Haftada 2 benim normalim. Bi de ilk başlarda tatmin olmuyordum hergün o yüzden olsun istiyordum. İki aydan sonra tatmin olma kısmında bi problem yaşamadım. Ama mast hala daha zevkli geliyor nedenini bilmiyorum. Daha zevkli gelmesine rağmen eşimi tercih ediyorum çünkü seviyorum onunla birlikte olmayı. Bebeğim iki yaşına girmek üzere. Dönemsel değil eşimin isteksizliği yani onun normali haftada bir.Başlarda haftada 3 kez oluyodu demişsiniz. Aslında bu normal. Sizin hergün olmasını beklemeniz sanırım etrafın anlattığı şeylerden dolayı. Her gün kısmı en fazla 1-2 hafta sürüyor. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama doğumdan sonra normal rutine dönmesi de biraz zaman alıyor. (biz de öyle oldu en azından) benim eşimde de son zamanlarda ciddi Bi isteksizlik vardı. İlk defa beni reddetti. Çok sinir bozucu bir durum, çok iyi anlıyorum.benimkinin de sebebi hep yorgunluktur. Bu aralar iyi çok şükür, sanırım düzeliyor. Belki sizinki de geçici bir süreçtir. İlişkilerinizde tatmin oluyor musunuz? Tatmin olmayınca insanın isteği geçmiyor ve sürekli cinsellik istiyor. E karşı tarafta köy çeşmesi değil her gün istemeyince beklentiler çatışıyor. Bu durum gerçekten her kadının canını sıkan, bunalıma sokan, adamdan soğutan bir durum. Umarım bir an önce düzelir
Yani doktora gitse doktor normalsin diyecek onaEn büyük sebebi psikolojik ama üstüne giderek düzeltebileceğiniz bir şey değil bu. Hayat kalitesi, gıdalar, genetik bunların hepsi etken. Üroloji açısından hiç olmaması problem ayda bir haftada bir olması problem değil.Bizim gibi hemen hazır olamıyorlar organları kendi isteklerine göre çalışmayabiliyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ilaçlar var lokal anestezi kremi kullanan var ama eşinize hastalık gibi göstermemeniz önemli.
Sanırım ölçüsü yok kişiden kişiye göre değişiyor. Benim için de haftada 2-3 olması çok ideal ama işte karşı taraf aynı olmayınca problem oluyorHaftada 2-3 normal değil mi ya?
Bilmiyorum bunun ölçüsü ne mesela
Mastürbasyona alışınca normal ilişkiden alınan zevk azalıyor. Onu bırakmaya çalışın. Sizi de anlıyorum, ilişki olmayınca mecbur mast yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama üstte biri daha demiş bu birazda karekter özelliği sanırım. Tıbben Bi problemi yok gibi görünüyorHaftada 2 benim normalim. Bi de ilk başlarda tatmin olmuyordum hergün o yüzden olsun istiyordum. İki aydan sonra tatmin olma kısmında bi problem yaşamadım. Ama mast hala daha zevkli geliyor nedenini bilmiyorum. Daha zevkli gelmesine rağmen eşimi tercih ediyorum çünkü seviyorum onunla birlikte olmayı. Bebeğim iki yaşına girmek üzere. Dönemsel değil eşimin isteksizliği yani onun normali haftada bir.
Sana da ona göre biri denk gelir İnşaallah yoksa sen de bizim gibi sıkıntı yaşarsın. Bu sefer eşim çok istekli beni çok sıkıştırıyor dersinValla bekarım hiç cinsel ilişkim de olmadı ama ben de ayda bi iki kez olsun isterdim herhalde eşiniz gibi çok istekli değilimTabi evlenince değişebilir belki ama her gün ya da haftada üç dört kez oluyor dediklerin de çok şaşırmıştım oha o kadar mı çok mu olacak diye kendi içimde korkmuştum. Bu kişiden kişiye değişiyor kendinizi kötü hissetmeyin onunla alakalı bir durum. Ama çözüm olarak doktora gidiyorlar genelde isterseniz bir danışın.
Zaten bıraktım ki. Yaptığım zaman onunlayken tatmin olamıyorum. Ama dediğim gibi mast daha zevkli belki de eşimin tecrübesizliğinden çünkü ilişkimizde renk yok hep aynı öpüş koklaş sonuca ulaş. Özel bölgemle hiç işi yok. Sadece en son işlemde onun dışında hiç ellemez dokunmazMastürbasyona alışınca normal ilişkiden alınan zevk azalıyor. Onu bırakmaya çalışın. Sizi de anlıyorum, ilişki olmayınca mecbur mast yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ama üstte biri daha demiş bu birazda karekter özelliği sanırım. Tıbben Bi problemi yok gibi görünüyor
Maddiyat yeni sıkıntıya girmeye başladı. Eskiden de böyleydi. Gizli şeker için dahiliye ye mi gitmek gerekiyor pekiFiziksel olarak gizli şeker problemi olabilir.
Ve maddiyat. Eğer maddiyat sıkıntılı ise ya da işi çok stresliyse oluyor böyle. Biz de yaşadık ama atlattık. Şimdi de ben isteksizim nasıl olacak bilmiyorum.
EvetMaddiyat yeni sıkıntıya girmeye başladı. Eskiden de böyleydi. Gizli şeker için dahiliye ye mi gitmek gerekiyor peki
Biz çocuktan önce haftada 2-3 idik. Şimdi çok yoğun çalışıyoruz, ayrıca 2,5 yaş bebesiyle ilgilenmek ekstra yoruyor bizi. Aklımıza düşene kadar bakıyorum bazen bir hafta geçiyor. Çünkü hafta içi yorgunluktan sızıyoruz bir kenarda. Belki eşiniz de öyledir. Gerçekten isteksizce ne yaparsanız yapın değişmez. Siz çalışıyor musunuz? Çalışırsanız belki siz de yorulur dengelersiniz.Sanırım ölçüsü yok kişiden kişiye göre değişiyor. Benim için de haftada 2-3 olması çok ideal ama işte karşı taraf aynı olmayınca problem oluyor
MerhabaHaftada 2 benim normalim. Bi de ilk başlarda tatmin olmuyordum hergün o yüzden olsun istiyordum. İki aydan sonra tatmin olma kısmında bi problem yaşamadım. Ama mast hala daha zevkli geliyor nedenini bilmiyorum. Daha zevkli gelmesine rağmen eşimi tercih ediyorum çünkü seviyorum onunla birlikte olmayı. Bebeğim iki yaşına girmek üzere. Dönemsel değil eşimin isteksizliği yani onun normali haftada bir.
Yaşı 30 ve zayıf hatta kilo almak istiyorYaşı orta yaş falan mı? Ya da kilosu mu çok var? Benim aklıma bunlar geldi bir tek. Bir de geçim sıkıntısı da isteksizlik yapıyor stres falan.
Teşekkür ederim. İsteksiz değil belki de dediğiniz gibi. O da bana sen çok isteklisin diyor. Kilo almak istiyor çok zayıf.Eşiniz için isteksiz demek doğru olmayabilir. O da sizin fazla istekli olduğunuzu düşünüyordur. Bunun normali hangisi, ne sıklıkla olmalı bilemeyiz. Kimimiz daha fazla ihtiyaç duyuyor, kimimizin aklına bile gelmiyor. Keşke uyumlu çiftler bir araya gelse. Performansınızı, isteğinizi arttırabilecek şeyler bulmaya çalışın. Örneğin ben de eşim de yorgun olduğumuz zaman (sadece bedenen değil bazen zihnen) isteksiz oluyoruz. İşten geldiğimizde birbirimizi özlemiş oluyoruz, o an istekli oluyoruz, ama yemek ye bulaşık yıka falan derken ağırlık çöküyor. Günün yorgunluğuyla birleşince sevişmek cazip gelmiyor. Duş almaya da üşeniyoruz, sabah erken kalkmaya da. Kilo da etkiliyor. Fit olunca hem daha özgüvenli olur, hem daha çevik, enerjik olur. Hantal vücut nasil hareket etsin tabi yorulmak istemez. Buna benzer hormonlarımızı etkileyen bir sürü şey var. Belki eşinizin zaafları vardır, en çok hoşlandığı şeyler, gecelik gibi, bazı fanteziler gibi. Bunları kullanırsanız belki işe yarar. Ben de çok tecrübeli sayılmam, eşime göre daha istekliyim. Eşim kadar da yorulmuyorum. Bunu onunla da konuştuk. Yorulduğunu, sabahları erken kalkmak istemediğini söyledi. Ben de bunu bahane olarak görüyorum. Çünkü çok istekli olduğu zaman erken kalkmayı da yorgunluğu da umursamıyor. umarım cinsel hayatınız istediğiniz forma girer
Öyle ihtimal yok bildiğim kadarıylaAldatma veya biseyler izleme ihtimali?
Haftada bir aslında ama ben regl olunca ayda 3 olmuş oluyor. Problem yok derken sertleşme erken boşalma anlamında dedimŞu yazdığın kısma anlam veremedim. ‘ eşimin cinsel bir sorunu yok ‘. Eşinin bayağı cinsel bir sorunu var. Cinsel sorundan kastın ne tabi bilmiyorum ama normal şartlarda bir erkek ayda 1 karısına yanaşmaz. Öyleyse de bence sıkıntı. Hamilelikte bahane bacım. İsteyen o zaman da yapar. Şu kısma tamam derim: Çalıştığı için yorgun düşüyordur. Ama ayda 3 kez isteyecek kadar da değil. Yani bilemedim.