- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 33
- Konu Sahibi beatiful81
Çok teşekkür ederim allahbrazi olsunçok çok geçmiş olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim allahbrazi olsunçok çok geçmiş olsunnn
Nasipten öte köy yok. Eger kavusmak yazilmissa bisey engel olamaz bebeginin tutunmasina. Sen moralini yuksek tut sabirli ol ve onun icin dua et hersey guzel olsun insallahÇok teşekkür ederim allah razi olsun destekleriniz için inş dikkat edeceğim inş her sey yolunda gitsin
Çok doğru söylediniz haklisiniz tutunacaksa rabbim nasip eder boynum kıldan ince cok dua edeceğim rabbim hayirli olanı versin en kısa zman da insNasipten öte köy yok. Eger kavusmak yazilmissa bisey engel olamaz bebeginin tutunmasina. Sen moralini yuksek tut sabirli ol ve onun icin dua et hersey guzel olsun insallah
Benim pozitif mi degilmi belli değil cnm ki bende hicbir rahatsızlık yok hastada değilim o yüzden devam etme kararı verdik doktoruma da güveniyorum rabbim büyük nasibimizde varsa inş verir yüce mevlamBen olsam once kendi canimi dusunur, hicbir riske girmezdim ama tercih tabi, bilemedim
Allah evlatsız bırakmasın seni. İnşallah can bulur bebişin karnında. Güzel haberlerini bekliyorum. Pes etme, inan hayat sana istediğini verecektir yeter ki vazgeçme. Sağlıcakla kalÇok sağolun allah razı olsun gerçekten yazdiklairnizla kendime geldim ve toparlandim devam etme kararı aldık rabbim inş hayırlı kIlsin sağlıkla nasip etsin bizimde evladımız dualarınızda bana da yer verin çok sağolun
Allah razı olsun yine olmadı çok kötü şeyler yaşadım bundada vardır bir hayır deyip tekrar ayaklanmaya çalışıyorum şubat 1de transfer için hastaneye gittik yarışım yapıldı işlem için masaya yattım doktor gelmedi sonra hemşireler kaldırdi beni dediler doktor sizinle ve eşinizle bir görüşmek istiyor öncesinde o an anladım için yandı tutuştu nasıl kalkıp odaya gittim bilmiyorum berbat bi andı ölmek istedim nefes alamadım herşey çok kötüydü büyük bir travma oldu benim için embriyolarım %60 oranında ölü olarak çözünmüşler transfer etmeye elverişli değil hakkına girmek istemem yapmayalım dediler ağlamaktan mahvoldum o hastane köşelerinde elim boş döndüm yine tekrar baştan başlayacağız bugün adet oldum yarın görüşmeye gideceğim inş bi aksilik olmazsa baştan yumurta toplanacak çok zor şeyler allahım yardım etsin ne olur dua edin bana daAllah evlatsız bırakmasın seni. İnşallah can bulur bebişin karnında. Güzel haberlerini bekliyorum. Pes etme, inan hayat sana istediğini verecektir yeter ki vazgeçme. Sağlıcakla kal
Yeni covit geçirdiğimiz için bu ay dinlenmek mi daha mantıklı yada baştan başlamak için uygun zamanmidir sizce hemen yaptirmalimiyim bu ay yoksa bekleyelim mi 1 ay bilemedik biz
Hakkında hayırlısı canım, üzüldüm ama dediğim gibi hakkında en iyisi buymuş diyorum. Doktorunu çok takdir ettim senden habersiz transfer yapabilir ve sen umutla beklerken daha kötü olabilirdin. Bak ben 8.denemede ancsk pozitif gördüm bu süreçlerde neler yaşadım ancak bizi bizden biri anlar ve ben seni az çok anlıyorum. İnan herşeyi zamanı var buna çok inanıyorum. Allah sana sağlıklı bir evlat versin, en önemlisi bu aslında eksik dua etmeyelim, dualarım seninle. Çok geçmiş olsun sana ve eşine sağlıklı günler diliyorumAllah razı olsun yine olmadı çok kötü şeyler yaşadım bundada vardır bir hayır deyip tekrar ayaklanmaya çalışıyorum şubat 1de transfer için hastaneye gittik yarışım yapıldı işlem için masaya yattım doktor gelmedi sonra hemşireler kaldırdi beni dediler doktor sizinle ve eşinizle bir görüşmek istiyor öncesinde o an anladım için yandı tutuştu nasıl kalkıp odaya gittim bilmiyorum berbat bi andı ölmek istedim nefes alamadım herşey çok kötüydü büyük bir travma oldu benim için embriyolarım %60 oranında ölü olarak çözünmüşler transfer etmeye elverişli değil hakkına girmek istemem yapmayalım dediler ağlamaktan mahvoldum o hastane köşelerinde elim boş döndüm yine tekrar baştan başlayacağız bugün adet oldum yarın görüşmeye gideceğim inş bi aksilik olmazsa baştan yumurta toplanacak çok zor şeyler allahım yardım etsin ne olur dua edin bana da
Haklisiniz bugün görüştük doktorumla muayenede bir sıkıntı çıkmadı istersen başlayalım dedi ama bana sorarsan 1 ay bekleyelim daha kendini toparlamamışsın dedi şuan yasmin başladık diğer adetle birlikte başlayacağız inş dualarınızda bana da yer verin nolurÇok sıkıntılar atlamışsın inş bundan sonra herşey yolunda gider. Stres çok önemli daha yeni atlamışsın kendine zaman ver derim.
Allah razı olsun haklisiniz doktorumdan da çok memnunum o kadar ilgilendiki benimle sağolsun benle birlikte oda ağladı gerçekten vicdanlı bir insan sizde sağlıkla kavuşun inş evladıniza rabbim inş daha hayırlısını sagliklisini vereceği için bu şekil nasip etmiştir inş hayirlsiyla atlatırım bu süreci de rabbimin izniyle allahım kimseleri bu yollara düşürmesin iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş bu ay vitamin kullanacağız önümüzdeki adette inş bismillah deyip tekrar başlayacağız dualarınızda benide unutmayın umudumu veriversin yüce rabbimHakkında hayırlısı canım, üzüldüm ama dediğim gibi hakkında en iyisi buymuş diyorum. Doktorunu çok takdir ettim senden habersiz transfer yapabilir ve sen umutla beklerken daha kötü olabilirdin. Bak ben 8.denemede ancsk pozitif gördüm bu süreçlerde neler yaşadım ancak bizi bizden biri anlar ve ben seni az çok anlıyorum. İnan herşeyi zamanı var buna çok inanıyorum. Allah sana sağlıklı bir evlat versin, en önemlisi bu aslında eksik dua etmeyelim, dualarım seninle. Çok geçmiş olsun sana ve eşine sağlıklı günler diliyorum
Çok gecmıs olsun ,üzüldüm okuyunca, rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kafama takıldı neden %60 oranında kayıp olmuş acaba embriyolarında.... benim de donmuş embriyo transferim olacak inşallah bu ay içinde de....Allah razı olsun yine olmadı çok kötü şeyler yaşadım bundada vardır bir hayır deyip tekrar ayaklanmaya çalışıyorum şubat 1de transfer için hastaneye gittik yarışım yapıldı işlem için masaya yattım doktor gelmedi sonra hemşireler kaldırdi beni dediler doktor sizinle ve eşinizle bir görüşmek istiyor öncesinde o an anladım için yandı tutuştu nasıl kalkıp odaya gittim bilmiyorum berbat bi andı ölmek istedim nefes alamadım herşey çok kötüydü büyük bir travma oldu benim için embriyolarım %60 oranında ölü olarak çözünmüşler transfer etmeye elverişli değil hakkına girmek istemem yapmayalım dediler ağlamaktan mahvoldum o hastane köşelerinde elim boş döndüm yine tekrar baştan başlayacağız bugün adet oldum yarın görüşmeye gideceğim inş bi aksilik olmazsa baştan yumurta toplanacak çok zor şeyler allahım yardım etsin ne olur dua edin bana da
Sagolun allah razı olsun embriyolarimi ben farklı bir merkezden tasimistim yeni doktoruma eski merkez meğersem zamanı geçen 6. Günü bitirmiş 7. Güne girmiş rahimde olması gereken embriyoyu günü geçtikten sonra dondurmuslar yeni merkez bunu cozdugunde anlayabildi ancak eski merkezden şikayetçi olduk sırf bizden 3 yıl saklama parası almak için bozuk embriyoları bize verdiler tamemen şekilleri bozuk embriyolardi resimde gösterdiler bizede dış çeperi falan yok sekilsizlerdi sizinki öyle olmaz korkmayın bizim merkezle ve eski doktorla alakalı sıkıntı oldu yani zaten ölmüş embriyoları dondurmuslar inş hayırlı haberler alırsınız sizÇok gecmıs olsun ,üzüldüm okuyunca, rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kafama takıldı neden %60 oranında kayıp olmuş acaba embriyolarında.... benim de donmuş embriyo transferim olacak inşallah bu ay içinde de....
İnan anlıyorum seni. 7 yılda 8 deneme. Süreçler zordu şehir dışı olduğu için çevrem biliyordu. Milletin lafı, öğüdü derken psikolojik olarak çok yıpranıyor insan ancak 2019 sonrası ara verdim hayatımda ufak değişiklikler yaptım ve sonunda tekrar denedik ve bu nedene 6 ay sürdü iyi ki de sürmüş diyorum. Kimseye söylemedim bu süreçte çok az kişi biliyordu ondan rahattım. Sonunda güzel haberi aldım inşallah tamamı da gelir. Bu mutluluğu sende yaşa inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın kendini motive et ve sakın Olumsuz düşünmeAllah razı olsun haklisiniz doktorumdan da çok memnunum o kadar ilgilendiki benimle sağolsun benle birlikte oda ağladı gerçekten vicdanlı bir insan sizde sağlıkla kavuşun inş evladıniza rabbim inş daha hayırlısını sagliklisini vereceği için bu şekil nasip etmiştir inş hayirlsiyla atlatırım bu süreci de rabbimin izniyle allahım kimseleri bu yollara düşürmesin iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş bu ay vitamin kullanacağız önümüzdeki adette inş bismillah deyip tekrar başlayacağız dualarınızda benide unutmayın umudumu veriversin yüce rabbim
Allah razı olsun amin inş rabbim anna da isteyen herkezde nasip etsin bende bu sefer kimseye soylemiyecegim inş kafam daha rahat edecek gerçekten millete laf yetiştirmek çok zor insanın psikolojisini daha çok bozuyorlar eşimle ben bileceğiz sadece rabbim inş hayırlı k8lsin benim için yeni tedavimizi güzel şeyler olsun sonunda aminnnnİnan anlıyorum seni. 7 yılda 8 deneme. Süreçler zordu şehir dışı olduğu için çevrem biliyordu. Milletin lafı, öğüdü derken psikolojik olarak çok yıpranıyor insan ancak 2019 sonrası ara verdim hayatımda ufak değişiklikler yaptım ve sonunda tekrar denedik ve bu nedene 6 ay sürdü iyi ki de sürmüş diyorum. Kimseye söylemedim bu süreçte çok az kişi biliyordu ondan rahattım. Sonunda güzel haberi aldım inşallah tamamı da gelir. Bu mutluluğu sende yaşa inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın kendini motive et ve sakın Olumsuz düşünme
Eğer aynı şehirde yapacaksanız zaten eşinle sen dışında kimse bilmesin inan kötü niyet olmasa dahi bazen annenin babanın lafı bile o süreçte batıyor insana. Allah gönlüne göre versin canım, inşallah güzel bir tedavi ve güzel bir sonuç olur senin için. Allah yüzünü güldürsünAllah razı olsun amin inş rabbim anna da isteyen herkezde nasip etsin bende bu sefer kimseye soylemiyecegim inş kafam daha rahat edecek gerçekten millete laf yetiştirmek çok zor insanın psikolojisini daha çok bozuyorlar eşimle ben bileceğiz sadece rabbim inş hayırlı k8lsin benim için yeni tedavimizi güzel şeyler olsun sonunda aminnnn
Evet istanbuldayız biz burada hicbir akrabamız yok annelerde memleketteler zaten o yüzden daha rahat geçecek çok şükür inş rabbim hayırlı eylesin mübarek 3 aylar hurmetine benide sevinirsin sağlıklı bir evlatla hayırlı zamanda çok sağol cnm allah razı olsun sizlerde sağlıcakla kucaklayın evlatlarinizi insEğer aynı şehirde yapacaksanız zaten eşinle sen dışında kimse bilmesin inan kötü niyet olmasa dahi bazen annenin babanın lafı bile o süreçte batıyor insana. Allah gönlüne göre versin canım, inşallah güzel bir tedavi ve güzel bir sonuç olur senin için. Allah yüzünü güldürsün
Daha rahat geçer o zaman süreciniz. Emin ol psikolojik durum da bir o kadar etkili bu süreçte. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahEvet istanbuldayız biz burada hicbir akrabamız yok annelerde memleketteler zaten o yüzden daha rahat geçecek çok şükür inş rabbim hayırlı eylesin mübarek 3 aylar hurmetine benide sevinirsin sağlıklı bir evlatla hayırlı zamanda çok sağol cnm allah razı olsun sizlerde sağlıcakla kucaklayın evlatlarinizi ins