yaşı orta yaş falan mı? Ya da kilosu mu çok var? Benim aklıma bunlar geldi bir tek. Bir de geçim sıkıntısı da isteksizlik yapıyor stres falan.

Eşiniz için isteksiz demek doğru olmayabilir. O da sizin fazla istekli olduğunuzu düşünüyordur. Bunun normali hangisi, ne sıklıkla olmalı bilemeyiz. Kimimiz daha fazla ihtiyaç duyuyor, kimimizin aklına bile gelmiyor. Keşke uyumlu çiftler bir araya gelse. Performansınızı, isteğinizi arttırabilecek şeyler bulmaya çalışın. Örneğin ben de eşim de yorgun olduğumuz zaman (sadece bedenen değil bazen zihnen) isteksiz oluyoruz. İşten geldiğimizde birbirimizi özlemiş oluyoruz, o an istekli oluyoruz, ama yemek ye bulaşık yıka falan derken ağırlık çöküyor. Günün yorgunluğuyla birleşince sevişmek cazip gelmiyor. Duş almaya da üşeniyoruz, sabah erken kalkmaya da. Kilo da etkiliyor. Fit olunca hem daha özgüvenli olur, hem daha çevik, enerjik olur. Hantal vücut nasil hareket etsin tabi yorulmak istemez. Buna benzer hormonlarımızı etkileyen bir sürü şey var. Belki eşinizin zaafları vardır, en çok hoşlandığı şeyler, gecelik gibi, bazı fanteziler gibi. Bunları kullanırsanız belki işe yarar. Ben de çok tecrübeli sayılmam, eşime göre daha istekliyim. Eşim kadar da yorulmuyorum. Bunu onunla da konuştuk. Yorulduğunu, sabahları erken kalkmak istemediğini söyledi. Ben de bunu bahane olarak görüyorum. Çünkü çok istekli olduğu zaman erken kalkmayı da yorgunluğu da umursamıyor. umarım cinsel hayatınız istediğiniz forma girer

Şu yazdığın kısma anlam veremedim. ‘ eşimin cinsel bir sorunu yok ‘. Eşinin bayağı cinsel bir sorunu var. Cinsel sorundan kastın ne tabi bilmiyorum ama normal şartlarda bir erkek ayda 1 karısına yanaşmaz. Öyleyse de bence sıkıntı. Hamilelikte bahane bacım. İsteyen o zaman da yapar. Şu kısma tamam derim: Çalıştığı için yorgun düşüyordur. Ama ayda 3 kez isteyecek kadar da değil. Yani bilemedim.

Sanırım ölçüsü yok kişiden kişiye göre değişiyor. Benim için de haftada 2-3 olması çok ideal ama işte karşı taraf aynı olmayınca problem oluyor
Biz çocuktan önce haftada 2-3 idik. Şimdi çok yoğun çalışıyoruz, ayrıca 2,5 yaş bebesiyle ilgilenmek ekstra yoruyor bizi. Aklımıza düşene kadar bakıyorum bazen bir hafta geçiyor. Çünkü hafta içi yorgunluktan sızıyoruz bir kenarda. Belki eşiniz de öyledir. Gerçekten isteksizce ne yaparsanız yapın değişmez. Siz çalışıyor musunuz? Çalışırsanız belki siz de yorulur dengelersiniz.

Merhaba
Çok sık ilişkiden ziyade kaliteli ilişki olması önemli benim içinde, bizde sık olduğu zaman kalitesi azalıyor maalesef o yüzden az olsun kaliteli olsun tercihim ,bunu açmak gerekirse ,haftada bir olunca özlem daha çok oluyor birbirimize daha çok dokunuyoruz,okşama afedersin yalama ne bilim oral pozisyon değişikliği bayağı uzun sürüyor ,ama haftada iki üç olunca daha çabuk önsevişme olmadan ilişkiye dalma oluyor buda benim hoşuma gitmiyor,eşimin bütün vucudumu öpmesi ayaklarımdan dudaklara kadar ilgenmesi ni istiyorym ama dediğim gibi bu herzaman olmuyoro zaman orgazmı daha yoğun yaşıyorumbi kadın olarak sevilmek okşanmak arzulandığını bilmek çok güzel ,burda bazen okuyorum eşlerin ilgisizliğini üzülüyorum ,benim eşimde dört dörtlük değil tabiki mesela ilişkide erken boşalıyor ama önce beni tatmin ettiği için önemsemiyorum her kadın mutlu olmayı hakediyor ,herkezin ilişki dinamiği farklı yani

Teşekkür ederim. İsteksiz değil belki de dediğiniz gibi. O da bana sen çok isteklisin diyor. Kilo almak istiyor çok zayıf.

Haftada bir aslında ama ben regl olunca ayda 3 olmuş oluyor. Problem yok derken sertleşme erken boşalma anlamında dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…