Merhaba , esimle 4yildir evliyiz ama bir birimizden cok kirildik. Kac kere tartismalarimiz oldu senin annen , baban boyle ve baska turlu kirici sozler cok kullanildi. . Kac kere herseyi unutup tekrar baslayalim dedik, ertesi gun bakiyorum hersey ayni. Unutamiyoruz sanki. O ne derse ben kotu algiliyorum, ben n dersem o. Gun icinde bir kac kez kucuk tartismalar yasiyoruz. bir de beni surekli kontrol etmeye calisiyor. her yaptigimi ellestiriyor. bir yanlis yaptigim zaman hemen buyutuyor. En kucucuk biseyde surat salliyor. Cok uzuluyorum ayrilmak istemiyorum ama bir turlu de iyi gitmiyor bir birimizden asiri ilgi istiyoruz sanki ama iki taraf da alici. Ben geriye adimlar cok atiyorum ama o surekli daha fazla daha fazla istiyor. boyle olunca ben de bir yerde dur diyorum artik yoruldum. iliski falan da istemiyoruz icten sarilamiyoruz bir birimize. Sanki aramizda duvar var iki cocugumuz var ama aile olamadik sanki. Bizimki olmuyor mu? Ne yapmaliyim? Duzelir mi bu durum? Yoksa bir hayat boyle gider mi?