Covit19 ve cinsel ilişki

Biz adam testi verdikten sonra bile oynaştık 😅 çünkü iş işten geçmişti zaten. Pazar günü test verdi. Cuma cumartesi yanmış geceler test verdikten sonra oynaşsan ne olur oynaşmasan ne olur. Yatakları da ayırmadık bu yüzden. Sonuç olarak ben de pozitife döndüm 🤣 benim test sonucu çıktıktan sonra bir daha oynaştık 🤣🤣🤣🤣 çok ağır geçirmedik. Nisbeten kötü olduğumuz günlerde zaten birbirine dokunmaya mecalimiz yoktu.

Ben aynen öyle yaptım 🤣🤣🤣🤣
Maşallah yanılmıyorsam 15 yıllık evlilik ve yaşınıza göre çok çok iyisiniz yeni evliler sizi örnek almalı bence

Maşallah yanılmıyorsam 15 yıllık evlilik ve yaşınıza göre çok çok iyisiniz yeni evliler sizi örnek almalı bence
Libido ilkel benlikle ilgili bir durum bence, ilkel benlik en çok neye ihtiyaç duyuyorsa ona asla doymuyor ve onu doyurmadan da ahlaki insani davranışlara geçemiyor. Bu kiminde korunma barınma, kiminde açlık, kiminde libido. Bu yüzden bir insanın ilk haliyle sonrası arasında uç bir değişiklik olmuyor.

Esim herhangi bir sorun yasamadi covid gecirdik ve kaldigimiz yerden devam ettik.
sizin adınıza sevindim, ben sorunlar olduğunu duydum da, ne kadar doğru öğrenmek için konu açtım, teşekkürler cevabınız için
Ben bir sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum yani karantina süresi biter bitmez gayet de eskisi gibi ilişki yaşayanlar var 🙈
sevindim 😊
eşimle 2 gün arayla kovid olduk evde yalnız olunca bi yerden sonra sıkılıyosun napıcan mecbur sevişicen. bizde bi sıkıntı olmamıştı :)))
sizin adınıza da sevindim, iki üç ay ereksiyon olmuyor diye duymuştum

10 gün önce karantinadan çıktık. İkimiz de pozitiftik. İsteksizlik değil ama ereksiyon sorunu yaşadık. Devletin verdiği ilaç bittikten bir hafta kadar sonra normale döndü. Ama çabuk yorulmanın geçmesi bir kaç gün daha aldı. Çabuk yorulma da nisbeten daha erken boşalmasına sebep oldu.
Devletin getirdiği favimol isimli ilacın prospektüsünde ilacı kullanırken ve ilaç bittikten bir hafta sonrasına kadar hamile ve hamilelik şüphesi olan kadınlarla ilişkiye girerken prezervatif kullanın yazıyor. Bunu da dip not olarak ekleyeyim
Geçmiş olsun, biz ilaç kullanmadık, eşimin arkadaşları iki üç ay ilişki olmuyor demiş, herkeste aynı etki mi oluyor diye merak ettim, az da olsa etkiliyor demek ki

libido seviyen:KK53: bırakın adam kendine gelsin yine füze moduna geçer yakında sabredin biraz merak etmeyin:deli:
Aslında öyle cok lobidolu birisi değilim, covitten önce uzunca bir süre esimle ilişki olmadı aramızda, bir hafta çocuklar hasta oldu, diğer hafta eşim hasta oldu, sonra ben regli oldum,sonra da covit derken bir aydır aramizda bir şey olmadı ama her nasılsa tüm aile covit olduk, duyan da cok muhabbetli her daim mucuk mucuk bir aile sanır 😂😂

cuma günü evlerde şenlik var desenize 🤪
Valla şenlik dün akşam benim kuyruk sokumu üstüne düşmemle başladı Allah'tan ciddi bisey yok morarma dışında,sadece otururken ve yatarken acıyor. Cuma akşamına yılbaşı ekşını var diye kendimi sartlamistim,bu totomla nasıl olacak bilemiyorum:KK53::KK70:

Valla şenlik dün akşam benim kuyruk sokumu üstüne düşmemle başladı Allah'tan ciddi bisey yok morarma dışında,sadece otururken ve yatarken acıyor. Cuma akşamına yılbaşı ekşını var diye kendimi sartlamistim,bu totomla nasıl olacak bilemiyorum:KK53::KK70:
çok geçmiş olsun, kendini çok şartlamamak lazım, akışına bırakmak lazım bazı şeyleri 😂

Arkadaşlar eşimin arkadaşları arasında şöyle bir konuşma geçmiş;
covit geçirmeyen bir arkadaşı covit geçiren arkadaşlarına acaba biz covit geçirdikte haberimiz mi olmadı demiş,
covit geçiren de cinsel ilişki de sorun oldu mu demiş, geçirmeyen yoo demiş, geçirenler 2-3 ay olamıyor demiş,
Eşim de üzülerek bunu bana anlattı,covit olduğumuz ve özlemin tavan yaptığı ilk günler,
Günlerdir merak ettiğim bir konuydu, gerçekten herkeste böyle bir etki yapıyor mu diye,
Cevapları görünce sevindim ama asıl bu gece sevindim,
Deneme 1 2 diyerek bir deneme gerçekleştirdik ve sonu mutlu bitti,
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz nin dediği gibi süre daha kısaydı ve eşim biraz hissizlik uyuşukluk oldu ereksiyonum gidecek diye erken bitirdim dedi,

Arkadaşlar eşimin arkadaşları arasında şöyle bir konuşma geçmiş;
covit geçirmeyen bir arkadaşı covit geçiren arkadaşlarına acaba biz covit geçirdikte haberimiz mi olmadı demiş,
covit geçiren de cinsel ilişki de sorun oldu mu demiş, geçirmeyen yoo demiş, geçirenler 2-3 ay olamıyor demiş,
Eşim de üzülerek bunu bana anlattı,covit olduğumuz ve özlemin tavan yaptığı ilk günler,
Günlerdir merak ettiğim bir konuydu, gerçekten herkeste böyle bir etki yapıyor mu diye,
Cevapları görünce sevindim ama asıl bu gece sevindim,
Deneme 1 2 diyerek bir deneme gerçekleştirdik ve sonu mutlu bitti,
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz nin dediği gibi süre daha kısaydı ve eşim biraz hissizlik uyuşukluk oldu ereksiyonum gidecek diye erken bitirdim dedi,
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Her bünyeye etkisi farklı demek ki. Bizde sadece boğaz ağrısı ve kulakta basınç vardı. Ayakta geçirdik. Ağır geçirenlerde durum farklıdır belki

sizin adınıza sevindim, ben sorunlar olduğunu duydum da, ne kadar doğru öğrenmek için konu açtım, teşekkürler cevabınız için

sevindim 😊

sizin adınıza da sevindim, iki üç ay ereksiyon olmuyor diye duymuştum
bu lanet virüs öyle bişey ki herkeste farklı sonuçları var biz çok ağır geçirmedik ilk 3-4 gün çok ağrımız oldu ama şükür rahat atlattık. Allah tekrar yaşatmasın

bu lanet virüs öyle bişey ki herkeste farklı sonuçları var biz çok ağır geçirmedik ilk 3-4 gün çok ağrımız oldu ama şükür rahat atlattık. Allah tekrar yaşatmasın
biz de çok ağır geçirmedik ama bugün 8. gün olmasına rağmen halsizlik yorgunluk ve öksürük devam ediyor, asıl organlara ne gibi zararlar veriyor o meçhul 😟

biz de çok ağır geçirmedik ama bugün 8. gün olmasına rağmen halsizlik yorgunluk ve öksürük devam ediyor, asıl organlara ne gibi zararlar veriyor o meçhul 😟
Öksürük çok ömemli, öksürmezseniz korkun zaten, ciğerlerin temizlendiğinin işareti bu. Vitaminlere mutlaka devam edin. Biz hala kullanıyoruz

X