• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coxugumuz var ama aile olamadik

Prensess111

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
4
1
16
35
Merhaba , esimle 4yildir evliyiz ama bir birimizden cok kirildik. Kac kere tartismalarimiz oldu senin annen , baban boyle ve baska turlu kirici sozler cok kullanildi. . Kac kere herseyi unutup tekrar baslayalim dedik, ertesi gun bakiyorum hersey ayni. Unutamiyoruz sanki. O ne derse ben kotu algiliyorum, ben n dersem o. Gun icinde bir kac kez kucuk tartismalar yasiyoruz. bir de beni surekli kontrol etmeye calisiyor. her yaptigimi ellestiriyor. bir yanlis yaptigim zaman hemen buyutuyor. En kucucuk biseyde surat salliyor. Cok uzuluyorum ayrilmak istemiyorum ama bir turlu de iyi gitmiyor bir birimizden asiri ilgi istiyoruz sanki ama iki taraf da alici. Ben geriye adimlar cok atiyorum ama o surekli daha fazla daha fazla istiyor. boyle olunca ben de bir yerde dur diyorum artik yoruldum. iliski falan da istemiyoruz icten sarilamiyoruz bir birimize. Sanki aramizda duvar var iki cocugumuz var ama aile olamadik sanki. Bizimki olmuyor mu? Ne yapmaliyim? Duzelir mi bu durum? Yoksa bir hayat boyle gider mi?

Eğer seviyorsan eşin mecburiyetten gitse uzun süre gelemese mesela özlersin.Bunu düşün bence.İyi yönlerini gör eşinin.

Karşılıklı kırgınlıklar böyle birikiyor da sebep olanlar hayatını yaşarken insana üzüntü kalıyor.

Bir kere kırıldımı insan düzelemiyor ve eskisi gibi de olamıyor :işsiz:
Bir küs, bir barışık bu şekilde daha çok yıpranırsınız .Eşinizle konuşup sorununuz neyse çözmeniz lazım ,yoksa bu şekilde nasıl yürür bu evlilik orasını bilemiyorum .

Eşinle oturup guzelce konuş canım şu annen öyle baban böyle konularını bidaha açılmamak üzere kapatın.çocukların için onların geleceği mutluluğu için.küs durmak çözüm değil kadınlar hep yapıcıdır düzelticidir sende öyle yap. Bak ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum hep 3.şahıslar yüzünden babannemler yüzünden filan tartışmış kavga etmişler sonuç ayrılık peki noldu onların birbirlerini cezalandırmasından dolayı ben babamla koptum annemle yaşadım ama hep eksik yaşadım. Sen annesin sabırlı ol Allah sabredenledir. Çocuklarını babasız büyütme şeytanın vesveselerine kulak verme hepsi geçer inan bana zaman herşeyin ilacı yeterki geri dönüşü olmayan kırıcı şeyler söylemeyin birbirinize

Son düzenleme:
Eşin karşılık li konuşabileceğin kafadaysa ille tekrar tekrar söyle farketmesi için yok değilse o laf üzerinde duruyor büyütüyor ise onun laflarını çok ciddiye alma.hala susmuyorsa ortada bir sorun var

Back